yokasta 25.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Słodkie te truskawki . Kasiu, czym pomalowałaś ramę? Równiutko, jak fabrycznie! Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ramka super wyszla, duzo lepiej jej w czarnym...sprayem ja Potraktowalas Kasiu?U nas tez mamy skansen i ja bardzo lubie sie tam wypuszczac, z dzieciakami zwlaszcza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.09.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ramkę sprayem pomalowałam....lubię ten sposób, bo wszystko ladnie się pokrywa. Tak samo maluję koszyki wiklinowe a nawet ceramikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 25.09.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 jak zwykle same cuda Kasiu napisz mi na priva cos o tych poduszkach na krzesla uwielbiam ogladac Twoje zdjecia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 25.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Kasiu, a patchworkami zajmowałaś się? Bo mnię myśl najszła... P.S. Doszła tasiemka już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.09.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Beatko dzięki już piszę Justynko kiedyś uszyłam jedną narzutę patchworkową....namęczyłam sie przy tym niemiłosiernie ale dałam radę Dostałam info, ze tasiemki wysłali w czwartek....miałam nadzieję, ze będą w piątek, teraz liczę na poniedziałek. Wszystko już gotowe tylko lamówki mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 25.09.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Czekam cierpliwie, to tylko zwykła babska ciekawość kazała mi się zapytać A może wrzucisz jakieś zdjątko tej patchworkowej pracy? Chciałabym dzieciątku swemu na łóżeczku coś...choć sama nie mam bliżej sprecyzowanego pomysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.09.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Oj nie mam niestety fotek tej narzuty bo dawno temu ją szyłam i juz jej nie mam. Ja szyłam zupełnie prostą z kwadratów. Tak naprawdę patchwork to kwesta doboru kolorów. Ja nie lubię takich wymyślnych szytych z trójkątów układanych w jakieś wzory, lubię proste, klasyczne z kwadratów...zaszaleć można z kolorami i to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 25.09.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 A masz może jakieś inspiracje, zdjęcia w tej materii? Łóżeczko jest z serii MINNEN z ikea, takie jakby kute, białe... Ja sama z siebie nie mam pomysłu...ale może jakbyśmy coś wspólnie wykoncypowały, to może się zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.09.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Kasiu jak zwykle cuda I jaka piękna równa dynia Ramka w czerni wygląda fantastycznie! A ze stołem zrobię tak jak mówisz - spokojnie poczekam na super okazję Tu trochę bałabym się chyba jednak, że to 100letni stół, więc nie wiadomo co w nim siedzi. Myślałam o starym, ale może nie o aż tak starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 26.09.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Magduśka ja szukam serwisu już od dłuższego czasu i zawsze się okazuje, ze są pilniejsze wydatki. Mam jeden "ślubny" serwis ale on jest delikatnie mówiąc nieładny Muszę sobie odłożyć na taki ladny, ponadczasowy....będzie na wiele lat Popieram, też mam taki plan, ale to plan na przyszłość Mam jedną dynię jutro idę polować na te małe ale chyba wcześniej zima przyjdzie niż ja je kupię Kasiu, patrząc na Twoje jabłuszko i truskawki, to te małe dynie chyba szybciej sobie uszyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 26.09.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Kasiu,ramka wyszła świetnie,dobrze jej w czerni Truskaweczki słodziaszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.09.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Kasiu, patrząc na Twoje jabłuszko i truskawki, to te małe dynie chyba szybciej sobie uszyjesz Padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.09.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Justynko napisałam pw czarna ramka tez mi się bardzo podoba....teraz muszę uzupełnić rzeczy na półce....jakieś czarne swieczniki by mi się przydały Paula Ty masz piękna kolekcję świeczników....muszę poszperać za czymś tanim i przemalować Magduśka, yokasta szalone Kobiety prawie trafiłyście z tym szyciem dyni ...nie mam pomarańczowej tkaniny i tylko dlatego jeszcze jej nie uszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 26.09.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Kasiu :hug:przyznam się,że ja też wciąż poszukuję kolejnych okazów A co do dyniek,to zajrzyj tutaj http://llooka.blogspot.com/2010/09/prawie-dynie.html.Materiału poszukaj w lumpie,jakaś bluzka,czy spódnica i dynie można szyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.09.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Paula właśnie dzisiaj byłam w moim lumpiku i szukałam pomarańczowego materiału niestety jak na złość nic nie było. Nie wróciłam oczywiście z pustymi rękami ...kupiłam 2 poduszeczki na balkonowe krzesła. W jesiennych kolorach z falbankami za całę 6 zł Pomysł z dyńkami z tkaniny już widziałam Może jak znajdę wolną chwilkę coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Kasiu, patrząc na twoje szyciowe cuda, to popieram Magduśkę... uszyte przez ciebie "dyńki" będę piękniejsze, cudniejsze i prawdziwsze niż prawdziwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 27.09.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Proszę się tu raz dwa pochwalić poduszeczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 27.09.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kasiu, zgapiam pomysł ze spreyową ramą. Mam chyba 2 stare, złocone.A ten Twój efekt powala:)piękności, jak zawsze:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.09.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 bogumil jak znajdę chwilkę i tkaninę to pewnie coś uszyję Paula poduszki nie są jakieś cudowne ale na balkon będą jak znalazł są dwustronne i całkiem miłe dla oka Asiu spray to naprawdę dobry sposób malowania. Ja przemalowałam mały metalowy koszyczek, który kiedyś kupiłam w sklepie za 5 zł....był fioletowy teraz jest czarny...idealny na jajka Z szyciowych nowości nie mam nic ciekawego...uszyłam nowe chorągiewki jeszcze poszewkę do kompletu uszyję to wtedy wklepję fotki. Dzisiaj wyprodukowałam 2 woreczki Dyń nadal nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts