Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

przylesianka bardzo ładne rzeczy uszyłaś....i faktycznie jeśli to Twoje początki już sie nie mogę doczekać co będzie dalej :)

agus.z witam i serdecznie Ci dziękuję za miłe słowa :) jeśli tylko coś Cię zainspirowało do tworzenia swojego mieszkania, to bardzo mnie to cieszy :)

Dziewczyny, przeczytajcie i pomóżcie jeśli możecie :( http://deccoria.pl/galeria,id,63060,1,prosba-o-pomoc-.html

zawsze się wydaje, że takie historie dzieją się tylko w filmach a jednak życie też takie bywa :(

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

WItam

Trafiłam na ten wątek przypadkiem i zasiedziałam sie. wprost nie mogę oderwać oczu od tych wspaniałych rzeczy. Kasiu masz talent niesamowity. ja chociaż potrafię szyć, to nie posiadam takiej wyobraźni. Pozwól, że będę się inspirować Twoimi dziełami.

Historia smutna. Nestety czasem los bywa okrutny.

Susełka dziękuję :) inspiruj się ile tylko chcesz :)

Moje pomysły nie zawsze są moje :) np ostatnio yokasta dała linka do sklepu z pieknymi rzeczami i tam widzałam pięknąposzewkę...zrobiłam moją wersję ;) jest prosta do zrobienia tylko piekielnie czasochłonna :D moja jest z polara ale lepiej będzie wyglądać filcowa

DSC02959.JPG

Edytowane przez kasia_sw

Witaj Kasiu!

Bywam U Ciebie = podgladam i wzdycham z zazdrości jakie cuda tworzysz :)Ja (niestety) beztalencie do szycia jestem :(.

Czy dobrze kojarzę,ze swoje prace na allegro sprzedajesz?czy mogę prosić Twoą nazwę użytkownika?

Pozdrawiam serdecznie i twórz dziewczyno :D.Ale Cię dziewczyny chwalą(-kasia i yokasta)-z pewnością wyjątkowym człowiekim jesteś :)

P.S Jeszcze jedna prośba-czym robisz zdjęcia ,ze są takie wyjątkowe?

Przylesianka!Super!!Ty początkującajesteś :o.Jestem pod wrażeniem :)

Edytowane przez lady in red

Dziewczyny, poszewka naprawdę łatwa do uszycia...wycinacie kilkadziesiąt litków, przyszywacie ręcznie, bo ja robiłam maszynowo i strasznie się namęczyłam ;)

Moje święta będą czerwone jak rok temu, więc poszewka będzie jak znalazł :)

lady in red dziękuję :) ja własnie miałam pytać u Ciebie gdzie kupiłaś te piękne poszewki, zasłonki i całą pościel do pokoju gościnnego ??? pięknie to razem wygląda :)

Fotki robię aparatem SonyAlfa 550 obiektyw Tamron. Nie mam czasu na poznanie wszystkich jego funkcji ale muszę kiedyś przysiąść i poczytać co i jak robić ;)

Na allegro znajdziesz mnie pod KasiaS1 ;)

Moje pomysły nie zawsze są moje :) np ostatnio yokasta dała linka do sklepu z pieknymi rzeczami i m.in. była tam ta poduszka

img81o.jpg

Zrobiłam moją wersję ;) jest prosta do zrobienia tylko piekielnie czasochłonna :D moja jest z polara ale lepiej będzie wyglądać filcowa

DSC02959.JPG

Ślicznie jak zawsze :D A podzielisz się linkiem do sklepu z pięknymi rzeczami???

Dziewczyny, ja juz taką świąteczną atmosfere wprowadzam a u mnie prawie wiosna :) muszę się przyznać, ze za zimą nie przepadam ;)

joliska proszę bardzo, ale pewnie juz znasz te cuda :) http://www.potterybarn.com/?bnrid=3318530&cm_ven=intl_paidsearch&cm_cat=BrandSearch&cm_pla=OTHER_google_brand&cm_ite=pottery+barn&OVMTC=Exact&site=&creative=11873334588&OVKEY=pottery%20barn&adpos=1t1