kasia_sw 25.12.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Serdecznie dziękuję za życzenia byłam odcięta od internetu i dopiero dzisiaj mogę Wam życzyć rodzinych i spokojnych świąt ! Ja jestem w Krakowie, pogoda paskudna....pada deszcz, ale nie to jest najważniejsze Leniuchuję w rodzinnym gronie i niestety dopadło mnie jakieś przeziębienie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 26.12.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 samych szcęśliwych chwil , dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności...tak zwyczajne życzenia przesyła basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Spełnienia marzeń, realizacji planów oraz zdrowia,zdrowia i jeszcze raz pieniędzy... w Nowym Roku http://congee.pl/data/gfx/pictures/medium/6/4/2446_1.jpg życzy rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.01.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Samych Szczęśliwych chwil w 2011 roku życzy Agawi http://img26.imageshack.us/img26/9389/happy1v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.01.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Dziewczynki, serdecznie dziękuję za życzenia noworoczne Ja rownież życzę Wam wszystkim zdrowia i radości w 2011 roku !!! U mnie w mieszkaniu nic się nie zmieniło...jakiś leń mnie dopadł a do tego jakaś chora się czuję grrrr Byle do wiosny ......już nie mogę się jej doczekać Pozdrawiam Was Cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 03.01.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Przecudnie, przepięknie no po prostu bajecznie .Zmysłu artystycznego tylko pozazdrościć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.01.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Rossa witaj u mnie Dziękuję za miłe słowa U mnie nic się nie zmieniło....nadal szukam fotela bujanego Ostatnio przegapiłam fajny na allegro, ale może jeszcze coś się pojawi;) Czekam na wiosnę z utęsknieniem, bo zimy mam już dość. Planuję mały remont kuchni ale będe musiała przeprosić się z moimi starymi meblami, bo finanse nie pozwolą na większe zmiany. Wymienię tylko blat, zlew i uchwyty. Marzy mi się biała kuchnia z drewnianym blatem.... póki co pokombinuję coś z moją i może nie będzie tak źle. Przy okazji może podpowiecie mi co powiesić w sypialni nad łóżkiem ? Tu widać kawałek tej ściany http://images39.fotosik.pl/505/1fe6d1dd3fe7db95.jpg Kolor ścian naturalniej wygląda tu http://images39.fotosik.pl/505/1702b9a31f17b8a9med.jpg Myślałam np o 3 fotkach w czarnych lub białych ramkach ? A tu jeszcze kawałek parapetu http://images39.fotosik.pl/505/ea2164391aa5cf62.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 06.01.2011 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Wow! Ale pięknie u Ciebie w święta było. A choinka przecudowna! Muszę taka koniecznie popełnić u siebie p.s. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.01.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Kasiu faktycznie pięknie u Ciebie było w te święta! Zmysł do tych wszystkich dekoracji to Ty masz, oj masz Świetny masz ten kolor ściany w sypialni i choć to nie szary () bardzo mi się podoba Z niecierpliwością czekam na metamorfozę kuchni - zrobisz fotki "przed" i "po"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.01.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Korozja polecam taką choinkę, bo zawsze to jakas odmiana i nie zajmuje dużo miejsca. Na wielkanoc planuję zrobić na tym pieńku wiosenną ozdobę pysiaczek miło Cię widzieć kolor w sypialni jest bardzo ciepły i fajnie się nadaje właśnie do sypialni. Kolor fajny ale sama farba kiepska....beznadziejnie się nakłada i widać każdą poprawkę. Tę ścianię z zagłowkiem chciałam pomalować w pionowe pasy ...jaśniejsze, ale nie wiem czy cała sypialnia nie pójdzie do malowania. Metamorfoza kuchni będzie na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia77 19.01.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witaj Kasiu!!! Tak dawno mnie tu nie było Zatem zacznę przede wszystkim od życzeń spełnienia marzeń i wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!! Ostatnio zupełnie nie mam na nic czasu tak wiele się dzieje na szczęście to co dobre Ten rok jest dla mnie pełen planów zwłaszcza mieszkaniowych zatem czekam na kolejne zdjęcia Twojego cudownego "domku" Sypialnia prezentuje się ślicznie a co ważniejsze niezwykle przytulnie Myślę że pomysł z fotkami w ramkach jest ok! Zresztą jesteś na tyle kreatywne że na pewno wymyślisz coś fajnego Powiedz czy zrobiłaś sobie z firanek ikeowskich takie zazdroski w sypialni? sprawdzają się? Serdecznie Cię pozdrawiam i jak zawsze czekam na nowe inspiracje Ps. ja też marzę o białej kuchni z drewnianym blatem oj bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spejsik 20.01.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 pieknie pieknie! moje klimaty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 21.01.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Oglądam, podglądam i chyba w końcu wypada się przywitać Kasiu nie mogę wyjść z podziwu dla Twoich wnętrz. Tak u Ciebie ciepło, nastrojowo i ze smakiem, że od razu chce się zamieszkać Pokazuj jeszcze i więcej bo takich widoków nigdy dość. Czy możesz pokazać więcej zdjęć rolet z salonu? Strasznie mi się podobają i nawet zaczęło mi chodzić po głowie że może sama dałabym radę podobne popełnić.... Powiedz proszę w jaki sposób są zamocowane. Wiszą na karniszu, czy jak? A ten "zwijak" na dole to z czego? Edytowane 21 Stycznia 2011 przez joliska Scalenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.01.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Witam w ten mroźny wieczór Ja już bardzo czekam na wiosnę a tu powrót zimy grrrrr gusia77 miło Cię widzieć ponownie Gratuluję mieszkaniowych planów...mam nadzieję, że w odpowiednim czasie pochwalisz się swoimi wnętrzami Jakoś nie mam serca do wykończenia mojej sypialni.....jest mała, ciasna a musi się w niej zmieścić dużo rzeczy. Może jak będzie już wiosna i słońce za oknem jakoś bardziej się zmobilizuję. W oknie faktycznie mam zawieszone takie niby zazdrostki/roletki uszyte z ikeowskich zasłon. Jutro zrobie fotki w świetle dziennym, to zobaczysz jak to wygląda. Materiał jest fajny, bo przepuszcza światło, ale jednocześnie chroni przed słońcem zwłaszcza rano, bo okno jest na wschód. spejsik witam serdecznie i dziękuję madzialena-lublin witam cieplutko w moim "domku" Miło mi czytać takie słowa i czasami się zastanawiam czy to faktycznie o moim mieszkaniu Jutro przy okazji sypialnianych zasłonek pstryknę też roletki w salonie. Mam je zawieszone na zwykłych metalowych patyczkach do zazdrostek, na haczykach samoprzylepnych, przyklejonych do okna. W dolny tunel tej roletki też włożyłam taki patyczek, wtedy zawinęłam tkaninę do góry i podwiązałam tasiemkami. Z pewnością sobie z tym poradzisz to nic trudnego I jeszcze najfajniejsza rzecz dzisiejszego dnia przyszedł mój fotel bujany Jest piękny Poduszka tymczasowa....uszyję inną z tej samej tkaniny, którą są obite poduchy z drugiego fotela http://images38.fotosik.pl/544/6f5d4d4b4d4d5576med.jpg Edytowane 21 Stycznia 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia77 22.01.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Cześć Kasiu!!!! To prawda że obecny czas nie nastraja i nie mobilizuje do pracy zbytnio, osobiście też z utęsknieniem czekam na wiosnę i nowy zapał do działania:) Przyznam że bardzo podoba mi się pomysł z tą ikeowską zasłonką zatem czekam na zdjęcia I na zdjęcia bujanego fotela też Co do moich planów to są dość poważne przymierzamy się do zamiany mieszkania na większe już mamy upatrzone i w pewnym stopniu zarezerwowane tylko mam nadzieję że sprzedamy swoje Głowa pełna pomysłów, rozliczenia dotyczące urządzenia poczynione i trochę obaw czy podołamy Jeśli wszystko pójdzie z planem to pewnie jeszcze nie raz zapytam Cię o radę w sprawie urządzania bo Twoje mieszkanko jest dla mnie inspiracją Póki co marzę i bujam w obłokach Pozdrawiam Cię i czekam na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.01.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No i Kasiu w końcu się fotela doczekałaś. Rzeczywiście piękny, z resztą wiesz, że pałam do nich miłością pierwszą Nad łóżkiem albo ramki, albo szerokie lustro w jakiejś fajnej ramie "z jajem". Z innych rzeczy zdjęcie wykonane w b. dużym formacie i oprawione. Albo litery + ramki. Albo jakiś przedmiot użytkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.01.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 gusia77 fajny czas przed Tobą z urządzaniem mieszkania Jak tylko będziesz miała jakiś pytania....smiało pytaj Niestety nie udało mi się zrobić fotek w świetle dziennym, bo nie było mnie w tym czasie w mieszkaniu postaram się w tym tygodniu to zrobić yokasta fotel dostałam w prezencie urodzinowym od mamy fajny jest chociaż muszę przyznać, że nie spodziewałam się, ze jest taki duży ....nawet mój mąż go testował Nad łóżkiem w sypialni chcialam powiesic okrągłe lustro oprawione w wikline....mam takie kupione dawno temu w ikei ale jakoś tam nie pasuje...może z czasem coś wymyślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.01.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ja myślałam raczej o gipsowej ramie - białej i prostokątnej. fotel spory jest, to fakt, mój też - tj. ma całkiem pokaźne siedzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 24.01.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 madzialena-lublin witam cieplutko w moim "domku" Miło mi czytać takie słowa i czasami się zastanawiam czy to faktycznie o moim mieszkaniu Jutro przy okazji sypialnianych zasłonek pstryknę też roletki w salonie. Mam je zawieszone na zwykłych metalowych patyczkach do zazdrostek, na haczykach samoprzylepnych, przyklejonych do okna. W dolny tunel tej roletki też włożyłam taki patyczek, wtedy zawinęłam tkaninę do góry i podwiązałam tasiemkami. Z pewnością sobie z tym poradzisz to nic trudnego ]] Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jak tak czytam to faktycznie wydaje mi się że dam radę. Ale znając życie może być w tym różnie A fotel - cud miód i malina. Sama taki chciałam do swojej sielsko- białej sypialni, ale nie wiem czy właśnie za duży nie będzie... Chyba zostanę przy pierwszej "miłości" - wiklinowym fotelu z Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj Kasiu- fotel piękny! Rzeczywiście długo się na niego naczekałaś, ale było warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts