psosin 09.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kasiu jakie piekne tkaniny!!!! ciekawe co z nich bedzie!)) a ciasto pyyyyyysznie wyglada;-) musze sobie kupic taka ceramiczną formę do tarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 09.10.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kasiu!!gdzie upolowałaś takie tkaniny, u Mimi, czy gdzieś w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.10.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 a miałam dzisiaj nie jeść nic słodkiego - zła kobieta jesteś , że takimi plackami kusisz:lol2:, idę po batona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.10.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kasiu ale przecudne tkaniny!!! A placek wygląda wspaniale - częstuję się Skąd masz do niego taką fajną formę? (fajna bo chyba dosyć wysoka jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrude 09.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Noo materiały śliczne!! Placek wygląda przepysznie... a ja na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kasiu tkaniny cudne, a placuszek bardzoooo apetyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.10.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kobietki tkaniny kupiłam w tej hurtowni http://www.tkaninysklep.pl/firma muszę przyznać, ze takiego wyboru tkanin jak u nich nigdzie nie widziałam Rodzinna firma....bardzo sympatyczni ludzie. Kupowałam u nich zawsze przez internet a teraz przy okazji wizyty w Zawoi zrobiłam zakupy osobiście Natomiast formę kupiłam kiedyś na przecenie w Duce. Fajna jest bo właśnie wysoka i dość duża. Uszyłam dzisiaj lniany wianek....strasznie pracochłonny ale fajnie wyszedł....fotki jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.10.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kasiu w takim razie do Duki muszę zajrzeć Wysyłałam Ci PW - nie wiem czy doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 10.10.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witaj Kasiu :]podglądam cały czas-a jakże,ale się nie odzywałam.teraz muszę,bo jak zobaczyłam Twoje zakupy to mi ślinka pociekła (na ciacho też ;p).ja też ze zdumieniem odkryłam,że okolice rodzinnych stron mojego męża (notabene bliziutko do Mimi ) to nie tylko zagłębie mebli,tanich przedmiotów do decou,ale również tkanin.Ceny całkiem "zjadliwe"-ja przywiozłam tkaninę w paski biało-czerwone i cudną turkusową bawełnę w groszki. Aha-wianek uszyłaś cudowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.10.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Uszyłam dzisiaj lniany wianek....strasznie pracochłonny ale fajnie wyszedł....fotki jutro ciekawam go bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.10.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 pysiaczek dopiero teraz zobaczyłam, ze mam wiadomość.....odpisałam nawet 2 razy Anitko tkaniny mają naprawdę fajne...ceny adekwatne do jakości Polecam ten sklepik a najlepiej wybrać sie tam osobiście podotykać wszystko to czysta przyjemność. Kupiłam u nich ładną białą bawełnę na moje poduszki na krzesła....teraz tylko muszę je uszyć Obiecany wianek będzie jutro bo wieczorem nie umiem robiś fajnych fotek aka z lna jutro będa może 2 nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.10.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kasiu:) Ja już się tu witałam, zaglądam regularnie, ale nic do dodania nie mam... Bo u Ciebie 'nic dodać nic ująć' Ale teraz muszę.. No jak mogłaś.. jak?? To ciasto.. eee. tam ciasto... ŚLIWKI:) Moją obecną olbrzymią zachcianką ciążowę są knedle ze śliwkami.. a tu gdzie mieszkam nie ma śliwek:((((((((((( buuuuuuu Buziaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 11.10.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Kasiu po Twoich cudach widać, że maszyna do szycia to chyba jedna z Twoich najlepszych przyjaciółek Wciąż nas zachwycasz i tworzysz niebanalne przedmioty. Kasiu możesz podać orientacyjne ceny tego wianuszka i tych poduszek w róże?? (może być na priv) Coś z lnu by mi pasowało. Możesz przypomnieć Twój nick z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.10.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 anagat dziękuję szkoda że nie możesz kupić śliwek ....u nas teraz sezon śliwkowy....klientka mi dzisiaj mówila, ze robiła powidła śliwkowe z czekoladą....to musi być ciekawy smak Monisiaaa maszyna zawsze była w moim domu....z dziecińtwa pamiętam singera mojego dziadka, który był krawcem....mama miała/ma łucznika więc i ja musiałam mieć maszynę Mój nick na allegro to KasiaS1 tam zobaczysz ceny....wianek jeszcze dzisiaj wystawię A to ten lniany....początkowo miał być inny z tildowymi kwiatkami ale jakos mi to razem nie pasowało....z kwiatkami będzie kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 11.10.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Kasiu, mi to już słów brak http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gif Padam na kolana! No przecudny no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.10.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Magduśka dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.10.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Kasiu Ty to powinnaś mieć jakiś sklepik stacjonarnie też żeby sobie można było przyjść i pozachwycać się tymi wszystkimi pięknymi rzeczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Kasiu, pokazałam mężowi cuda jakie szyjesz, jest pod wrażeniem ))) ale pod jakim wrażeniem jestem ja! Świetny wianek z ładną kokardką. Nie mogę się doczekać poduszek na krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trele 12.10.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Witam moje drogie Panie,Chylę czoła przed dokonaniami Kasi ,piękne wianki i te wszystkie cudeńka, mieszkanko cudne-przytulne i dopieszczone. Tak sobie podglądam poczynania WAS bo i na forum yokasty, betib,diabełków i innych bywam a że tu jak w rodzinie to pozwoliłam sobie na stronie KASI powitać wszystkich , tworzycie piękne wnętrza . Głowiłam sie nad jakimś zacisznym miejscem do odpoczynku gdyż prace remontowe w naszym domu to nie kończąca się opowieść i musimy się gdziś zresetować a tu namiar Kasi na Mimi - dziekuję z nieba mi spadłaś kobieto, mam tam 40km i nigdy o takim miejcu nie słyszałam także napweno skorzystam z namiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.10.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 pysiaczku u mnie w pracy już wisi trochę tych moich "tworów" ....klientki czasami pytają gdzie to kupiłam yokasta dziękuję przyjdzie i pora na Ciebie ....zobaczysz że to nic trudnego a poduszki muszę uszyć przed świętami...chociaż na święta fajne by były jakieś czerwone w kratkę.....oj ale na to to ja już nie będę miała czasu Trele witam serdecznie u mnie i na forum mam nadzieję, ze rozgościsz sie u nas i zadomowisz się na dobre Załóż swój wątek ....będziemy Cię dopingować w Twoim remoncie Do Mimi masz bliziutko to tym bardziej musisz się wybrać i odpocząć Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts