Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooooooooooooooooooooo!

jak ja sięcieszę!!!!!!!!!! ręce mi latają z rozemocjonowania...

jak wczoraj wieczorem wracałam ze Śląska do Krakowa (teraz tak sobie myślę, że pewnie się mijałyśmy na autostradzie) to sobie pomyślałam, że MOŻE... a potem zaraz, że NA PEWNO nieeeeee, teraz zajrzałam a tu taka niespodzianka!

No, tak się cieszę, że jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

I dziękuję - Szanownemu Panu Mężowi też!

Pozdrawiam!!!

Marzena

Kasiu, podczytuję, podglądam i zachwycam się od dawna :). Losowanie prezentów ujawniło, że takich osób jest więcej :). Celowo dopiero dzisiaj ośmieliłam się przywitać, co niniejszym czynię dołączając szeroki uśmiech na widok efektów Twojego talentu :). Pięknie, klimatycznie i przytulnie :).

Kochani....dziękuję Wam wszystkim za tyle ciepłych słów :D Bardzo sie cieszę, ze mogłam Wam sprawić radość...przykro mi, że nie wszyscy wygrali ale obiecuję, ze za jakiś czas znowu coś wymyślę ;)

mojanio męża nie męczyłam, bo my oboje nocne marki jesteśmy....o północy to my jeszcze prowadzimy normalne życie :)

mugatka serduszka przepiękne :jawdrop: pokazuj swoje prace bo talenta masz :D

makrz jutro wyślę wygraną :) my jechaliśmy autostradą po 16....wyjątkowo autostradą, bo dla zasady nie jeździmy tą drogą....32 zł za 50 km to lekka przesada biorąc pod uwagę wieczne "wykopki";) Nasz rekord od bramki do bramki jechaliśmy 3,5 godziny :o

julianna16 witam Cię serdecznie i dziękuję :D zaglądaj do mnie kiedy tylko chcesz :)

marma witaj :) maszyna to naprawdę dobry wybór :) co do wypełniania ja używam takiego silikonowego wypełniacza, który jest w poduszkach. Moja klientka ma hurtownię poduszek i zamawia mi to wypełnienie u producenta w Łodzi.

*Kasiu* świąteczny wystrój będzie wcześniej, bo może skuszę się na konkurs w Werandzie ;) nie wiem czy powinnam ale zaryzykuję ;)

strasznydom dziękuję Ci za podpowiedź, bo wymysliłam czerwony abażur i nigdzie nie mogę go dostać....jutro jadę do Tesco ;)

Wspominałam kiedyś, ze chcę kupić serwisy obiadowe...jeden do codziennego użytku a drugi taki świąteczny ...oba miały być białe. Dzisiaj jednak trafiłam na przecenie śliczny, kolorowy i nie oparłam się :p fajny jest bo pasują do niego wszystkie pastelowe kolory więc można dobierać miseczki, kubeczki itp do woli :D

Na zdjęciu kolory są intensywne ale na żywo są ładne pastelowe :)

Lampka się robi ;)

Nowy sklep w Bielsku....w takim miejscu można pracować :)

http://theoldhouse.pl/galeria/2011/nowy-sklep-the-old-house/?show=slide

Edytowane przez kasia_sw