martaibartek 01.12.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 jest cebula ...hurra :) no własnie... czy ktoś wie skąd hiacynty na BN? co to symbolizuje? tak się nad tym ostatanio zastanawiam, bo często spotykam się z hiacyntami w dekoracjach BN Kasiu twoja kompozycja jak zawsze idealna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.12.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Kobietki kochane dziekuję bardzo ale to tak na szybko coś zmieniłam na stoliku, bo rano na tacy były jeszcze dynie codziennie będę dokładać coś nowego i tak do świąt zmienię wystrój na świąteczny lasche cebula obowiązkowo musi być ale muszę przyznać, ze chyba najbardziej lubię hiacynty właśnie w takim stanie....nie lubię zapachu kwitnących kwiatów co do cyferek...mogę jutro pstryknąć fotkę ale nie wiem czy warto bo namalowałam je na świeczkach zwykłym flamastrem martaibartek nie wiem czemu hiacynty pojawiają się w okresie BN...ładnie wyglądają więc i ja je kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.12.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 flamastrem ???? nie domyśliłabym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A ja - nie znosząca kwiatów w domu - lubię zapach kwitnących hiacyntów i szafirków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.12.2011 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja mam parę kwiatków typu bluszcz ale muszą to być kwiaty, które są bardzo wyrozumiałe rosną sobie jakimś cudem więc niech sobie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 02.12.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kasiu - proszę , nie dobijaj leżącego:smile: Mnie już brakuje przymiotników - kompozycja bardzo ciekawie zaaranżowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.12.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 mojanio dzięki W listopadzie obiecałam, że zorganizuję losowanie na podobieństwo tego które rok temu robiła betib Nie rzucam słów na wiatr i dziękując za wszystkie miłe słowa kierowane pod moim adresem... mojego mieszkania i moich szyciowych tworów.... proponuję taką oto zabawę Jeśli chcecie wziąć udział w losowaniu "nagród" proszę wpisać się na moim wątku wystarczy wpisać swojego nicka z kolejnym numerkiem na liście. To ułatwi mi losowanie żeby było sprawedliwie 3 szczęśliwe numerki wylosuje mój mąż Możecie się wpisywać do niedzieli do północy A oto nagrody 1. wianek 2. poszewka 3. serduszko MIŁEJ ZABAWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.12.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kasiu cudowny z Ciebie Mikolaj...a gdzie jestt lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.12.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 aaaaaaaaaa KONKURS !!!!!!!!!!!! To ja biorę udział!!!!!!!!! No i przy tej okazji się już oficjalnie przywitam P.S Kasiu powiedz mi jeszcze - szydełkujesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.12.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Anetko wpisujcie się normalnie w postach, bo nie wiem jak inaczej to zrobić Ty będziesz 1. aneta s jeśli mogę prosić wytłuszczoną czcionką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.12.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) 2. yokasta Edytowane 2 Grudnia 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.12.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 alana niestety szydełkowac nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.12.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no trudno no to 3. alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 02.12.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 4. Monisiaaa alana ja szydełkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.12.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 alana ja szydełkuję a potrafiłabyś zrobić takie coś? http://deccoria.pl/galeria,id,50560,1,poduchy-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 02.12.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) No to się melduje Stały Podczytywacz:wiggle: 5.Iza_K Te poduchy są super:rolleyes: Szkoda że nie umiem szydełkować Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Iza_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.12.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Te poduchy są super:rolleyes: Szkoda że nie umiem szydełkować no właśnie Też nad tym ubolewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 02.12.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 6.Kasia_1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 02.12.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kasiu świetny pomysł z losowaniem. Ja też się wpiszę 7. Susełka Chciałam uszyć poduchy, ale w Ikea tego materiału u nas nie ma a znaleźć coś w naszych sklepach z bawełny graniczy z cudem, same organzy i woale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 02.12.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 może szczęśliwa:) 8. słońce 2susełka o ułamek sekundy mnie wyprzedziła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts