Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Paula mojej pólce daleko do ideału ale lubię stopniowo wszystko kompletować :) też się zastanawiam gdzie wszystkim się tak spieszy....wszystko rozbija sie o pieniądze co staje się smutne w tym naszym świecie....

dagunia kochana dla Twojego maluszka uszyję co tylko będziesz chciała :wiggle: napisz na pw ;)

yokasta dzięki :) wiezę dostałam 20 lat temu od koleżanki i była przez te lata takim moim talizmanem. Miałam nadzieję, ze zobaczę ją kiedyś na zywo i zobaczyłam więc teraz wierzę, ze marzenia się spełniają :D Półka jest w salonie nad kanapą...lubię ją bo jest wąska idealna na ramki :)

Trzymam mocno kciuki za listopadową przeprowadzkę i cały czas kibicuję wszystkiemu co robicie :)

nihiru ja słyszałam, że listopad też ma byc ładny :) uwielbiam taka jesień :)

pysiaczku dzieki :) napisałam pw ;)

Paula, mam w domu wianek z grubej wikliny (chyba !?) - jakieś 10 lat temu dostał go znajomy od dziewczyny, na tym wianku był Mikołaj zawieszony i paskudny napis "Wesołych Świąt" (paskudne było wykonanie oczywiście), rozebrałam na części pierwsze i mam.

Sprawdziłam. To chyba jednak gałązki, nie wiklina ;)

Witam Kasiu

jestem u Ciebie już którys raz ale postanowiłam sie przywitać. Twój domek jest poprostu boski a cudeńka które wychodzą z pod Twojej igły to małe arcydzzieła.

A propos cudeniek jestem twoja potencialną klientką tzn chciałabym być tylko mam pytanie czy sprzedajesz poza allegro( nie mam konta i chiałabym coś w innych kolorach niz masz na stronce)? Bozia talentu szycia mi poskapiła niestety:( Czy mogę dostać Twój adres emailowy aby opisać o co mi chodzi gdyz niechce zasmiecać Twojego dzieniczka swoimi sprawami.

Pozdrawiam cieplutko

.

dagunia kochana dla Twojego maluszka uszyję co tylko będziesz chciała :wiggle: napisz na pw ;)

QUOTE]

heheh Kasiu ty to naprawdę kochana jesteś :):) ale wiesz, że ja to sobie myślałam o tej poduszcze i woreczku dla siebie:) heheh Dobra jestem .... co to by mieć taką podusie w podróżach i rejsach tych bliskich i dalekich:) ale może rzeczywiście lepiej jak to będzie dla malucha bo mąż mi znowu powie że ja egoistka ....

szczegóły na priv.... Dziekuje jeszcze raz:yes::yes::yes:

Dominiczko witam Cię serdecznie i dziękuję za miłe słowa ale co tam moje mieszkanie w porównaniu z Twoim domem :) Pięknie miszkasz :)

martaibartek dzięki wielkie :) uszycie takiego wianka to nic trudnego...trochę pracochłonne ale warto się pomęczyć ;) Trzeba wyciac z tkaniny 3 paski mniej więcej o wymiarach 10/100 cm, przeszyć, przewinąć na prawą stronę i wypełnić te tunele wypełniaczem. Z wypełnianiem jest najwięcej zabawy ale ja sobie pomagam długim patyczkiem i jakoś to idzie. Jak juz wszystkie 3 tunele są wypełnione trzeba zapleśc z nich warkocz i zszyć oba końce tych warkoczy. Ozdobienie ich zależy już od inwencji....moze być kokarda, tildowe kwiatki itp :) Powodzenia z szyciem :)

danutka33 witaj :) dziękuję za to co napisałaś :) wysłałam Ci wiadomość na pw ;)

dagunia o sobie też nie możesz zapominać :) jeszcze troszkę i mały człowieczek będzie najważniejszy w Twoim życiu :)

Kasiu nie musisz dziękować to szczera prawda . Jesteś utalentowana ja nawet nie potrafie guzika przyszyć ( musze prosić męża o pomoc) wstyd się przyznać:(

Twoje wyroby są baoskie i ogladając je chciałoby się mieć je wszystkie:) Niestety na wszystkie mnie nie stać :( więc zamawiam kilka zamówienie wysyłam na priv.

Zazdroszczę Ci talentu naprawde:)

danutka33 oj z pewnością nie jest tak źle jak piszesz ;) jeśli możesz wyślij mi jeszcze raz wiadomość, bo niczego nie dostałam obawiam się, że miałam przepełnioną skrzynkę i nic do mnie nie dochodziło :(

Kobietki jesli ktoraś z Was do mnie pisała, proszę o kopię ;)

Madziu chyba będę z nią coś działać, bo bardzo mi się u Ciebie te szprosy podobają :) Tylko się zastanawiam czy szprosy u mnie to nie będzie już przesada, bo szyby w mojej witrynie mają takie ramki z matowego szkła dookoła ? Ale tak ładnie to wygląda, ze mnie kusi ;)