Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mojanio zerknę dzisiaj u mnie jak nie będzie poproszę o pomoc ;) dziękuje :)

Paula wiem, że jakość taka sobie ale widziałam gorsze ;) a że lubię zmiany .. jak się zniszczy będę miała okazję go wymienić ;) U mnie w BRW mieli kiedyś fajne rzeczy angielskich firm ale widzę, ze wrócili do tandety i teraz mają seme opatrzone dodatki....szkoda. Serwis był na przecenach bo pozbyć się go chyba chcieli :)

Kasiu dziękuję za świetną zabawę podczas konkursu i za emocje podczas ogłoszenia wyników :)

Zwycięzcom serdecznie gratuluję :)

Dziękuję również za namiary na świetny sklep w Bielsku, to jak rzut beretem ode mnie i na pewno niedługo go odwiedzę. A jutro wybieram się na giełdę kwiatową do Tychów, może będzie coś ciekawego.

Jesteś pewna, że pokazywałaś już stolik - mi też gdzieś umknął niepostrzeżenie :(

Kasiu_w stolik śliczny :)

ja na giełdzie byłam w sobote :) Wydaję mi się że wybór nawet lepszy niż jak byłam ostanio ( tzn na wiosnę ;) )

Napewno spodobałoby CI się wiele rzeczy :D zwłaszcza w sklepikach :)

A jużw tym - kiedys polecanym przez jaksie ( Sweet Home) to napewno!!! :D

Ceny też całkiem fajne - tzn w porównaniu np do kwiaciarni w moim mieście, gdzie marży jak się okazało nakładają 100%!!! :mad:

Edytowane przez ida2

Kasiu dziękuję za zabawę i gratuluję zwycięzcom :wiggle:

Dziewczyny mają rację co do konkursu "Werandy"....wrzucaj fotkę, bo masz czym się chwalić...szkoda tylko, że tam zwykle zwyciężają "dziwne" zdjęcia. Ale mam nadzieję ze tym razem będzie inaczej i otrzymasz piękną pólkę od betib, i więcej osób zobaczy twoje "cudeńka". Uff..ale siem rozpisała.

Pozdrawiam

Kasiu Dziewczyny mają rację co do konkursu "Werandy"....wrzucaj fotkę, bo masz czym się chwalić...szkoda tylko, że tam zwykle zwyciężają "dziwne" zdjęcia.

tak było kiedys, teraz regulamin uległ zmianie ....wygra dobre zdjęcie.......mam nadzieje , wybiera redakcja ;) choć to może i dobrze bo ja pewnie dałabym nagrode komuś znajomemu z forum hahah a tak to jest sprawiedliwie :)