lady in red 20.11.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 joliska! Szczęsciaro .Ja byłam w Plazie,Orkana i Świdniku - i niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 20.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam,jeszcze całego wątku nie przeczytałam(za mało czasu) ale już widzę piękne rzeczy.Cudne wnętrza, przytulnie, ciepło.Aż chce się usiąść z kubkiem gorącej herbaty:cool:. W tym roku Rossmann ma bardzo dużo ładnych ozdób. Ja zaczynam dopiero kolekcjonowanie takowych, jak będziemy u siebie będzie jak znalazł. Pięknie u Ciebie, będę zaglądać.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.11.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Paula ściągaj film jak tylko będzie bo warto janiseya witam Cię serdecznie i bardzo dziękuję za miłe słowa Muszę poczytać Twój dziennik, bo domek zapowiada się super Dzisiaj trochę szyłam....powstały kolejne poszewki i parę innych rzeczy m.in. serduszko zainspirowane tym od Kasandry Jedna z poszewek....tkaniny z Ikei kokardkę można wiązać na kilka sposobów A to moja kolejna inspiracja jutro jej efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 21.11.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 piękne podusie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.11.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Super ta poduszka Już tak klimatycznie u Ciebie Kasiu - ten iglak Inspiracja świetna, ale chybha trudna do wykonania, choć dla Ciebie to pewnie jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.11.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Kasia, dlaczego nie dbasz o moje zęby? Ile razy szczęka może opadać i uderzać o podłogę? Przecież mam jakąś wytrzymałość! Szyjesz takie cuda, że mi oko bieleje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 21.11.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ....:eek:SZ Ty czarodziejko jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.11.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dziewczynki dziękuję Wam bardzo yokasta mam nadzieję, że jednak ząbki masz całe Z poszewek uszyłam jeszcze taką.... do tego woreczek i skarpetę No i świąteczne lizaki mniejszy.... i większy....w nim będą jeszcze zmienione pomponiki na czerwone ale chwilowo zabrakło mi dużych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No matko z córką,co za cuda!!!!!!!!!!!!!!! Poszewki,zwłaszcza ta z kokardką miodzio,miodzio!!!!Laseczki przeurocze!!!!Skarpeta i woreczek ładniusieńkie.No cudeńka jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No lizaki boskie!!!! Wszystko co wklejasz to jest piękne.... A zdjęcia z poduszkami....jak z katalogu:) Cuda, panie....cuda:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Lizaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.11.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dzięki Oj gdy bym ja miała więcej wolnego czasu, to powatało by dużo więcej rzeczy ale doba jakoś nie chce się wydłużyć Lizaki polubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.11.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 piekne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No proszę, dzień cały nie minął i są wsponmniane lizaki Cuda! Kasiu Ty to masz talent i dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 22.11.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Piękne te podusie i lizaki. Ja bym lizaki zrobiła z dwóch materiałów( czerwony i biały), wypełniła i w środek włożyła drut, ale taki, który da się giąć. Przepletła to razem, podobnie jak wianki i byłby lizak jak ze zdjęcia. Ale to tylko moja propozycja. Twoje Kasiu są śliczne. Jakbym miała czas to też bym się wzięła za szycie. Niestety u mnie brak wolnej chwili jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 23.11.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Kasiu poszewki cudowne,widzę,że kupiłaś piękne tkaniny.ja sie uparłam na typowo skandynawskie wzory na święta i dlatego jestem w lesie,kupic materiał w renifery graniczy z cudem;/lizaki są cudowne,świetny pomysł :]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.11.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Kasiu no piekne, piekne, piekne...wszystko mi sie strasznie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 24.11.2011 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kasi i ja zbieram szczękę z podłogi o tej nieprzyzwoitej porze.eh..zeby posiedzieć na forum muszę wstać wcześniutko:) ale lubię to, czasami:)Piękne szyjątka:)I tkaninki miodzio:)buziaki na dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.11.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ja też jestem głównie podglądaczem, ale tym razem musiałam napisać Lizaki są SUPER Wszystko co szyjesz jest śliczne i klimatyczne Zresztą u siebie też już mam co nie co z Twoich prac Kiedyś troszkę szyłam ale mój stary Łucznik odmówił posłuszeństwa, więc kupiłam nową maszynę też Łucznika ale niestety na tym się nie da szyć. Ciągle coś nie tak, pętelkuje, zrywa - nie mogę sobie z tym poradzić Ku przestrodze to Łucznik model Zofia - nie polecam Chyba była zbyt tania .... Rozpisałam się tak bo Kasiu chciałam zapytać na czym Ty szyjesz ? Czy naprawdę trzeba kupić maszynę za grubo ponad 1000 zł żeby nadawała się do szycia ? I przy okazji znalazłam fajny sklep z tkaninami, wybór tak duży że aż trudno się na coś zdecydować... http://www.tkaniny.net/Tkaniny/Tkaniny-odziezowe/Tkaniny-bawelniane/Tkaniny-bawelniane-w-kropki.htm?shop=fabfab_pl&SessionId=&a=catalog&t=30&c=33947&p=33947 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 24.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Tkaniny piękne. Natknęlam się na ten sklep kilka dni temu. Można zawrotu głowy dostać. Niektóre te tkaniny ma też w swojej ofercie Dekoria w trochę niższych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts