Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Kasiu

oj dawno tu nie zaglądałam, ale wreszcie mam czas żeby ponadrabiać......i co.......i jestem w szoku, CUDA, cuda szyjesz KOBIETO !!!!

kurde aż cięzko się zdecydować co wybrać........a chciałabym wszystko :) pleciony wianuszek to moje marzenie, wierze że jeden będzie mój ;)

nie pamietam czy pisalam Ci o tym materialach z Berlina.......lipa, byly tylko biale ;/

Wszystko co dobre szybko się kończy ;)

jestem już w domku ale wypoczęta i z naładowanymi akumulatorami :D

Tak jak pisałam miejsce jest piękne a okolica pełna atrakcji. Byliśmy na wycieczce na Szczelińcu ....widoki zapierały dech :)

DSC03050.JPG

DSC03066.JPG

DSC03059.JPG

DSC03033.JPG

Wracaliśmy już z latarkami ale na górze było bajkowo :)

W drodze powrotnej trafiliśmy do ciekawej restauracji...ciekawej tylko pod względem wystroju bo reszta to totalna porażka. Trochę bym tam ogarnęła i uporządkowała ale pomysł na wnętrze bardzo mi się podobał.

Wejście.....

DSC03131.JPG

DSC03145.JPG

a to już wnętrza....

DSC03133.JPG

DSC03134.JPG

DSC03135.JPG

DSC03136.JPG

DSC03137.JPG

DSC03140.JPG

DSC03141.JPG

DSC03143.JPG

DSC03144.JPG

Szkoda, że tak fajne miejsce nie ma kogoś kto by umiał prowadzic restaurację....ludzie nie potrafią wykorzytywać potencjału jaki mają ich lokale.....szkoda.

Faktycznie Magda Gessler bardzo by się tam przydała :) a jesli nie pani Gessler to ktoś kto lubi gotować :) na szczęscie pojechaliśmy tam tylko na szarlotkę i kawę, bo podobno kiedyś podawali tam pyszną. Niestety to było kiedyś....

Było nas 20 osób i rozumiem, ze trochę ich zaskoczyła ilość zamówionych deserów, bo wszyscy zamówili to samo, ale to co dostaliśmy po 40 min (pierwsze zamówienie, ostatnie po 1,5 godzinie) było koszmarne :( może i było u nich upieczone ale później zamrożone i po wyjęciu przed podaniem potraktowane mikrofalówką :( rozmoknięte coś co nie nadawało się do jedzenia. Mając 1,5 godziny osobiście zrobiła bym pyszny deser i z pewnością nigdy nie podała bym czegoś takiego. Pomijam już fakt, że kawa była rozpuszczalna, bo ekspres właśnie się zepsuł a pani ,która nam te cuda podawała pod koniec zasugerowała, ze juz za dużo chcemy tych deserów i chyba nas musi sprawdzić. Zamówienia przynosiła i kładła na pustym stoliku i mówiąc proszę sobie brać :jawdrop: Pod koniec doszła do nas i zapytała czy może już zabrać łyżeczki bo jej w kuchni zabrakło :bash: Szczerze mówiąc wszystkich zatkało :D

Zapamiętam to miejsce z dwóch powodów ....fajnego wystroju i naprawdę pozytywnego klimatu jaki tam panował zwłaszcza wieczorem oraz beznadziejnej kuchni i obsługi.

Szkoda tak fajnego miejsca i przykre jest to, że niestety większość "restauracji" w naszym kraju tak właśnie wygląda.

betib przepraszam jakoś przeoczyłam Twój wpis ;) dzięki wielkie za miłe słowa :) szyję już świąteczne wianki jak dokończe wstawię fotki ;) o tkaninach pisałaś :) dzięki :)

Kasiu, widoki naprawdę piękne...aż decha zapiera:) Taka zima to rozumiem:)

A restauracja...no cóż , wiele u nas takich! Wystrój zaprasza...i na tym się kończy!!! I masz rację , w 1,5 godziny, zdążyli by upiec nie tylko szarlotkę:)

Kasiu, a może szyte gwiazdki, bombki ze śnieżynką, serdusia, dzwonki...

Chociaż te wianki ozdobne same w sobie. Rozumiem Cię, ze chcesz coś więcej:)))

Klimat restauracji cudny, szkoda, że taki kulinarny niewypał;/

Pozdrawiam wieczorową porą

p.s. co masz na plecach witryny?

okleina, tapeta, tkanina?