Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kobietki kochane dziekuję bardzo ale to tak na szybko coś zmieniłam na stoliku, bo rano na tacy były jeszcze dynie :) codziennie będę dokładać coś nowego i tak do świąt zmienię wystrój na świąteczny :)

lasche cebula obowiązkowo musi być :D ale muszę przyznać, ze chyba najbardziej lubię hiacynty właśnie w takim stanie....nie lubię zapachu kwitnących kwiatów ;)

co do cyferek...mogę jutro pstryknąć fotkę ale nie wiem czy warto bo namalowałam je na świeczkach zwykłym flamastrem ;)

martaibartek nie wiem czemu hiacynty pojawiają się w okresie BN...ładnie wyglądają więc i ja je kupuję ;)

mojanio dzięki :)

W listopadzie obiecałam, że zorganizuję losowanie na podobieństwo tego które rok temu robiła betib :)

Nie rzucam słów na wiatr i dziękując za wszystkie miłe słowa kierowane pod moim adresem... mojego mieszkania i moich szyciowych tworów.... proponuję taką oto zabawę :)

Jeśli chcecie wziąć udział w losowaniu "nagród" proszę wpisać się na moim wątku :) wystarczy wpisać swojego nicka z kolejnym numerkiem na liście. To ułatwi mi losowanie ;) żeby było sprawedliwie 3 szczęśliwe numerki wylosuje mój mąż :D Możecie się wpisywać do niedzieli do północy :D

A oto nagrody :)

1. wianek

DSC02856.JPG

2. poszewka

DSC02867.JPG

3. serduszko

DSC03209.JPG

MIŁEJ ZABAWY :D