joliska 27.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Bajka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Śliczne te okrągłe podusie Kasiu jak robisz marszczenie ? masz specjalną stopkę ? czy jakoś ręcznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 27.11.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Pięknie:)okrągła podusia to wyzwanie:)tak jak i falbanki-marzy mi się pokrowiec na krzesło-falbaniasty.Uszyję......? tak uszyję, jutro:)OOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 27.11.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Kasia - niesamowite: Twoja Wyobraźnia, Umiejętności, Wrażliwość, o Cierpliwości nie wspomne!!!Co by nie napisać, nie odda w pełni przyjemności z jaką ogląda sie Twoje "Uszytki"... Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.11.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Dziewczyny marszczenia czy falbanki robi się naprawdę prosto jeśli nie macie maszyny wystarszy przeszyć tkaninę ściegiem fastrygowym i później z jednej strony trzymać nitkę a z drugiej przesuwać tkaninę robiąc marszczenia. Natomiast na maszynie ja zmniejszam napręzenie nici i przeszywam prostym ściegiem i później ściągam jedną nitkę i tkanina się marszczy. Trudno to opisać.....najlepiej pokazać. Marzenko dziękuję bardzo miło czytać takie pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 27.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 ... ale jeszcze przyjemniej móc tu zaglądać i oglądać. Bo TU WSZYSTKO jest takie niewymuszone, nienapuszone... I podoba się nie tylko mnie : dowód pewna Mała Osóbka chodzi nawet spać z woreczkiem ze swoim imieniem, ot co! Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.11.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Marzenko dziękuje jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 27.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 ja tez pisałam ze u Kasi tak swojsko na blogu Kasiu cudne te twoje kolejne wytwory spod igly!!! W dodatku inspirujesz nas do działania z maszyną i nie tylko. Wielki ukłon dla Ciebie Kobieto!!! P.S. Zebym nie była gołosłowna to powiem ze uszyłam sobie tym razem łyżwę. Nie zobaczyłam jej u Ciebie, ale przez to że Ty szyjesz Kasiu i pokazujesz nam takie różne cuda, to mnie to tak tchnie codzień, wiara w człowieka wraca i się oprzeć nie mogę i próbuję, probuję, próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.11.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 przylesianka a gdzie fotka ?? pokaz koniecznie łyżwę tez chciałam ją uszyc nawet planowałam dolną część łyżwy zrobić ze sklejki ale oczywiście czasu mi na wszystko brakuje ..... Mam do Was pytanie.....szukam miejsca gdzie mogę kupić lub zamówić drewniany element zrobiony na tokarce. Chodzi mi o podstawę lampki....tylko ten dolny okrągły element, do którego mam zamiar przymocować nogę lampki.... mam ją ze starego drewnianego żyrandola. Będzie ładna nocna lampka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.11.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kasiu byłam w Ikei i nie kupiłam cyprysików a były i teraz spojrzałam na zdjęcie z poduszkami i mi się o nich przypomniało No nic z tego co pamiętam to w zeszłym roku były takie chyba w Biedronce to może i w tym będą i nadrobię Poduszki oczywiście rewelacyjne - te okrągłe to już naprawdę mistrzostwo perfekcji Ta z lumpka słodka Z tymi elementami drenianymi to może jakieś sklepy internetowe, które oferują np.drewniane toczone nóżki meblowe? może mają i inne rzeczy w swojej ofercie? A ten świecznik z Rossmanna jest śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.11.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Pysiaczku ja tego cyprysika kupiłam rok temu w castoramie chyba....latem stał na balkonie a teraz znowu go przyniosłam do środka. Ponoć tak się nie robi ale jemu to pasuje ...bo jest dużo większy niż rok temu Z tymi toczonymi elementami to masakra....brakuje mi w Katowicach takiego prawdziwego stolarza. Wszyscy którzy nazywają siebie stolarzami nie maja z tym zawodem nic wspólnego....ich praca sprowadza się do docinania płyt wiórowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.11.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kasiu dzięki popatrzę w castoramie Takie coś znalazłam http://www.konieczny-drewno.pl/ jest tu 'branża oświetleniowa' Albo http://www.decodrew.pl/index.php?show=art&artid=15 I jeszcze http://drewno-lux.pl/elementy-toczone-rozne-p-1792.html Niby robią pod klienta. Jakby ich spytać to może zrobią Ci na wymiar jaki chcesz tą podstawę i to za ludzką cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kasiu, poduszki cudne PIĘKNEEEEEEEE! Co do tego elementu, proponuję zapytać Pana który sprzedaje na Allegro całe podstawy lampek (te które ja kupiłam) u niego można zamówić w zasadzie wszystko, możesz ze zdjęcia a jeśli jest to element w standardzie (czyli sama podstawa standardowej lampki) jest taniej. Poszukaj pod toczona lampka Albo poszukaj jakiejś lampki używanej z ładną podstawą i ją zdemontuj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.11.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 pysiaczku dzięki za linki może coś znajdę....szkoda, że u mnie w okolicy nie ma jakieś klamociarni....w takich miejscach pewnie coś by się znalazło yokasta dobry pomysł....zapytam pana od lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.11.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Piękne poduchy!!!!!!!!!!!!! piękne!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 28.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 To taki prototyp jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.11.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 martaibartek dzięki przylesianka piękna łyżwa z filcu ją szyłaś czy z jakiejś innej tkaniny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kasiu ty masz bloga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.11.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Nie nie mam bloga myślałam, żeby założyć ale nie wiem jak się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 29.11.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kasiu - potrafisz nieustannie zaskakiwać ! Masz nowe , absolutnie nieprzeciętne pomysły - tworzysz rzeczy ... po prostu piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts