kasia_sw 06.11.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 przylesianka bardzo ładne rzeczy uszyłaś....i faktycznie jeśli to Twoje początki już sie nie mogę doczekać co będzie dalej agus.z witam i serdecznie Ci dziękuję za miłe słowa jeśli tylko coś Cię zainspirowało do tworzenia swojego mieszkania, to bardzo mnie to cieszy Dziewczyny, przeczytajcie i pomóżcie jeśli możecie http://deccoria.pl/galeria,id,63060,1,prosba-o-pomoc-.html zawsze się wydaje, że takie historie dzieją się tylko w filmach a jednak życie też takie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Kasiu,historia tragiczna... płakać mi się chce... Kocham dzieci i jak słyszę o ich smutnym losie to mam ochotę przygarnąć wszystkie! Postaram się pomóc.Myślę,że wiele nie trzeba, trochę serca poprostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 06.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 los czasem bywa okrutny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.11.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Na dzień dobry kolejny sklep z tkaninami http://www.spoonflower.com/shop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kasiu to straszne Aż nie wiem co napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 07.11.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 WItamTrafiłam na ten wątek przypadkiem i zasiedziałam sie. wprost nie mogę oderwać oczu od tych wspaniałych rzeczy. Kasiu masz talent niesamowity. ja chociaż potrafię szyć, to nie posiadam takiej wyobraźni. Pozwól, że będę się inspirować Twoimi dziełami. Historia smutna. Nestety czasem los bywa okrutny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.11.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Susełka dziękuję inspiruj się ile tylko chcesz Moje pomysły nie zawsze są moje np ostatnio yokasta dała linka do sklepu z pieknymi rzeczami i tam widzałam pięknąposzewkę...zrobiłam moją wersję jest prosta do zrobienia tylko piekielnie czasochłonna moja jest z polara ale lepiej będzie wyglądać filcowa Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.11.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 cudna !!! ja tez taka chce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Witaj Kasiu! Bywam U Ciebie = podgladam i wzdycham z zazdrości jakie cuda tworzysz :)Ja (niestety) beztalencie do szycia jestem . Czy dobrze kojarzę,ze swoje prace na allegro sprzedajesz?czy mogę prosić Twoą nazwę użytkownika? Pozdrawiam serdecznie i twórz dziewczyno .Ale Cię dziewczyny chwalą(-kasia i yokasta)-z pewnością wyjątkowym człowiekim jesteś P.S Jeszcze jedna prośba-czym robisz zdjęcia ,ze są takie wyjątkowe? Przylesianka!Super!!Ty początkującajesteś .Jestem pod wrażeniem Edytowane 7 Listopada 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 przepiękna,idealna do świątecznych aranżacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.11.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dziewczyny, poszewka naprawdę łatwa do uszycia...wycinacie kilkadziesiąt litków, przyszywacie ręcznie, bo ja robiłam maszynowo i strasznie się namęczyłam Moje święta będą czerwone jak rok temu, więc poszewka będzie jak znalazł lady in red dziękuję ja własnie miałam pytać u Ciebie gdzie kupiłaś te piękne poszewki, zasłonki i całą pościel do pokoju gościnnego ??? pięknie to razem wygląda Fotki robię aparatem SonyAlfa 550 obiektyw Tamron. Nie mam czasu na poznanie wszystkich jego funkcji ale muszę kiedyś przysiąść i poczytać co i jak robić Na allegro znajdziesz mnie pod KasiaS1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 rozmarzyłam się .......... taka poduszka, grzane wino, choinka ( ubrana na czerwono) i mogę przez cale święta z domu nie wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kasiu...następna piękna rzecz!!! Cudna...Faktycznie...już mi się chce Świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Oj tak czuć już święta jak się tutaj na wątek zajrzy Piękna poszewka Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Poszewka cudowna!!!!! idealna!!!!! i ja już myślami jestem przy BN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Moje pomysły nie zawsze są moje np ostatnio yokasta dała linka do sklepu z pieknymi rzeczami i m.in. była tam ta poduszka Zrobiłam moją wersję jest prosta do zrobienia tylko piekielnie czasochłonna moja jest z polara ale lepiej będzie wyglądać filcowa Ślicznie jak zawsze A podzielisz się linkiem do sklepu z pięknymi rzeczami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.11.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dziewczyny, ja juz taką świąteczną atmosfere wprowadzam a u mnie prawie wiosna muszę się przyznać, ze za zimą nie przepadam joliska proszę bardzo, ale pewnie juz znasz te cuda http://www.potterybarn.com/?bnrid=3318530&cm_ven=intl_paidsearch&cm_cat=BrandSearch&cm_pla=OTHER_google_brand&cm_ite=pottery+barn&OVMTC=Exact&site=&creative=11873334588&OVKEY=pottery%20barn&adpos=1t1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 07.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 poduszka jest fantastyczna! już czuję atmosferę świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kasiu, pewnie że znam PB, ale nie wiedziałam, że to stamtąd pierwowzór Twojej energetyzującej podusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts