KasiaC79 11.11.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Słońca, co za katalog? Ja też chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 o tym katalogu było tu głośno niedawno http://catalogue.maisonsdumonde.com/FR_2011/appli.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 11.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kasiu cudne miejsce,pozazdrosci:))))widoczki ekstra,mega udanego wjazdu i odpoczynku życzymy:)))diablica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 11.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kasiu udanego i radosnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 cześć Kasiu oj dawno tu nie zaglądałam, ale wreszcie mam czas żeby ponadrabiać......i co.......i jestem w szoku, CUDA, cuda szyjesz KOBIETO !!!! kurde aż cięzko się zdecydować co wybrać........a chciałabym wszystko pleciony wianuszek to moje marzenie, wierze że jeden będzie mój nie pamietam czy pisalam Ci o tym materialach z Berlina.......lipa, byly tylko biale ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.11.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wszystko co dobre szybko się kończy jestem już w domku ale wypoczęta i z naładowanymi akumulatorami Tak jak pisałam miejsce jest piękne a okolica pełna atrakcji. Byliśmy na wycieczce na Szczelińcu ....widoki zapierały dech Wracaliśmy już z latarkami ale na górze było bajkowo W drodze powrotnej trafiliśmy do ciekawej restauracji...ciekawej tylko pod względem wystroju bo reszta to totalna porażka. Trochę bym tam ogarnęła i uporządkowała ale pomysł na wnętrze bardzo mi się podobał. Wejście..... a to już wnętrza.... Szkoda, że tak fajne miejsce nie ma kogoś kto by umiał prowadzic restaurację....ludzie nie potrafią wykorzytywać potencjału jaki mają ich lokale.....szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 13.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Kurcze ale fajne wnętrze, faktycznie tylko siedzieć i jeść, pewnie Magda Gessler by się tam przydała:) A widoczki z wyprawy fajne, takie zimowe już:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 To samo pomyślalam sobie diabeł - że Magda Gessler dałaby radę Kasiu restauracja wygląda bajkowo a widoki z wycieczki i te ośnieżone drzewa są cudowne Fajnie, że wypoczęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.11.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Faktycznie Magda Gessler bardzo by się tam przydała a jesli nie pani Gessler to ktoś kto lubi gotować na szczęscie pojechaliśmy tam tylko na szarlotkę i kawę, bo podobno kiedyś podawali tam pyszną. Niestety to było kiedyś.... Było nas 20 osób i rozumiem, ze trochę ich zaskoczyła ilość zamówionych deserów, bo wszyscy zamówili to samo, ale to co dostaliśmy po 40 min (pierwsze zamówienie, ostatnie po 1,5 godzinie) było koszmarne może i było u nich upieczone ale później zamrożone i po wyjęciu przed podaniem potraktowane mikrofalówką rozmoknięte coś co nie nadawało się do jedzenia. Mając 1,5 godziny osobiście zrobiła bym pyszny deser i z pewnością nigdy nie podała bym czegoś takiego. Pomijam już fakt, że kawa była rozpuszczalna, bo ekspres właśnie się zepsuł a pani ,która nam te cuda podawała pod koniec zasugerowała, ze juz za dużo chcemy tych deserów i chyba nas musi sprawdzić. Zamówienia przynosiła i kładła na pustym stoliku i mówiąc proszę sobie brać Pod koniec doszła do nas i zapytała czy może już zabrać łyżeczki bo jej w kuchni zabrakło Szczerze mówiąc wszystkich zatkało Zapamiętam to miejsce z dwóch powodów ....fajnego wystroju i naprawdę pozytywnego klimatu jaki tam panował zwłaszcza wieczorem oraz beznadziejnej kuchni i obsługi. Szkoda tak fajnego miejsca i przykre jest to, że niestety większość "restauracji" w naszym kraju tak właśnie wygląda. betib przepraszam jakoś przeoczyłam Twój wpis dzięki wielkie za miłe słowa szyję już świąteczne wianki jak dokończe wstawię fotki o tkaninach pisałaś dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Kasiu, widoki naprawdę piękne...aż decha zapiera:) Taka zima to rozumiem:) A restauracja...no cóż , wiele u nas takich! Wystrój zaprasza...i na tym się kończy!!! I masz rację , w 1,5 godziny, zdążyli by upiec nie tylko szarlotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Kasia, trzeba było nie płacić za ten deser no wściec się można! A takie ładne wnętrza . Zazdroszczę wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.11.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Piękne widoki,Kasiu takie zdjęcia to miód na moje oczy...Tak mi tęskno za takimi zimowymi,górskimi widokami.Szkoda,że restauracja,w której na pewno czułabym się dobrze,tak słabo się spisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 14.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ...ach ,przeuroczy ten nasz kraj takie piękności mamy dookoła,że aż dech zapiera )no i restauracja po prostu bajka,szkoda bardzo ża tak mało profesjonalna obsługa-że o kuchni nie wspomnę))diablica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.11.2011 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Paula widoki faktycznie były piękne drzewa oszronione, błękitne niebo...cudnie Nie przepadam za zimą ale coś takiego rekompensuje wszystko Diablico ja też uwielbiam nasz kraj i takie piękne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.11.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Taka zima w małej dawce jest bardzo przyjemna Szkoda, że tak słabo wywiązała się kuchnia w tej restauracji. Całe szczęście, że jej klimat to choć trochę zrekompensował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.11.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ostatnio taki wianek wymodziałam.... Trochę pomysłów mi brakuje na ozdabianie wianków swiątecznych....moze mi coś podpowiecie. Chcę, zeby wszystko było szyte ale co mogę do takiego wianka przyczepić w światecznym klimacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 No piękny jest !!!!!!!!!!!! Ja myślę, że nic mu nie brakuje...żeby nie przedobrzyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Kasiu, a może szyte gwiazdki, bombki ze śnieżynką, serdusia, dzwonki...Chociaż te wianki ozdobne same w sobie. Rozumiem Cię, ze chcesz coś więcej:))) Klimat restauracji cudny, szkoda, że taki kulinarny niewypał;/Pozdrawiam wieczorową porą p.s. co masz na plecach witryny?okleina, tapeta, tkanina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 16.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Kasiu, bombowe te Twoje wianki:) Asiu, fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.11.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Dziewczynki, właśnie myślę czym zastąpić kokardę Asiu też myślałam o serduszkach i gwiazdkach....jutro coś uszyję a w witrynie mam okleinę samoprzylepną ale o fakturze tkaniny. Chciałam nawet tkaniną ją wykleić ale poszłam na latwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts