przylesianka 29.11.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 nie nie to zwykłe białe płótno Planuję jeszcze zmienic koronke, bo tam na górze jest biała której nie widac, więc musze dać jakąś szarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kasiu, sfastrygowałam dziś coś....spójrz i oceń, czy tak może być czy za gęsto. zdjęcie u mnie.miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.11.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 mojanio dziękuję nie wszystkie pomysły są moje chociaż staram się nie powielać pomysłów innych dziewczyn tak dosłownie ....raczej się nimi inspiruję przylesianka ładna jest już taka jak zrobisz coś nowego pokaż koniecznie Asiu już lecę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 29.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kasia pojechałas i to konkretnie z podusiami:))))same ochy i achy:))(przyznam Ci się że tajemnica nieodgadnioną jest dla mnie jak zrobic taka poduszkę wsrodku z kołem,juz jakis czas temu gdzies taka widziałam i sie zastanawiałam ,wiec na pewno za jakis czas poprosze cię o instrukcję))diablica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 29.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kasia ty sie tam u asi nie pomyliłaś?albo ja nie bardzo jarząca jestem :)jak u ciebie już był ksiądz po kolędzie ,jak dopiero za miesiąc święta?))Ty żartujesz sobie?)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.11.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Diablico, u nas tak chodzą....co drugi rok w listopadzie a w kolejnym roku w grudniu ogromne osiedle ponad 30 tyś mieszkańców więc mają trochę chodzenia...z roku na rok coraz mniej ale jednak trochę tych wizyt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 chyba żartujesz po kolędzie chodzi się po świętach :o:o pierwszy taki przypadek słyszę, że "przed" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.11.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 W największej parafii (ponad 30 tys.) w moim rodzinnym mieście też chodzą od początku adwentu, a u moich rodziców co 2 lata - parafia (ok. 20 tys.) podzielona jest na 2 części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.11.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ale numer! No ale w sumie racja, jeśli mają tak dużo do obejścia to później chodziliby do Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 30.11.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Kasia zdecydowanie się pomyliłaś, u Ciebie było przedkolędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 30.11.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A moja mieszkająca na Śląsku ciocia ma czasem kolędę w maju . Co prawda nie wiem, kiedy ksiądz zaczyna, ale podobno parafia liczy tylu mieszkańców, że kolędują przez cały rok . Kasiu, podusie jak zwykle cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.11.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Może ta przedświąteczna kolęda dotyczy poprzednich świąt ? Nie miałam pojęcia, że tak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.12.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jak widać kolęda może być cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.12.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dziś nabyłam maszynę z Lidla, jutro będe na niej szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.12.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 mugatka powodzenia życzę i czekam na jakieś owoce Twojego szycia moja rada ...jak przystąpisz do szycia....opuścisz już stopkę nie naciskaj od razu na pedał tylko delikatnie przekreć tym bocznym, gónym pokrętłem do przodu żeby igła zaczęła szyć i wtedy delikatnie naciskaj na pedał. Tak radzą w instrukcji i faktycznie ja tak robię, bo jak nacikałam od razu na pedał to trochę supełki pod spodem robiła. Myślę, ze będziesz zadowolona Trochę trzeba się z instrukcją zapoznać ale z jej pomocą wszystko idzie gładko U mnie wieczorową porą zaczyna być już tak jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ech, znów ta moja szczęka! Świetnie połączone dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 pieknie a jaki piekny koszyczek ten na doniczki z drucika czerwonego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 01.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Kasiu dziękuję Ci bardzo za ten cudny, romantyczny przedsmak świątecznego klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 jest cebula ...hurra :) czy jest szansa na zbliżenie cyferek ...wyglądają idealnie ...jak były robione? naprawdę świetna kompozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 01.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Pięknie,pięknie,pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts