Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Kasiu, śliczne literki i woreczek:)

Ale ja z romansem...nie wiesz może gdzie znajdę okleinę (albo coś co mogłabym nakleić na fronty szuflad) w tildowe wzorki-błękit w kwiatki, blady róż w kropki?

buu...bo na All nic nie ma:(

Tak nawet sobie pomyślałam, żeby tkaninę przykleić, ale...zalakierować żeby dało się czyścić;/

niezbyt....

Nie mam pomysłu zupełnie....

Poradźcie coś Kochane..

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja pamiętam, że jakiś czas temu był w MM chyba domek, w którym kobitka miała właśnie fronty szuflad w kuchennych szafkach oklejone ceratą, taką na kuchenny stół. Cerata, taka właśnie w tildowe wzorki, na tych szafkach wyglądała fenomenalnie:)

Jezuuuu, Kasia, jakie cuda:rolleyes:

Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał Kaśka :D

I woreczek i literki cudowne.

Jak jestem u Ciebie chciałabym wybudować 2-gi dom w innym stylu :)

W Twoim stylu :)

Przylenianko!

Dziękuję bardzo za linka :)Może pomyśl o założeniu własnej galerii zdjęć-nie śmieciłybyśmy Kasi w jej wątku ;)

Poza tym widzę,że fajne rzeczy tworzysz wiec byłoby co oglądać :D

A ja pamiętam, że jakiś czas temu był w MM chyba domek, w którym kobitka miała właśnie fronty szuflad w kuchennych szafkach oklejone ceratą, taką na kuchenny stół. Cerata, taka właśnie w tildowe wzorki, na tych szafkach wyglądała fenomenalnie:)

Tak Madziulka, to moja inspiracja:) pokażę ja u siebie, jak tylko skopiuję z gazety. Byłam na all...z cerat znalazłam tylko kratki-czerwoną i niebieską i różowe paseczki Hello Kitty najbardziej pod tildę podchodzące, bo delikatniutkie.

Ale se wymyśliłam..:)))))))

Asiulkowo,

a nie myślałaś o tapecie? O ile fronty są absolutnie płaskie, oczywiście :)

Jolisko, a tapetę musiałabym polakierować, albo cuś, żeby szło ją wycierać...

A widziałaś gdzieś jakieś fajne tildowe?

pysiaczku wieszak wisi w przedpokoju :) lubię go ale drugiego takiego samego nie chcę na moje woreczki ;)

diablico mam nadzieję, że gotowe literki będa w waszym wątku ;)

lady in red dzięki :)

Asiu daj znać jak coś wymyślisz z tymi szufladami :)

U mnie powolutku robi się czerwono ;) konika dostałam od nieznajomej ale bardzo miłej Pani :)

DSC03182.JPG

Oj tak.... piękne rzeczy tworzy :) dawno do niej nie zaglądałam a tam takie cuda :)

Byłam dzisiaj w kinie na "Listach do M." :) Bardzo fajny, ciepły, zabawny i wzruszający film :) Oczywiście jest również ckliwy, przewidywalny i trochę kiczowaty, ale zupełnie mi to nie przeszkadza :) Fajne wnętrza i fajny Maciej Stuhr ;)

Joliska!Witaj :)

Czy ten świecznik kupiłaś w Rossmanie w Lublinie :o?

Ja byłam w 2 sklepach ale ich nie było :(.Kupiłam kilka zawieszek i osłonki na doniczki :) W wolnej chwili zrobię fotki i wrzucę na swój wątek :)

Kasiu!

Konik śliczny (uwielbiam koniki na biegunach :)) dzanek i kwiaty również :)

Edytowane przez lady in red