asiulkowo 27.09.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Fajne podusie i za jedyne 6zł) Takie zakupy cieszą)) Jutro idę na polowanie do szmatoli, dawno bardzo nie byłam. Spray tez kupie czarny matowy, bo boski efekt:) A woreczki bardzo eleganckie:) Miłego wieczorkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.09.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kasiula!Poduszki są świetne! Woreczki wymiatają jak zawsze;)Chyba się jutro wypuszczę do lumpka, mam taki z fajnymi materiałami za 2zł sztuka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 27.09.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kasiu,świetne są te poduszki,idealne na balkonik,pod pupkę,co by wygodnie było Dziewczyny,życzę Wam udanych polowań w lumpkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 27.09.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Cześć Kasiu:))Tu diablica od diabła:)))Kasiu Twoj "Domek":))znam ,że tak powiem od podszewki,przeczytany od dech do dechy:)(jak z resztą i betib:).No i podobnie jak moje poprzedniczki juz ci tu pisały robisz CUDA i CUDEŃKA!!!!!!!!Po prostu za każdym razem obracam kompa w przeróżne strony ,przybierając różne dziwne pozy:)) i nie moge wyjść z podziwu jak żeś Ty to uczyniła,że to wszystko takie piękne i perfekcyjne(prezenty woreczkowe przecudnej urody każdy chodzi,dotyka i podziwia:),jeszcze raz dziękujemy )ps.Kasiu ja u Ciebie częstym gościem jestem i kawki spijam:)))Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 27.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Poduchy naprawdę fajne, ramką też się zachwycałam, chyba zacznę też takiej szukać u siebie . Woreczki równie piękne, a w tym w czarno-białe paseczki się nawet zakochałam . No cudny jest! Komentarz o dyniach podobał mi się najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.09.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kobietki pochwalcie się czy coś upolowałyscie w tych swoich lumkach Diablico kochana wreszcie się ujawniłaś Dziękuję za wszystkie miłe słowa i zapraszam Cię do siebie kiedy tylko chcesz Wasz dom jest jak z bajki i z ogromną przyjemnością do Was zaglądam Pozdrowienia dla całej Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kasiu no cuda wychodza spod Twoich raczek:jawdrop:, fajnie bo jest do czego powzdychac:). ramka wyglada super, ja tez uzywam sprayu ale dla odmiany bialego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.09.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Piękny ten woreczek w paski A aranżacja z poduchami na bujanym fotelu boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 28.09.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Witam KasiuPodczytuję Cię, podglądam i podziwiam od dawna. Tworzysz cudowne rzeczy- zazdroszczę talentu i cierpliwości. Woreczki są superanckie i chyba skuszę się na takie dla moich łobuziaków.Jeśli mogę polecić porcelanę, to ja mam taką:http://filizanka.pl/index.php?name=product&id_product_size=167&id=143&id_category=389&one=1Tylko nie wiem, czy odpowiada Ci kolor- ta jest ecri, a Ty pisałaś chyba o białej.pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na kolejne dzieła spod Twojej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.09.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ja mam ten zestaw co pokazała tabaluga, jest piekny ale to jest ecri ze złotymi obrzezami tak? bo taki ja mam. Dla mnie jest to "odsietny" zestaw bo nie koniecznie do zmywarki niestety, niby mozna ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 28.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) Mój nie ma złotych obrzeży i nadaje się do zmywarki. Również używam go od święta i baaaardzo lubię. Jest taki bardzo klasyczny i elegancki. Na początek kupiłam sobie zestaw "startowy" (obiadowy) i systematycznie poszerzałam o nowe elementy. W internecie można kupić na sztuki. Tu znalazłam białyhttp://filizanka.pl/index.php?name=product&name=product&id_category=401&promotion=0&find=&sort=15&id=0&id_product_size=0&page=1&one=1 Edytowane 28 Września 2011 przez tabaluga1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.09.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 tabaluga1 witam sedecznie dziękuję za miłe słowa i za namiar na serwis piękny jest i na tę chwilę wygrywa myjesz go w zmywarce ? muszę zrobić przegląd moich skorup i wszystko wywalić. Mam taki stary serwis, którego używamy codziennie i wygląda okropnie...zmywarka zrobiła swoje. Chyba kupię ten z ikei tylko na 6 osob a ten który pokazałaś będzie na święta teraz tylko pieniądze muszę wykombinować diabełku Ty wariacie dziękuję baaaardzo :D Mam dyńki, które wczoraj kupiłam na targu po 1 zl A dzisiaj niespodziewanie kolekcja bardzo mi się powiększyła jutro zrobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.09.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Piękne dyńki:)...a ja w zeszłym roku zrywałam takie u siebie w ogrodzie a w tym zupełnie zapomniałam wysiać, więc i zbioru nie ma!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.09.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 bogumil dyńki są bardzo dekoracyjne i mają przepiękne kolory szkoda, ze zapomniałaś je posadzić ale za rok pewnie będziesz pamiętać Dostałam na maila oferte jakiegoś dziwnego sklepu....nie wiem co to takiego ale oczywiście wyszperałam w nim fajną rzecz trochę droga ale ładna http://www.weltbild.pl/lawka-westerland_p11222221.html Z szyciowych nowości powstała poszewka i kilka chorągiewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.09.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Kasiu, Weltbild to wynik połączenia Świata Książki i KDC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.09.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Nie miałam pojęcia o istnieniu takiego sklepu ...teraz już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 29.09.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 :rolleyes:Mnie najbardziej podobają się te środkowe chorągiewki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.09.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Justynko pojechały do Ciebie z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Cieszę się, że ten serwis Ci się spodobał. Ja myję go w zmywarce i nic się nie dzieję. Oczywiście nie używam go na co dzień.Mam cały obiadowy na 12 osób (nas samych jest 6), dodatkowo dokupiłam sobie salaterki, dodatkowe rawierki i półmiski, bulionówki i kawowy. Marzą mi się jeszcze talerzyki deserowe i teraz wypatrzyłam w internecie maselniczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 29.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 bogumił a jak sie zasieje takie dynie to wyrastają takie różnokolorowe dynie? czy wszystkie takie same raczej?... wiem moze głupie pytanie, ale kto nie pyta ten błądzi. Kasiu jak zwykle piekna poducha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts