Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kasiu:))Tu diablica od diabła:)))Kasiu Twoj "Domek":))znam ,że tak powiem od podszewki,przeczytany od dech do dechy:)(jak z resztą i betib:).No i podobnie jak moje poprzedniczki juz ci tu pisały robisz CUDA i CUDEŃKA!!!!!!!!Po prostu za każdym razem obracam kompa w przeróżne strony ,przybierając różne dziwne pozy:)) i nie moge wyjść z podziwu jak żeś Ty to uczyniła,że to wszystko takie piękne i perfekcyjne(prezenty woreczkowe przecudnej urody każdy chodzi,dotyka i podziwia:),jeszcze raz dziękujemy :))ps.Kasiu ja u Ciebie częstym gościem jestem i kawki spijam:)))Pozdrawiam serdecznie:)

Kobietki pochwalcie się czy coś upolowałyscie w tych swoich lumkach :)

Diablico kochana wreszcie się ujawniłaś :wiggle: Dziękuję za wszystkie miłe słowa i zapraszam Cię do siebie kiedy tylko chcesz :) Wasz dom jest jak z bajki i z ogromną przyjemnością do Was zaglądam ;) Pozdrowienia dla całej Rodzinki ;)

Witam Kasiu

Podczytuję Cię, podglądam i podziwiam od dawna. Tworzysz cudowne rzeczy- zazdroszczę talentu i cierpliwości. Woreczki są superanckie i chyba skuszę się na takie dla moich łobuziaków.

Jeśli mogę polecić porcelanę, to ja mam taką:

http://filizanka.pl/index.php?name=product&id_product_size=167&id=143&id_category=389&one=1

Tylko nie wiem, czy odpowiada Ci kolor- ta jest ecri, a Ty pisałaś chyba o białej.

pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na kolejne dzieła spod Twojej ręki

Mój nie ma złotych obrzeży i nadaje się do zmywarki. Również używam go od święta i baaaardzo lubię. Jest taki bardzo klasyczny i elegancki. Na początek kupiłam sobie zestaw "startowy" (obiadowy) i systematycznie poszerzałam o nowe elementy. W internecie można kupić na sztuki.

Tu znalazłam biały

http://filizanka.pl/index.php?name=product&name=product&id_category=401&promotion=0&find=&sort=15&id=0&id_product_size=0&page=1&one=1

Edytowane przez tabaluga1

tabaluga1 witam sedecznie :) dziękuję za miłe słowa i za namiar na serwis :) piękny jest i na tę chwilę wygrywa :) myjesz go w zmywarce ? muszę zrobić przegląd moich skorup i wszystko wywalić. Mam taki stary serwis, którego używamy codziennie i wygląda okropnie...zmywarka zrobiła swoje. Chyba kupię ten z ikei tylko na 6 osob a ten który pokazałaś będzie na święta :) teraz tylko pieniądze muszę wykombinować :p

diabełku Ty wariacie :lol2: :wiggle::hug: dziękuję baaaardzo :D :D :D

Mam dyńki, które wczoraj kupiłam na targu po 1 zl ;)

DSC02210.JPG

A dzisiaj niespodziewanie kolekcja bardzo mi się powiększyła :wiggle: jutro zrobię fotki :)

bogumil dyńki są bardzo dekoracyjne i mają przepiękne kolory :) szkoda, ze zapomniałaś je posadzić ale za rok pewnie będziesz pamiętać ;)

Dostałam na maila oferte jakiegoś dziwnego sklepu....nie wiem co to takiego ale oczywiście wyszperałam w nim fajną rzecz ;) trochę droga ale ładna ;)

http://www.weltbild.pl/lawka-westerland_p11222221.html

Z szyciowych nowości powstała poszewka i kilka chorągiewek ;)

DSC02194.JPG

DSC02195.JPG

DSC02196.JPG

DSC02204.JPG

DSC02203.JPG

Cieszę się, że ten serwis Ci się spodobał. Ja myję go w zmywarce i nic się nie dzieję. Oczywiście nie używam go na co dzień.

Mam cały obiadowy na 12 osób (nas samych jest 6), dodatkowo dokupiłam sobie salaterki, dodatkowe rawierki i półmiski, bulionówki i kawowy. Marzą mi się jeszcze talerzyki deserowe i teraz wypatrzyłam w internecie maselniczkę.