martaibartek 06.12.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ale cudowności w tym sklepie!!!!!!!!!!!!!!! padłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 06.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Mam taki zestaw filiżanka plus talerzyk,dokładnie taki jak pokazałaś Nie jest to najwyższej klasy ceramika,ale jest ok.Zapłaciłam 1,5€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.12.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 mojanio zerknę dzisiaj u mnie jak nie będzie poproszę o pomoc dziękuje Paula wiem, że jakość taka sobie ale widziałam gorsze a że lubię zmiany .. jak się zniszczy będę miała okazję go wymienić U mnie w BRW mieli kiedyś fajne rzeczy angielskich firm ale widzę, ze wrócili do tandety i teraz mają seme opatrzone dodatki....szkoda. Serwis był na przecenach bo pozbyć się go chyba chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kasiu w konkursie w "Werandzie" MUSISZ wziasc udzial nie ma innej opcji a przy okazji my dostaniemy zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 06.12.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kasia jaki fajny konkurs zorganizowałas ze ja tu wcześniej nie wpadałam a do konkursu na werandzie gorąco Cię namawiam, Twoja obecność jest obowiazkowa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 06.12.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kasiu, konkurs w Werandzie jest dla Ciebie i my wszystkie o tym wiemy. Ciekawa tylko jestem, jakie zdjęcie zamieścisz ,bo masz niemały problem co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.12.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Skoro mówicie, ze mam zamieścić to może się zdecyduję Fotki muszę zrobić a wcześniej muszę wszystko zaaranżować bo u mnie tylko na stoliku świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.12.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kasiu bardzo się cieszę, że się skusisz na ten konkurs, bo dzięki temu będziemy się tu mogły poinspirować świątecznie Twoimi aranżacjami Pokażesz stolik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.12.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 pysiaczku stolik już pokazywałam serduszko dzisiaj wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 06.12.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kasiu dziękuję za świetną zabawę podczas konkursu i za emocje podczas ogłoszenia wyników Zwycięzcom serdecznie gratuluję Dziękuję również za namiary na świetny sklep w Bielsku, to jak rzut beretem ode mnie i na pewno niedługo go odwiedzę. A jutro wybieram się na giełdę kwiatową do Tychów, może będzie coś ciekawego. Jesteś pewna, że pokazywałaś już stolik - mi też gdzieś umknął niepostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.12.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Monisiaaa daj znać czy na giełdzie było coś ciekawego z premedytacją tam nie jadę bo jak zwykle bym coś kupiła a o tym stoliku mówiłam i już go pokazywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 06.12.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aaaa, po tak minimalnej jego odsłonie chyba dlatego nie zapadł mi w pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 06.12.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Kasiu_w stolik śliczny ja na giełdzie byłam w sobote Wydaję mi się że wybór nawet lepszy niż jak byłam ostanio ( tzn na wiosnę ) Napewno spodobałoby CI się wiele rzeczy zwłaszcza w sklepikach A jużw tym - kiedys polecanym przez jaksie ( Sweet Home) to napewno!!! Ceny też całkiem fajne - tzn w porównaniu np do kwiaciarni w moim mieście, gdzie marży jak się okazało nakładają 100%!!! Edytowane 6 Grudnia 2011 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 06.12.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kasiu, czy wiesz jak się nazywa ta roślinka z czerwonymi kuleczkami? Stroik świąteczny idealny, nic dodać, nic ująć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 06.12.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kasiu dziękuję za zabawę i gratuluję zwycięzcom Dziewczyny mają rację co do konkursu "Werandy"....wrzucaj fotkę, bo masz czym się chwalić...szkoda tylko, że tam zwykle zwyciężają "dziwne" zdjęcia. Ale mam nadzieję ze tym razem będzie inaczej i otrzymasz piękną pólkę od betib, i więcej osób zobaczy twoje "cudeńka". Uff..ale siem rozpisała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Kasiu sory jeśli przegapiłam to zdjęcie Od piątku męczy mnie jakieś choróbsko i już nie ogarniam Bardzo mi się podoba adwentowy stroik Może dzisiaj uda mi się zwlec z łóżka i jakieś ozdoby powyciągać Dzięki za serduszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.12.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Kasiu, cudne aranżacje, jak zawsze - w konkursie MUSISZ wziąć udział - a ja mam taką samą latarenkę - domek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 07.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Kasiu Dziewczyny mają rację co do konkursu "Werandy"....wrzucaj fotkę, bo masz czym się chwalić...szkoda tylko, że tam zwykle zwyciężają "dziwne" zdjęcia. tak było kiedys, teraz regulamin uległ zmianie ....wygra dobre zdjęcie.......mam nadzieje , wybiera redakcja choć to może i dobrze bo ja pewnie dałabym nagrode komuś znajomemu z forum hahah a tak to jest sprawiedliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.12.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Kasiu śliczny ten zestaw- można wiedzieć gdzie kupiłaś i w jakiej cenie. W konkursie bierz udział koniecznie! kto jak kto, ale ty masz się czym pochwalić!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 07.12.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Kasia widze ze wstawiłaś fotkę na werandzie powiedz mi kochana co to za dziwaczne drzewko masz ? jest zarąbiste i mało miejsca zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts