pysiaczek 18.10.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kasiu półeczka świetnie zagospodarowana I nowa poszewka równie śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.10.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Paula mojej pólce daleko do ideału ale lubię stopniowo wszystko kompletować też się zastanawiam gdzie wszystkim się tak spieszy....wszystko rozbija sie o pieniądze co staje się smutne w tym naszym świecie.... dagunia kochana dla Twojego maluszka uszyję co tylko będziesz chciała napisz na pw yokasta dzięki wiezę dostałam 20 lat temu od koleżanki i była przez te lata takim moim talizmanem. Miałam nadzieję, ze zobaczę ją kiedyś na zywo i zobaczyłam więc teraz wierzę, ze marzenia się spełniają Półka jest w salonie nad kanapą...lubię ją bo jest wąska idealna na ramki Trzymam mocno kciuki za listopadową przeprowadzkę i cały czas kibicuję wszystkiemu co robicie nihiru ja słyszałam, że listopad też ma byc ładny uwielbiam taka jesień pysiaczku dzieki napisałam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kasiu,naprawdę już jest świetnie i bardzo mi się podoba!Wianek masz taki nietypowy,z grubej wikliny,przyznam się,że nie spotkałam się jeszcze z takim...a może słabo się rozglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.10.2011 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Paula, mam w domu wianek z grubej wikliny (chyba !?) - jakieś 10 lat temu dostał go znajomy od dziewczyny, na tym wianku był Mikołaj zawieszony i paskudny napis "Wesołych Świąt" (paskudne było wykonanie oczywiście), rozebrałam na części pierwsze i mam. Sprawdziłam. To chyba jednak gałązki, nie wiklina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.10.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Paula nawet nie pamiętam gdzie ten wianek kupiłam, ale faktycznie jest taki inny Kobietki pooglądajcie sobie http://bellarose-cz.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Kobietki pooglądajcie sobie http://bellarose-cz.blogspot.com/ Mamma Mia!! jakie cuda!! dzieki Kasiu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Kobietki pooglądajcie sobie http://bellarose-cz.blogspot.com/ KAsiulka, świetny blog:) dodaję do ulubionych i dziękuję))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.10.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 To chyba faktycznie nie jest taka typowa wiklina a coś grubszego,podoba mi się,jest taki inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 21.10.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witaj Kasiu pierwszy raz jestem u Ciebie i ogromne wrażenie zrobiły na mnie Twoje arcydzieła, mieszkanie, po prostu ślicznie Dodałam Cie do ulubionych i będę stałym gościem, serdecznie pozdrawiam Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.10.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Kasiu jak zwykle CUDOWNIE!!!! jakbyś miała chwilkę i ochotę to może łopatologiczne wytłumaczyłabyś jak zrobić taki piękny wianek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Kasiu wysłałam 2 PW ale nie wiem czy tu jeszcze zajrzysz dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 23.10.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam Kasiu jestem u Ciebie już którys raz ale postanowiłam sie przywitać. Twój domek jest poprostu boski a cudeńka które wychodzą z pod Twojej igły to małe arcydzzieła. A propos cudeniek jestem twoja potencialną klientką tzn chciałabym być tylko mam pytanie czy sprzedajesz poza allegro( nie mam konta i chiałabym coś w innych kolorach niz masz na stronce)? Bozia talentu szycia mi poskapiła niestety:( Czy mogę dostać Twój adres emailowy aby opisać o co mi chodzi gdyz niechce zasmiecać Twojego dzieniczka swoimi sprawami. Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 23.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 dagunia kochana dla Twojego maluszka uszyję co tylko będziesz chciała napisz na pw QUOTE] heheh Kasiu ty to naprawdę kochana jesteś :) ale wiesz, że ja to sobie myślałam o tej poduszcze i woreczku dla siebie:) heheh Dobra jestem .... co to by mieć taką podusie w podróżach i rejsach tych bliskich i dalekich:) ale może rzeczywiście lepiej jak to będzie dla malucha bo mąż mi znowu powie że ja egoistka .... szczegóły na priv.... Dziekuje jeszcze raz:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.10.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Dominiczko witam Cię serdecznie i dziękuję za miłe słowa ale co tam moje mieszkanie w porównaniu z Twoim domem Pięknie miszkasz martaibartek dzięki wielkie uszycie takiego wianka to nic trudnego...trochę pracochłonne ale warto się pomęczyć Trzeba wyciac z tkaniny 3 paski mniej więcej o wymiarach 10/100 cm, przeszyć, przewinąć na prawą stronę i wypełnić te tunele wypełniaczem. Z wypełnianiem jest najwięcej zabawy ale ja sobie pomagam długim patyczkiem i jakoś to idzie. Jak juz wszystkie 3 tunele są wypełnione trzeba zapleśc z nich warkocz i zszyć oba końce tych warkoczy. Ozdobienie ich zależy już od inwencji....moze być kokarda, tildowe kwiatki itp Powodzenia z szyciem danutka33 witaj dziękuję za to co napisałaś wysłałam Ci wiadomość na pw dagunia o sobie też nie możesz zapominać jeszcze troszkę i mały człowieczek będzie najważniejszy w Twoim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 23.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Kasiu nie musisz dziękować to szczera prawda . Jesteś utalentowana ja nawet nie potrafie guzika przyszyć ( musze prosić męża o pomoc) wstyd się przyznać Twoje wyroby są baoskie i ogladając je chciałoby się mieć je wszystkie:) Niestety na wszystkie mnie nie stać więc zamawiam kilka zamówienie wysyłam na priv. Zazdroszczę Ci talentu naprawde:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.10.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 danutka33 oj z pewnością nie jest tak źle jak piszesz jeśli możesz wyślij mi jeszcze raz wiadomość, bo niczego nie dostałam obawiam się, że miałam przepełnioną skrzynkę i nic do mnie nie dochodziło Kobietki jesli ktoraś z Was do mnie pisała, proszę o kopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.10.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Kasiu sorki, że tak u Ciebie, ale chciałam tylko napisać Dominice i Łukaszowi, że mają fantastyczny dom! Kominek jest piękny, a kuchnia taka przytulna - wcale się nie dziwię, że to ulubione miejsce Pani domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 24.10.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Pysiaczku dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Kasiulku, jak tam? Działałaś coś z witrynką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.10.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Madziu chyba będę z nią coś działać, bo bardzo mi się u Ciebie te szprosy podobają Tylko się zastanawiam czy szprosy u mnie to nie będzie już przesada, bo szyby w mojej witrynie mają takie ramki z matowego szkła dookoła ? Ale tak ładnie to wygląda, ze mnie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts