yokasta 02.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A wiesz Kasiu, że chyba mam to samo, z FLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.11.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Nio FLO poluję jeszcze na lampkę taką na "chudej" nóżce....może przecenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.11.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Też szukam lampek ale to tak na przyszły rok plan chcę na drewnianych toczonych nogach z bawełnianymi abażurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.11.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja mam z FLO zawieszkę na drzwi Do not disturb z tej serii, ale właśnie się ostatnio dopatrzyłam, że jest to napisane z błędem Kasiu przecudna poduszka świąteczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.11.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Kasiu, a czy znasz ten sklep z tkaninami: http://www.13ka.com.pl/? ? Śliczności tu są w sam raz do Twoich cudotworów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.11.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 P.s. wyślij mi nr konta i koszt przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) Kasiu ja też poproszę o numer konta i kwotę na priv I BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ CI ZA WSZYSTKO!!! Edytowane 4 Listopada 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 04.11.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 joliska dziekuję za namiar tego sklepu nie znałam...fajne tkaniny yokasta dziękuję fajnie, ze Ci sie podoba już nie mogę się doczekać Waszej przeprowadzki pysiaczek dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 04.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Kasia,ten katalog to cudo Oglądnęłam kilka stron, ale nie da się szybciej bo trzeba wpatrzeć się w każdy szczegół! Jeszcze raz baaardzo Ci dziękuję! To super uczucie wiedzieć,że ktoś zrobił dla Ciebie coś bezinteresownie, że sam wpadł na pomysł zrobienia Ci niespodzianki... Mało jest takich ludzi dzisiaj... buziaki! ps. Postanowiłam zaszaleć z czcionką jak Yokasta A tak serio, to trzeba było Cię wyróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.11.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Kasiu dziękuję i miłego oglądania Ja przewertowałam go już na wszystkie strony ...piękne meble, dodatki....cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 05.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Kasiu muszę Ci to powiedzieć Dzięki Tobie uwierzyłam że i ja to potrafię. Zaczęłam szyć, a że nie mam maszyny, to są to rzeczy możliwe do uszycia w rękach. Naoglądałam się Twoich cudów wychodzących spod Twojej ręki i tak baaaaardzo chciałam mieć choć cząstkę takich śliczności, że postanowiłam metodą prób i błędów popróbować. Wychodzi różnie ale TAK CHOLERNIE CIESZY że nie mogę przestać hahaha Mam juz uszyte literki z imionami moich dzieci a teraz szyję (duze słowo szyję, ale niech będzie) dekoracje świąteczne. Ściskam Cię ciepło i jak pozwolisz przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.11.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 przylesianka cieszę się ogromnie, że zainspirowałam Cię do szycia nie wywiniesz się tak łatwo i bez fotek się nie obejdzie...koniecznie pokaż co uszyłaś !!!! Ja do literek się przymierzam ale jakoś nie umiem się za nie zabrać....może narodziny córeczki mojej przyjaciółki mnie zmobilizują, bo mam nadzieję w grudniu ją odwiedzić. Czekamy na fotki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.11.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Kasiu, możesz mi zdradzić, jakiej głębokości jest Twoja półka z ramkami? Chodzi mi po głowie, żeby sobie taka zamontować nad biurkiem, ale zaraz jest okno i nie chcę, żeby mi półka wjechała w jego światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.11.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 joliska półka jest fajna bo ma tylko 9 cm głębokości i z pewnością będzie idealna dla Ciebie to jest dokładnie ta http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50152595/ Ja wstepnie nad kanapą planowałam zawiesić normalną półkę o gł około 20 cm ale siedząc na kanapie mielismy wrażenie ze zaraz coś nam spadnie na głowę i wymyśliłam takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.11.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 05.11.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Kasiu, ja nie wiem czy to wypada w Twoim dzienniku, przy takich cudeńkach jakie Ty tworzysz zamieszczac takie "wytwory", ale niech będzie P.S. Nie wiem czy się wstawią te zdjęcia bo nie umiem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 05.11.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Przylesianka , no jestem pod wrażeniem. I Ty poważnie dopiero zaczynasz przygodę z szyciem? Ja tak jak Kasia, literek nie szyłam, ale muszę się zmobilizować. Kiedyś chciałam uszyć poduszkę z wypukłą literką H i tak się namęczyłam nad nią, że leży sobie bidulka nie skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.11.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Piękne jak Ty ręcznie tak szyjesz to co by było jak byś maszynę dorwała ?? do literek miałaś jakiś szablon czy sama rysowałaś każdą ? ozdoby świąteczne piękne a koniki na biegunach to moi faworyci Jak jeszcze coś uszyjesz pokaż koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 05.11.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) Dzięki Kasie Naprawdę ładne? No to miło mi bardzo, bo że ja jestem z nich sama przed sobą dumna to insza inszość To moja pierwsza przygoda z szyciem a szablon literek... powiększyłam sobie jakieś Wordowskie litery, wydrukowałam i wyciełam i taki to szablon. Powiem Wam tylko ze literki były duzo trudniejsze niz te bombki, wiec teraz się delektuję tym szyciem, oglądam film a to się niemal samo zszywa hehehe. Jeszcze raz Wam dziekuję, zarumieniłam się Edytowane 5 Listopada 2011 przez przylesianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus.z 06.11.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Kasiu, masz piękne, klimatyczne mieszkanko i na pewno będzie, jeśli pozwolisz , inspiracją do moich własnych 4 kątów Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts