diabel200 06.10.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kasieńka no wianek wymiata,aleś Ty zdolniacha:)))) D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.10.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kasiu-będziesz takie cudne jak twój wianki wystawiać na al.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.10.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dziękuję wam Kochani za tyle ciepłych słów Mam już skrojone tkaniny na drugi wianek ale brakuje mi czasu na jego uszycie Muszę kupic naturalny len i zrobić właśnie takie eko wianki Paula klosze mam te 2 widoczne na fotce i chyba jeszcze 2 inne....to jakies zdobycze z nanunana aka z lna jak uszyję ładniejsze to wystawię yokasta dzieki Tobie trafiłam tu i z pewnością wybiorę się tam kiedys na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.10.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kasia, z mężem mamy właśnie taki plan kiedyś, ja jestem zachwycona. Czytam od jakiegoś czasu i nie mogę przestać, bo zadziwia i rajcuje mnie wszystko co tam jest i co Mimi pokazuje - jak to pokazuje, opisuje. Cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.10.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ja też jestem pod ogromnym wrażeniem pokoje gościnne mnie zachwyciły...do tego od nas to jakieś 70 km już teraz wiem gdzie możemy się wybrać na spontaniczny wyjazd Cały blog zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 06.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kasiu! Przepraszam, że dopiero teraz (nawet teraz jestem w pracy ), ale chciałam Ci baaardzo podziękować za śliczności, które dla nas uszyłaś. Za GRATISIK również ,taki zabawny akcent . Jestem pod wrażeniem mistrzowskiej precyzji wykonania wszystkiego! Bardzi podoba mi się zestawienie kolorystyczne w chorągiewkach , będę myśleć wiesz nad czym , jak tylko znajdę chwilę... Choć to chyba na emeryturze:bash: DZIĘKI RAZ JESZCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.10.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Justynko ogromnie się cieszę, że wszystko dotarło i co najważniejsze, ze się podoba Jak coś wymyślisz daj znać ja nigdzie nie uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.10.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kasia, 70km? Grzeszysz . Ja mam 70 km do eeee no nie wiem Bolkowa albo Nowej Rudy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.10.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ale faktycznie piękna ta agroturystyka! Szkoda, że tak daleko ode mnie Ale ceny też przyjazne - świetne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Kasiu,koniecznie z mężem wybierz się do Mimi,to jest tak ciepła i przyjazna osoba,że na pewno nie będziecie żałować.Tym bardziej,że macie tylko 70 klm.Blog Mimi znam od dawna,jestem nim oczarowana,jego atmosferą,klimatem.Mimi wraz z mężem tworzą zgrany duet,robią piękne fotografie,pieką własny chlebek...mogłabym tak wymieniać długo Ech,jak ja bym chciała ich odwiedzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.10.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Kasiu,wianek przecudnej urody:) Zazdroszczę tych tylko 70 km... Edytowane 7 Października 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.10.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Kasiu no pieknie u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.10.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A kto Kasi podesłał Mimi? NO kto? wiedziałam Kasia, że Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrude 07.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Cześć Kasiu Mam na imię Magda. Zupełnie nie wiem w co kliknęłam i jak do Ciebie trafiłam, ale bardzo się cieszę. Przejrzałam wszystkie strony od początku. Pięknie tu masz Siedzę i cmokam. Zazdroszczę umiejętności szycia. I widzę że Anita też Cię nawiedziła. Jak ja próbuję coś uszyć to ją męczę Jesteśmy prawie z jednego miasta. Kilka (dziesiąt) stron do tyłu miałam jakieś pytania... ale już nie pamiętam jakie Będę tu zaglądała. Trochę się gubię na tym forum, spróbuję zobaczyć inne mieszkanka forumowiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 07.10.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Yokasto-widze, ze czuwasz .Szukam kontaktu tel.do własnie "miniagroturystyki" u Mimi ,znasz moze?Moze byc na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.10.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Julinko nie znam, bo sama zobaczyłam że tam jest agroturys. stosunkowo niedawno , ale może sama Mimi Ci napisze? Kliknij do niej wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.10.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 W piątek przejeżdżałam obok tej miejscowości bo byłam w Zawoi a to po drodze okolice piękne i teraz jestem pewna, że kiedyś się tam wybierzemy Droga nieciekawa ale może i dobrze bo jedzie się bardzo turystycznie Paula byłaś u Mimi ? świat jednak jest mały mrude witaj na forum i u mnie jak już zaczniesz czytać to z czasem wszystko ogarniesz uważaj bo to wciąga Tak na szybko zrobiłam wczoraj ciasto ze śliwkami....najlpesze jeszcze gorące z kawką lub mlekiem A to był delikatny powód wycieczki do Zawoi Teraz idę zagłosować a później zabieram sie za szycie Miłej niedzieli wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.10.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kasiu, przepiękne materiały Ja też wybieram się do Mimi. W wakacje była tam moja koleżanka z pracy i wróciła oczywiście zachwycona Myślę, żeby zarezerwować weekend z okazi rocznicy ślubu jako przent dla męża Mam nadzieję, że mu się spodoba Pozdrawiam serdeczie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.10.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Zapomniałam! Poczęstowałam się ciastem, jest pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.10.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 jakie tkaniny piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts