Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję wam Kochani za tyle ciepłych słów :)

Mam już skrojone tkaniny na drugi wianek ale brakuje mi czasu na jego uszycie ;) Muszę kupic naturalny len i zrobić właśnie takie eko wianki ;)

Paula klosze mam te 2 widoczne na fotce i chyba jeszcze 2 inne....to jakies zdobycze z nanunana ;)

aka z lna jak uszyję ładniejsze to wystawię ;)

yokasta dzieki Tobie trafiłam tu i z pewnością wybiorę się tam kiedys na weekend :)

Kasiu! Przepraszam, że dopiero teraz (nawet teraz jestem w pracy :p ), ale chciałam Ci baaardzo podziękować za śliczności, które dla nas uszyłaś. Za GRATISIK również :D,taki zabawny akcent ;). Jestem pod wrażeniem mistrzowskiej precyzji wykonania wszystkiego!:jawdrop: Bardzi podoba mi się zestawienie kolorystyczne w chorągiewkach :), będę myśleć wiesz nad czym ;), jak tylko znajdę chwilę...:rolleyes: Choć to chyba na emeryturze:bash:

DZIĘKI RAZ JESZCZE :)

Kasiu,koniecznie z mężem wybierz się do Mimi,to jest tak ciepła i przyjazna osoba,że na pewno nie będziecie żałować.Tym bardziej,że macie tylko 70 klm.Blog Mimi znam od dawna,jestem nim oczarowana,jego atmosferą,klimatem.Mimi wraz z mężem tworzą zgrany duet,robią piękne fotografie,pieką własny chlebek...mogłabym tak wymieniać długo :) Ech,jak ja bym chciała ich odwiedzić...

Cześć Kasiu

Mam na imię Magda. Zupełnie nie wiem w co kliknęłam i jak do Ciebie trafiłam, ale bardzo się cieszę. Przejrzałam wszystkie strony od początku. Pięknie tu masz :) Siedzę i cmokam. Zazdroszczę umiejętności szycia. I widzę że Anita też Cię nawiedziła. Jak ja próbuję coś uszyć to ją męczę :) Jesteśmy prawie z jednego miasta.

Kilka (dziesiąt) stron do tyłu miałam jakieś pytania... ale już nie pamiętam jakie :)

Będę tu zaglądała.

Trochę się gubię na tym forum, spróbuję zobaczyć inne mieszkanka forumowiczek.

W piątek przejeżdżałam obok tej miejscowości bo byłam w Zawoi a to po drodze :) okolice piękne i teraz jestem pewna, że kiedyś się tam wybierzemy :) Droga nieciekawa ale może i dobrze bo jedzie się bardzo turystycznie :)

Paula byłaś u Mimi ? świat jednak jest mały :)

mrude witaj na forum i u mnie :) jak już zaczniesz czytać to z czasem wszystko ogarniesz :) uważaj bo to wciąga :D

Tak na szybko zrobiłam wczoraj ciasto ze śliwkami....najlpesze jeszcze gorące z kawką lub mlekiem :)

DSC02791.JPG

A to był delikatny powód wycieczki do Zawoi :D

DSC02792.JPG

Teraz idę zagłosować a później zabieram sie za szycie :)

Miłej niedzieli wszystkim życzę :)

Kasiu, przepiękne materiały :)

Ja też wybieram się do Mimi. W wakacje była tam moja koleżanka z pracy i wróciła oczywiście zachwycona :)

Myślę, żeby zarezerwować weekend z okazi rocznicy ślubu jako przent dla męża :) Mam nadzieję, że mu się spodoba :)

Pozdrawiam serdeczie :)