Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tabaluga1 dzięki za wyczerpujące informacje :) piękny serwis i mam nadzieję, że kiedyś go kupię ;)

psosin dzięki :)

Justynko nie ma problemu ;) wyrobiłam się ze wszystkim....zapomniałam farbki do tkanin do pracy i imię musiałam wyszyć ;)

Moje jesienne skarby w porannym słońcu....7 rano to dla mnie prawie środek nocy ale takiej pięknej jesieni nie można przespać :D

DSC02256.JPG

DSC02250.JPG

DSC02245.JPG

Miłego dnia :D

Poduszki są super i cała reszta..... Matko jak mnie ciśnie na te wszystkie dodatki, duperelki, duperszwance i inne gadżety domowe :). A tu człowiek się musi ostatkiem sił powstrzymywać przed zakupami bo cały czas ma masę pracy i kartony na podłodze.

Słonce pięknie operuje :D cud miód.

yokasta pomyśl, że jeszcze parę tygodni i będziesz mogła szaleć z tymi wszystkimi dodatkami i przydasiami :) dodatkowym plusem jest to, że prawie wszystkie dodatki już masz :D zostaje Ci sama przyjemnośc rozpakowywania i układania w odpowiednich miejscach ;)

pysiaczku poluj na jesienne skarby bo cieszą oko oj cieszą :) dzisiaj przy mojej pracy odkryłam drzewa z rajskimi jabłuszkami ale chyba jakiś inny gatunek bo gałęzie zwisają jak pnącza i czerwienią sie od setek maleńkich jabłuszek...w słońcu wygląda to obłędnie :)

Monisiaaa dzięki :)

Kasiu, jeśli pozwolisz to wkleję fotkę z moimi dyniami...to odpowiedź na pytanie psosin:)

Psosinku, ja w zeszłym roku wysiałam z jednej torebki i wyrosły mi w takim kształcie jak na fotce, ale jeszcze w poprzednich latach różne, zależy na jakie nasionka trafisz:)

http://img833.imageshack.us/img833/5728/dsc00225es.jpg

Pozdrawiam

Beata:)

Dzisiaj uszyłam taki wianek ;) widziałam na jakimś blogu podobny....mój wyszedł trochę za gruby ale już wiem jak go robić ;) następny będzie ładniejszy :p

DSC02780.JPG

Od koleżanki dostałam pięknego wrzosa i mimo, że ponoć trzymanie go w domu przynosi pecha...jakoś nie umiałam się mu oprzeć i stoi na komodzie ;)

DSC02775.JPG

Kasiu, a Ty jak zwykle nas zaskakujesz! I znowu coś pięknego :yes:

Wrzosów od wrzośców to ja chyba nie odróżniam, ale i jedne i drugie mnie się podobają. W Twojej kompozycji wyglądają pięknie :yes: Aż żal wystawiać na zewnątrz (p.s. odnośnie pecha wychodzę z założenia, że spełnia mi się to, w co wierzę ;)).