Trele 13.10.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dziękuję za miłe przyjęcie Nie powiem przeszło mi przez myśl założenie dziennika choćby ze względu na pomoc i fachowe porady, zwłaszcza,że u nas wyzwalenie nie lada ,gdyż poprzedni właściciel skutecznie oszpecił dom akcentami trudnymi do zamaskowania np. ściana ,kominek i pułki w salonie są z kamienia rzecznego - nic tylko z młotem specjalistycznym wpaść i kuć - a to nie takie proste, rozwalić cały dom jak sie mieszka ,trzeba jakoś funkcjonować. Z resztą na zewnątrz również kamień..... no ale cóż na wszystko nie da się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Kasiu,wyslalam Ci priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 13.10.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Kasiu jak zwykle czarujesz,jak ja bym tak chciała (projektow duzo w głowie ale paluszki sztywne do szycia) Co do agroturystyki moze mozecie dziewczyny polecic rownie klimatyczna jak u MIMI lecz w warm-mazur.Kasiu dawno temu jak jeszcze miałam czas i ochote na rozne crafty to po materiały chodziłam do zakładow krawieckich (chetnie oddawali resztki a były czasami tez kilku metrowe kawalki,hurtownie tez były przyjazne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 13.10.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 i ja od dawna śledzę twoje arcydzieła wiec z miłą chęcią idę na allegro oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.10.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Kasiu...i cóż tu znowu pisać....no jak zwykle pięknie:) Kasiu... gdzieś pisałaś link na "swoje" allegro, powtórzysz...? plissss:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.10.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Trele załóż koniecznie swój wątek bo tu są sami mili ludzie i z pewnością Ci pomogą jak tylko będą mogli julinka1 z szyciem to jest tak, że jak ktoś zaczyna to zabiera sie za dośc trudne rzeczy. Warto zacząć od czegoś prostego....poszewka czy serduszko ...z tym sobie z pewnością poradzisz Co do agroturystyki na mazurach to niestety nie mogę niczego polecić. Może dziewczyny znają takie miejsca....piszcie Kobietki ulciapulcia dziękuję bogumil dzięki wielkie tu są moje rzeczy http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1990802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 14.10.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 ..no popieram ,chetnie zobacze ten kamien rzeczny u Trele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 15.10.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 ....jak ja bym sobie o tej porze wszamała to ciaaaaaaaaaacho:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.10.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Diablico Twój mężuś też ostatnio upiekł coś pysznego U mnie nic nowego...wymyślam juz świąteczne ozdoby, bo przed świętami nie będę miała na to czasu....poza tym szyję moje sprawdzone modele tylko czasami coś zmieniam jak w tej poszewce...tym razem dałam tkanine w większe kropki...osobiście bardziej mi sie podoba Moja półka nad kanapą trochę się zapełnia jeszcze trochę potrwa zanim będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 17.10.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kasiu..cóż powiedzieć...no pięknie:) miód-malina:)Pokazuj jakie świątki szyjesz, pora już się za nie brać, bo potem faktycznie nawał innych obowiązków.I zdradź skąd tkaniny będą.Buziaki posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.10.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Asiu dziękuję Co do świątecznych tkanin, to nie jest ciekawie... udało mi się kupić 2 rodzaje jeszcze latem a wczoraj kupiłam fajną tkaninę w ikei...muszę jeszcze raz pojechać, bo brakło takiej fajnej w Mikołaje ale mam nadzieję, ze jeszcze dowiozą. W ikei już świąteczne ozdoby są...nie miałam czasu na ich oglądanie ale troche mnie to zdziwiło, ze tak wcześnie a już świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 17.10.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 o kurcze, szybko bardzo.zawsze ozdoby były po 1listopada...wszyscy są szybsi niż reklama coca-coli:)Kasiulka, a powiedz, jak choinkę zdobisz? Materiałowo tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.10.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Asiu chyba nie będę za dużo zmieniać i zrobię jak rok temu. Mam te wszystkie ozdoby ...może coś uszyję dodatkowo ale moja choinka jest mała więc poszaleć nie mogę Kończę właśnie pierwszy świąteczny wianek ...taki materiałowy i chyba tylko takie dekorację dołożę i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.10.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kasiu,Twoja półka nad kanapą coraz bardziej mi się podoba Widziałam na stronie asortyment świąteczny,byłam w zeszłym tygodniu,ale jeszcze nie mieli tych rzeczy.Szkoda,bo kupiłabym sobie co nieco Tutaj na wyspie,już od tygodnia są świąteczne rzeczy w sklepach,to zupełnie normalne.Ech,świat pędzi...nie wiadomo po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 18.10.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kasia ja coraz bardziej jestem pod mega mega wrażeniem twoich zdolności ... wszystkie woreczki i poduszki są cudne ale ta z żaglówką i woreczek z żaglówka !!!! FIU FIU ....ło maaatko padłam na kolana tak mi sie podoba. a czy moge złozyc zamówienie u Ciebie na podobne lub takie same ??? przepraszam że nie pisze w tej sprawie na priv ale jestem mega zauroczona tymi woreczkami i poduszką i jak by jeszcze były chorągiewki do tego .......wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Dagunia, przeczytałam Twój wpis i gęba mi się uśmiechnęła ))) Kasiu, świetna poszewka, wszystko ładne. Rozwaliła mnie mała wieza Eiffela - tez mam taką! Półka mi się podoba . Czy to półka w sypialni czy z pokoju? Marzą mi się już święta a tu paskudny październik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 a ja się cieszę październikiem, bo listopad będzie gorszy:)tylko ze dwa dni ciepła by mi się strasznie przydało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nihiru, ja mam nadzieję na przeprowadzkę w listopadzie w związku z czym muszę się okłamywać, że to najwspanialszy miesiąc w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif trzymam kciuki za powodzenie planu! (nie tak całkiem bezinteresownie, bo już przebieram nóżkami, żeby nowe zdjęcia oglądać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 oby, oby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts