aneta s 05.12.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Gratuluje Wygranym:wave: z Przegranymi lacze sie w bolu...:hug:tez mi sie nie udalo...moze nastepnym razem:PKasiu dziekuje Ci bardzo za zabawe:hug:. Super ze zorganizowalas loterie i nasze forumowe Kolezanki dostana takie piekne fanty:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.12.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Gratuluję zwyciężczyniom!!!A Tobie Kasiu dziękuję za fajną zabawę. Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 05.12.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Oooooooooooooooooooooo!jak ja sięcieszę!!!!!!!!!! ręce mi latają z rozemocjonowania...jak wczoraj wieczorem wracałam ze Śląska do Krakowa (teraz tak sobie myślę, że pewnie się mijałyśmy na autostradzie) to sobie pomyślałam, że MOŻE... a potem zaraz, że NA PEWNO nieeeeee, teraz zajrzałam a tu taka niespodzianka!No, tak się cieszę, że jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!I dziękuję - Szanownemu Panu Mężowi też!Pozdrawiam!!!Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.12.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ech ta Kasia super dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Kasiu, podczytuję, podglądam i zachwycam się od dawna . Losowanie prezentów ujawniło, że takich osób jest więcej . Celowo dopiero dzisiaj ośmieliłam się przywitać, co niniejszym czynię dołączając szeroki uśmiech na widok efektów Twojego talentu . Pięknie, klimatycznie i przytulnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 05.12.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ja cały czas podczytuję i podglądam , chciałam się pochwalić moim nowym zakupem... - dzięki Tobie - maszyną do szycia z Lidl . W związku z tym mam pytanko... czym wypełniasz te piękne serduszka, które szyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.12.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ojeju ojeju jak miło! Kasiu ogromnie Ci dziękuję (i Twojemu mężowi też ) Dzięki za super pomysł i zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.12.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 I ja dziękuję za zabawę Miłego tygodnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Gratuluje dla zwyciezcow A Tobie Kasiu dziekuje za mila zabawe Czekam na Twoj swiatecznie przystrojony dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strasznydom 05.12.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witajcie, aż się zarejestrowałam, aby podpowiedzieć gdzie można znaleźć abażury Podpowiadam więc:): w Tesco- koszt:10zł, w promocji:6,99zł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Dziękuję Kasiu....fajna zabawa:) Może następnym razem i mi się poszczęści:) A wygranym - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.12.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Kasiu, ja też dziekuję za super zabawę gratulacje dla szczęściar ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 05.12.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 szczęściary gratulacje i jeszcze raz gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 05.12.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Gratuluję wszystkim wygranym!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja041 05.12.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców . Zabawa była świetna - ileż emocji . Kasiu, masz wielkie serce i jesteś niezwykle ciepłą osobą. Ściskam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.12.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Gratuluję zwyciężczyniom!no cóż jeszcze nigdy niczego nie wygrałam ,ale po cichu miałam nadzieje ,że los się może odmieni,,,,a tak blisko byłam:D:Da Tobie Kasiu dziękuję za emocje o doskonałą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.12.2011 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Kochani....dziękuję Wam wszystkim za tyle ciepłych słów Bardzo sie cieszę, ze mogłam Wam sprawić radość...przykro mi, że nie wszyscy wygrali ale obiecuję, ze za jakiś czas znowu coś wymyślę mojanio męża nie męczyłam, bo my oboje nocne marki jesteśmy....o północy to my jeszcze prowadzimy normalne życie mugatka serduszka przepiękne pokazuj swoje prace bo talenta masz makrz jutro wyślę wygraną my jechaliśmy autostradą po 16....wyjątkowo autostradą, bo dla zasady nie jeździmy tą drogą....32 zł za 50 km to lekka przesada biorąc pod uwagę wieczne "wykopki";) Nasz rekord od bramki do bramki jechaliśmy 3,5 godziny julianna16 witam Cię serdecznie i dziękuję zaglądaj do mnie kiedy tylko chcesz marma witaj maszyna to naprawdę dobry wybór co do wypełniania ja używam takiego silikonowego wypełniacza, który jest w poduszkach. Moja klientka ma hurtownię poduszek i zamawia mi to wypełnienie u producenta w Łodzi. *Kasiu* świąteczny wystrój będzie wcześniej, bo może skuszę się na konkurs w Werandzie nie wiem czy powinnam ale zaryzykuję strasznydom dziękuję Ci za podpowiedź, bo wymysliłam czerwony abażur i nigdzie nie mogę go dostać....jutro jadę do Tesco Wspominałam kiedyś, ze chcę kupić serwisy obiadowe...jeden do codziennego użytku a drugi taki świąteczny ...oba miały być białe. Dzisiaj jednak trafiłam na przecenie śliczny, kolorowy i nie oparłam się fajny jest bo pasują do niego wszystkie pastelowe kolory więc można dobierać miseczki, kubeczki itp do woli Na zdjęciu kolory są intensywne ale na żywo są ładne pastelowe Lampka się robi Nowy sklep w Bielsku....w takim miejscu można pracować http://theoldhouse.pl/galeria/2011/nowy-sklep-the-old-house/?show=slide Edytowane 22 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 06.12.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 piękny serwis i masz rację, że przypasi do pasteli:)buziaki posyłam mega ranną porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 06.12.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Kasiu , w domu zmierzyłam abażur kupiony właśnie w Tesco i spełnia Twoje wymagania. U nas w tesco już ich nie ma - ja kupiłam miesiąc temu.Jeśli nie uda Ci się kupić - to ja mogę Ci wysłać tylko jest w kolorze bordo.Sklep jest świetny. Edytowane 6 Grudnia 2011 przez mojanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.12.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziękuję za zabawę ...Yokasta ...ano takie nasze szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts