asiulkowo 18.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Kasiu, śliczne literki i woreczek:)Ale ja z romansem...nie wiesz może gdzie znajdę okleinę (albo coś co mogłabym nakleić na fronty szuflad) w tildowe wzorki-błękit w kwiatki, blady róż w kropki?buu...bo na All nic nie ma:(Tak nawet sobie pomyślałam, żeby tkaninę przykleić, ale...zalakierować żeby dało się czyścić;/niezbyt....Nie mam pomysłu zupełnie....Poradźcie coś Kochane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Szczęka mnie boli, bo co chwilę upada jak tu wchodzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.11.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Asiu dzięki z okleiną Ci nie pomogę bo wiesz jaka u nas bieda w tym temacie ja swoją okelinę kupiłam w castoramie ale daleko jej do tildowych wzorów. Może dziewczyny pomogą yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.11.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Asiulkowo, a nie myślałaś o tapecie? O ile fronty są absolutnie płaskie, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 18.11.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A ja pamiętam, że jakiś czas temu był w MM chyba domek, w którym kobitka miała właśnie fronty szuflad w kuchennych szafkach oklejone ceratą, taką na kuchenny stół. Cerata, taka właśnie w tildowe wzorki, na tych szafkach wyglądała fenomenalnie:) Jezuuuu, Kasia, jakie cuda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Madzia, zgadza się w kuchni super to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Kasiu ale super te literki Woreczek oczywiście też A ten wieszaczek biały to gdzie u Ciebie wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 19.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Superaśnie literki wyszły:)))ja mam dopiero 3:)))a sie nagimnastykowałam przy nich że ho ho!!!!!matko a jeszcze 5 mam do wydziergania:)))O woreczkach i wiankach nie wspomnę po prostu cudne:))diablica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.11.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał Kaśka I woreczek i literki cudowne. Jak jestem u Ciebie chciałabym wybudować 2-gi dom w innym stylu W Twoim stylu Przylenianko! Dziękuję bardzo za linka :)Może pomyśl o założeniu własnej galerii zdjęć-nie śmieciłybyśmy Kasi w jej wątku Poza tym widzę,że fajne rzeczy tworzysz wiec byłoby co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.11.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 A ja pamiętam, że jakiś czas temu był w MM chyba domek, w którym kobitka miała właśnie fronty szuflad w kuchennych szafkach oklejone ceratą, taką na kuchenny stół. Cerata, taka właśnie w tildowe wzorki, na tych szafkach wyglądała fenomenalnie:) Tak Madziulka, to moja inspiracja:) pokażę ja u siebie, jak tylko skopiuję z gazety. Byłam na all...z cerat znalazłam tylko kratki-czerwoną i niebieską i różowe paseczki Hello Kitty najbardziej pod tildę podchodzące, bo delikatniutkie. Ale se wymyśliłam..)))))) Asiulkowo, a nie myślałaś o tapecie? O ile fronty są absolutnie płaskie, oczywiście Jolisko, a tapetę musiałabym polakierować, albo cuś, żeby szło ją wycierać... A widziałaś gdzieś jakieś fajne tildowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.11.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 pysiaczku wieszak wisi w przedpokoju lubię go ale drugiego takiego samego nie chcę na moje woreczki diablico mam nadzieję, że gotowe literki będa w waszym wątku lady in red dzięki Asiu daj znać jak coś wymyślisz z tymi szufladami U mnie powolutku robi się czerwono konika dostałam od nieznajomej ale bardzo miłej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 19.11.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ładnusi Och,dziewczyny coś czuję,że dekoracje na święta będą cudne u każdej z Nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.11.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Paula u mnie nie będzie dużo nowości ale u Was pewnie będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.11.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Kasiu, nie bądź taka skromna Do tej wstążki w kropki idealnie pasowałby też maleńki świecznik z Rossmanna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.11.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 joliska miałam go w ręce ale odłożyłam jak pomyślałam ile ja mam w domu świeczników za chwilę nie będę miała gdzie przechowywać tych wszystkich rzeczy A co to za śliczne serduszka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.11.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Serduszka i biała choinka (a szare choinki poza zdjęciem) to wytwory Kasandry (http://mojdom-mojaostoja.blogspot.com/) - cudeńka robi, aż chciałoby się mieć wszystkie i jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.11.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Oj tak.... piękne rzeczy tworzy dawno do niej nie zaglądałam a tam takie cuda Byłam dzisiaj w kinie na "Listach do M." Bardzo fajny, ciepły, zabawny i wzruszający film Oczywiście jest również ckliwy, przewidywalny i trochę kiczowaty, ale zupełnie mi to nie przeszkadza Fajne wnętrza i fajny Maciej Stuhr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 19.11.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Oj tak Maciej Stuhr ciacho.Mnie pozostaje niestety ściągnięcie filmu z netu.Nie krzyczcie na mnie,ale ja tutaj na wyspie inaczej nie zobaczę Joliska,ale śliczny ten świecznik,z ta tasiemką no słodziak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.11.2011 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) Joliska!Witaj Czy ten świecznik kupiłaś w Rossmanie w Lublinie ? Ja byłam w 2 sklepach ale ich nie było .Kupiłam kilka zawieszek i osłonki na doniczki W wolnej chwili zrobię fotki i wrzucę na swój wątek Kasiu! Konik śliczny (uwielbiam koniki na biegunach ) dzanek i kwiaty również Edytowane 20 Listopada 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.11.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Lady, kupiłam w Rossmannie na deptaku pierwszego dnia promocji, w Plazie i na Racławickich ich nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts