yokasta 07.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kasia, jak Ty się zainspirujesz to drżyjcie narody pięknie Ci to wyszło...i podoba mi się bardziej niż inspiracja . I czerwone święta to jest to ! I jeszcze mam pytanko, gdzie kupujesz tą piękną taśmę/materiał w czerwono-zieloną kratę ? Szukam takiego cuda do wianków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 07.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kasiu a kulki są filcowe? Czy te listki są przeszywane najpierw wzdłuż na maszynie?Cuuuuuuuuuuuuudna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.11.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 yokasta jeśli masz na myśli te o której myślę, to kupiłam gotową kokardkę w nanu-nana ale tasiemek w szkocką kratkę szukaj w pasmanteriach już się pojawiają przylesianka kulki nie są filcowe odcięłam je z takiej tasiemki z pomponikami ale filcowe też będą ok listki przyszywałam maszyną do poszewki, wcześniej nic nie przeszywałam tylko szpilkami je przymocowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.11.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 cuda! Kasiu jestes the best!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.11.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Hej Kasiu! Dzięki za odpowiedź w sprawie aparatu.Od dłuższego czasu chcę kupić coś lepszego i tak podpytuję .Na razie robę zdjecia automatyczną cyfrówka.Moją koleżanka mówi,ze to zabawka a nie aparat więc -muszę kupić aparata z prawdziwego zdarzenia Dzięki za komplement w sprawie pokoju gościnnego :)Z Twoich ust pochwała-to naprawdę wiele dla mnie znaczy :)Pokoik miał być taki w stylu "sielsko-anielsko" i chyba taki wyszedł.Pościel o którą pytałaś kupiłam na allegro (wiem,że pochodziła z Anglii),a materiał na zasłonki w lokalnym sklepiku.Materiał jest fajny,bo się nie gniecie.Ale Ci pomogłam Z niecierpliwością czekam na inne Twoje dzieła,bo jestem Twoją wierną fanką Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 08.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Kasiu, czy to będzie za duzo jak jeszcze coś podpytam odnośnie tych poduszek? Ja laik w szyciu totalny a skoro napisałaś ze to ręcznie się da, więc jak ręcznie to musze spróbowac, bo ta podusia Twoja to istne arcydzieło. Piszesz ze filc byłby fajny, weszłam na allegro popatrzec na filc a tam rózne gramatury, grubości, podpowiesz coś? Bo rozumiem ze zarówno sama poduszka jak i listki moga być z filcu własnie. A jaki rozmiar tej poduchy, jak tam arkusze mają nie więcej jak 30x40? Kasiu jesteś świetną inspiracją!!! Bardzo Ci jeszcze raz dziękuję. Kiedyś myślałam ze pieczenie pierników w moim wykonaniu to mistrzostwo świata, w życiu nie pomyślałabym że wezmę się za szycie, ale z takim GURU jak Ty to się musi udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Właśnie tę miałam na myśli dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.11.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 lady in red z aparatem to jest tak, ze ten mój wybrał mąż...dużo czytał na ten temat i wybrał taki, ktróry będzie dobry dla nas. Wiemy co lubimy fotografować i pod tym kątem szukał. Brakuje jeszcze paru rzeczy ale to z czasem dokupimy, bo jednak to kosztowna rzecz Twoja sypialnia bardzo ładna...będę do Ciebie zagladać, bo czekam na kolejne odsłony domu przylesianka z filcem Ci nie pomogę bo sama nie mam o nim pojęcia ale mam zamiar zadzwonić do kolezanki, która robi rzeczy z filcu i dowiem się wszystkiego. Jak już będę wiedzieć więcej napiszę Cieszę się, ze zaraziłam Cię szyciem...zobaczysz, że to wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.11.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Zapomniałam pokazać poduszkę z LM....fajna i przeceniona Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) Kasiu po ile ta poduszka i jakie ma wymiary? edit: Już znalazłam na stronce, że 30x50 ale cena przy niej jest normalna w necie Edytowane 9 Listopada 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.11.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 aaaa, KASIA, to jest poduszka, której się oparłam i nie kupiłam ostatnio w LM - bo mam ich już zdecydowanie za dużo - ale ta jest przepiękna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 09.11.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Poduszka cudo. Można nawet taką zrobić z grubszego materiału a aplikację z filcu. Byłam ostatnio w Ikea. Chciałam kupić tkaninę w świąteczny wzór. Niestety nie było. Za to była ta w mikołaje. Ale podobały mi się też inne i następnym razem podjadę na dłużej to zakupię. Marzy mi się kilka poduszek na kanapę i już mam na nie pomysł. Teraz czas na zakup tkanin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.11.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 pysiaczku ja ją kupiłam za 25 zł Sharlotka a jak widać się nie oparłam a poduszek mam juz trochę za dużo Susełka ja miałam kupić tę tkaninę w mikołaje ale ostatecznie jej nie wzięłam....jak coś uszyjesz wklej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.11.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No przy Twoich Kasiu zdolnościach to nic dziwnego, że poduszek masz dużo:) Ale masz rację, te pocztowe są cudne, szkoda byłoby nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Wymiar ma fajny, ale doszłam do wniosku, że jednak nie pasowałaby mi Potrzebuję czegoś na ławkę w przedpokoju, ale tam mam już te koła na tapecie, więc musi być coś jednolitego i ciemnego raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 10.11.2011 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 fajna podusia, LM w mojej okolicy brak;/buziaki zostawiam, poduszki przez Ciebie uszyte rewelka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.11.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dziewczynki dzięki za wszystkie miłe słowa Ostatnio jakaś przemęczona jestem....za dużo mam na głowie i jakoś ten czas tak szybko biegnie..... Na weekend wyjeżdżamy do znajomych w to cudne miejsce http://leszczynowka.pl/onas.html Daleko od miejskiego zgiełku, przepiękna okolica i cudowni ludzie Mam nadzieję naładować bateryjki Miłego weekendu ....zmykam piec muffinki dla 20 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.11.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Kasiu miejsce naprawdę piękne Udanego weekendu i wypocznij porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Miłego weekendu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.11.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) fajnie:), na pewno wypoczniesz Kasia bardzo, bardzo Ci dziękuję spodziewałam się małego niepozornego katalogu, a tu szok toż to istna księga skarbów, niejedna nocka będzie nieprzespana Edytowane 11 Listopada 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts