Justynka 29.09.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Justynko pojechały do Ciebie z samego rana Dziękuję Ci baardzo! I jeszcze raz przepraszam za to dodatkowe zamówienie na ostatnią chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.09.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 tabaluga1 dzięki za wyczerpujące informacje piękny serwis i mam nadzieję, że kiedyś go kupię psosin dzięki Justynko nie ma problemu wyrobiłam się ze wszystkim....zapomniałam farbki do tkanin do pracy i imię musiałam wyszyć Moje jesienne skarby w porannym słońcu....7 rano to dla mnie prawie środek nocy ale takiej pięknej jesieni nie można przespać Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Poduszki są super i cała reszta..... Matko jak mnie ciśnie na te wszystkie dodatki, duperelki, duperszwance i inne gadżety domowe . A tu człowiek się musi ostatkiem sił powstrzymywać przed zakupami bo cały czas ma masę pracy i kartony na podłodze. Słonce pięknie operuje cud miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.09.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Kasiu zaniemówiłam po prostu i już! Pięknie, pięknie, pięknie! Koniecznie muszę dziś zapolować na jesienne zdobycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 30.09.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Kasiu dech zapiera na te wszystkie Twoje zdobycze. Poduszeczki różane przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.09.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 yokasta pomyśl, że jeszcze parę tygodni i będziesz mogła szaleć z tymi wszystkimi dodatkami i przydasiami dodatkowym plusem jest to, że prawie wszystkie dodatki już masz zostaje Ci sama przyjemnośc rozpakowywania i układania w odpowiednich miejscach pysiaczku poluj na jesienne skarby bo cieszą oko oj cieszą dzisiaj przy mojej pracy odkryłam drzewa z rajskimi jabłuszkami ale chyba jakiś inny gatunek bo gałęzie zwisają jak pnącza i czerwienią sie od setek maleńkich jabłuszek...w słońcu wygląda to obłędnie Monisiaaa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.09.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Kasiu, ale także wątpliwa przyjemność przewożenia tego z dwóch mieszkań do domu . Obawiam się, że parę tygodni to stanowczo za szybko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.09.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Szybko zleci zobaczysz i nawet nie będziesz pamiętać tych mniej przyjemnych czynności. które musiałaś wykonać żeby robić te miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.09.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Kasiu, jeśli pozwolisz to wkleję fotkę z moimi dyniami...to odpowiedź na pytanie psosin:) Psosinku, ja w zeszłym roku wysiałam z jednej torebki i wyrosły mi w takim kształcie jak na fotce, ale jeszcze w poprzednich latach różne, zależy na jakie nasionka trafisz:) http://img833.imageshack.us/img833/5728/dsc00225es.jpg PozdrawiamBeata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 30.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Kasiu ,jak ty znajdujesz czas na uszycie tych wszystkich Cudeniek,co otwieram to u ciebie produkcja pełna parą.Poprostu tasmówka,a każdy inny i kazdy piekny:) ps.A,co do wiesz czego:))),to nam jest strasznie miło,ze tobie jest miło.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.09.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 bogumil Twoje dyńki też śliczne nie mogę się nadziwić ich cudacznym kształtom Diablico oj jest mi baaaardzo miło napisałam pw a co do mojego szycia, to mam w pracy maszynę i jak mam jakieś okienko wtedy szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.10.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dzisiaj uszyłam taki wianek widziałam na jakimś blogu podobny....mój wyszedł trochę za gruby ale już wiem jak go robić następny będzie ładniejszy Od koleżanki dostałam pięknego wrzosa i mimo, że ponoć trzymanie go w domu przynosi pecha...jakoś nie umiałam się mu oprzeć i stoi na komodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 04.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ten przepiękny wrzos to nie wrzos tylko wrzosiec Mam w domu taki sam, tylko u mnie już ususzony. Wianek niebywały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 04.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kasiu, a Ty jak zwykle nas zaskakujesz! I znowu coś pięknego Wrzosów od wrzośców to ja chyba nie odróżniam, ale i jedne i drugie mnie się podobają. W Twojej kompozycji wyglądają pięknie Aż żal wystawiać na zewnątrz (p.s. odnośnie pecha wychodzę z założenia, że spełnia mi się to, w co wierzę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kasiu,jesteś czarodziejką - wianek jest nieprawdopodobnie piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 04.10.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kasiu... u Ciebie zawsze tak pięknie! Naprawdę wzruszam się jak tu wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.10.2011 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kasia, cuda-wianki! Czarujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 05.10.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 piknie, piknie Kasieńko:)))eh..ciągle sie powtarzam, ale cuda czarujesz igłą i nitką i przepięknymi tkaninami:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 06.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kasiu,bardzo fajny wianek Ci wyszedł,piękny byłby taki z lnu...Widzę,że masz małą kolekcję szklanych kloszy,czyżby to początek większych zasobów kloszowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.10.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kasiu wianek świetny Ja też mam wrzosa w domu Białego bo czytałam, że biały to szczęście I tylko w takie pozytywne zabobony wierzę A Twój wrzosiec piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts