Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

KasiaC79 dzbanuszek kupiłam w niemieckim Kauflandzie za 3 euro a filiżankę już u nas w NanuNana niestety była ostatnia i mam tylko jedną ;)

Kupiłam wczoraj książkę i muszę ją Wam polecić :) na poprawę nastroju jak znalazł :) Osobiście uwielbiam duet Czubaszek - Andrus a ta książka tylko to potwierdza :D

http://ksiegarnia.proszynski.pl/product,61655

Edytowane przez kasia_sw

Książkę - chętnie, przymierzałam się bo uwielbiam Czubaszek :yes: i Andrusa też, a co za tym idzie duet w książce na pewno udany :).

Ja mam tych filiżanek chyba 4, wczoraj znalazłam w reklamówce z NanuNana na strychu u męża :lol2:. Nie pamiętam kiedy je kupiłam :)

Kasiu ja wpadam z prośbą , bo jestem stale ale nie komentuję ...no bo wiecznie musiałabym pisać cudnie, pięknie, fantastycznie :) :) ...więc tylko chłonę te cuda, które powstają spod twych paluszków ...wracając do prośby, podawałaś linki do stron z materiałami ...czy mogłabyś wkleić je ponownie ...dziękuję z góry

Piękne wianki!!!! cuda to mało powiedziane prawdziwe dzieła sztuki!!!!

chyba czas się przełamać i spróbować stworzyć cosik takiego samemu :)

Kasia pamiętasz po ile jest w niemieckiej ikea ten błękitny materiał w różyczki?

Edytowane przez martaibartek

Ten jest piękny!!!!!!!!!...moja kolorystyka, którą uwielbiam:) i która by mi pasowała:)

No i znowu cudna!!!!!

Kasiu, czy Ty zrobiłaś cokolwiek kiedyś, co by się nie podobało????:):):)

Buziolki zostawiam :)

Beatka:)

Dziękuje Dziewczynki :) w weekend mam nadzieję uszyc trochę więcej rzeczy, bo ostatnio na nic nie mam czasu grrr

martaibartek to naprawdę nic trudnego....do dzieła :) tkanina była chyba po 4 euro z tego co pamiętam. Najgorsze jest to, że nigdzie jej nie ma przynajmniej w tych sklepach w których ktoś mógł mi ją kupić :( nie wiem czemu tak mało jej kupiłam :bash: