pysiaczek 07.12.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Kasiu szkoda, że głosować można tylko raz Mam nadzieję, że masz dla nas więcej zdjęć z tej sesji i pokażesz zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.12.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ida2 to już z pewnością nie pojadę na giełdę i tak muszę zrobić przegląd wszystkich moich rzeczy i paru się pozbyc bo trochę dużo się tego zrobiło Magduśka jeśli Ci chodzi o tę roślinkę na fotce to zerwałam kilka gałązek jesienią w parku z krzaka pnącej róży. Nie wiem co to za gatunek ale była to róża na 100% Rynka fotkę umieściłam ale co z tego będzie zobaczymy nie liczę na zbyt wiele zwłaszcza, ze fotka jakas rozmazana na stonie wyszła a wysłałam im idealnie ostrą...moze za dużą posłalam.... nie wiem...ale to tylko zabawa więc się tym nie przejmuję Pysiaczku zdrówka życzę....mam nadzieję, ze juz lepiej się czujesz Serduszko juz do Ciebie "idzie" co do sesji, to nie było jeszcze zadnej sesji bo tylko ten kawałek pokoju zagospodarowałam do konkursu jak wszystko dokończę pewnie popstrykam jakieś fotki Sharlotka dziękuję widziałam w H&Y domki w tym samym stylu tylko mniejsze...też ładne martaibartek serwis kupiłam w BRW...to są w sumie 2 serwisy obiadowe każdy po 12 szt. Za jeden płaciłam 60 zł betib fotkę na werandzie wstawiłam ale jakość jakaś kiepska się pokazuje a choinkę polecam bo faktycznie taka inna jest kupiłam ją rok temu na giełdzie kwiatowej. Jeden najważniejszy minus to fakt, że jest sztuczna Myślę, ze podobną można zrobić samemu...doniczkę wypełnić jakimś gipsem czy klejem, wetknąć w nią palik i umieścić na górze żywą choinkę. Ja nie mam miejsca na większe drzewko więc taką sobie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 07.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Glosik oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.12.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dziękuję Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 07.12.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Głosik oddany Wypad na giełdę troszkę nam się nie udał, gdyż w środy giełda jest praktycznie zamknięta Było tylko kilka sklepików otwartych, a żal w sercu z przyklejonym do szyby nosem w nie których "bielonych sklepikach" nie do opisania. W piątek robimy drugi najazd, a jedno co wiemy to, to, że trzeba wziąć gruuuuubszy portfel Kasiu w jakiej cenie kupiłaś w tamtym roku te czerwone latarenki? Teraz są po 60zł i nie wiem czy czekać jeszcze, że może przecenią przed samymi świętami (tylko pytanie czy latarnie będą tyle czekać) czy kupić I teraz chyba najważniejsze pytanie i wielka prośba o instrukcję uszycia tych roletek w Twoich oknach, proszęęę I co to jest za materiał? Mam rolety takie standardowe, nie używam firanek i trochę mi się już opatrzyło, a takie połączenie będzie dobrym wyjściem z monotonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.12.2011 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Monisiaaa giełda jest pełna skarbów i zapewne kupisz wiele pieknych rzeczy Z tego co pamiętam latarenki kupiłam za 49 zł ale chyba tydzień przed świętami....może poczekaj jeszcze troszkę.....chociaż wczoraj byłam w H&Y i podobna jedna sztuka kosztowała prawie 200 zł Co do roletek moje sa uszyte z ikeowskich zasłonek. Przecięłam je w miejscu w którym chciałam wszyć koronkę....następnie przyszyłam oba kawałki przedzielając je koronką....podszyłam boki a na kończu na dole i górze przeszyłam tunele na patyczki do zawieszenia. Tasiemki do podwiązania można uszyć z tej samej tkaniny ale ona jest bardzo delikatna więc ja kupiłam zwykłe bawełniane tasiemki i podwiązałam roletki gotowe Dziękuję za głosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.12.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kasiu, czerwone laterenki w H&Y nie sa takie drogie... Te kosztują 49 i 79 zł http://home-you.com/images/medium/6362.jpg A teraz lecę na Werandę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 08.12.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kasiu te choinki znalazlam na allegro super są...............zastanawiam sie czy nie kupic.............wszystko ok tylko ja wlasnie nie lubię sztucznych ;/ no ale z drugiej storny mialabym choinkę do sklepu za rok a w tym roku w domu...... co do zdjęcia to napisz do werandy ze jest rozmazane i albo niech poprawia albo wyslij z mniejsza rozdzielczościa..........ja tam kiedy w konkursie kory wygralam wstawilam fotke salonu robiona wieczorem.............a ze lepiej wygladaja zdjecia robione w dzien gdy za oknem jest jasno a nie czarna plama poprosilam o podmienienie zdjecia.........doslałałam identyczną fotke tylko zrobioną w dzien, nie było problemu mozesz blizej pokazac ten serwis z brw ???? czy one nadal są w sprzedazy? jezeli chodzi o latarenki domki to ja widzialam gdzies podobne.......tyllko ostatnio nie chodzę po sklepach i jednego dnia bylam w az 2 i teraz nie wiem gdzie...........albo to byl jysk albo pepco....w kazdym razie mieli tam takie fajne latarenki w kolorze czerownym- i no się nie napalilam ,bo ja nie chcę miec czerwieni w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.12.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 o Betib a w jakim kolorze u Ciebie bedzie dekoracja? daj namiary na ta choinke bo nie moge znalesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 08.12.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kasiu dla mnie zdjęcie konkursowe było wyraźnie na 6:) Oczywiście pojawił się komantarz, że konkurs jest już zamknięty ale punkty dodało. Widzę, że abażur kupiłaś czyli mój mogę już rozpakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.12.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) zobacz Kasiu jaki tutaj fajny pomysł na poduszkehttp://2.bp.blogspot.com/-AQ_7v-CPzU8/TtfmYfhUz0I/AAAAAAAAGc4/A4hmcyW_Fdc/s640/DSC_0305.JPGz blogu http://littleemmaenglishhome.blogspot.com/ podanego przez Sharlotke (wrrrrr przepadłoam oczywiscie) wogole duzo tam fajnych inspiracji poduszkowych;-))) Kasiu jakby co to słówko i usuwam.. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 08.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kasiu kolejny głos na twoje zdjęcie właśnie został oddany. Uwielbiam twoje wnętrza i pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kasia, zdjęcie cudne i głos oddałam. Latarenki mam identyczne jak Twoje, te czerwone i jakoś przed samymi świętami kupowałam w promocji ale raczej nie za 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 08.12.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kasiu a pamiętasz jakie te zasłonki z Ikei były? Te z których uszyłaś firanki do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 08.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 świetny klimat Kasiu Dodałam swój pkt. Życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 psosin odlotowa ta podusia myslę że kasia nasza zaraz podłapie temat i za chwille bedziemy u niej podziwiac:)))podobne sa w sprzedazy na http://www.bellemaison i bardzo mi się tez podobać.Kasiula glos oczywiscie oddany:))A tak wogole to ja sobie tak myslałam (po dlugich rozmowach z moim męzem)że Ty chyba mogłabys byc taka moja Bratnią Duszą)Bo mamy sporo punktów wspolnych-takich zyciowych,szkoda że tyle kilometrow nas dzieli........((ps....jestem u Ciebie na kawce ,...przy choince,i jest miodzio:)))Diablica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.12.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 joliska u mnie w H&Y była jeszcz inna ta latarenka taka bardziej zabudowana i z tego modelu była jeszcze biała Wpadłam tam jak po ogień bo musiałam juz kupić prezenty pod choinkę bo przed samymi świętami nie miała bym odwagi iść do sklepu fajne silikonowe foremki do muffinek mają w kształcie śnieżynek betib kup choinkę bo naprawdę fajnie wygląda...jest inna niż wszystkie i nie zajmuje duzo miejsca a tak jak piszesz zawsze możesz ją do salonu zabrać Fotkę na werndzie juz taką zostawię...trudno...świat się od tego nie zawali a to tylko zabawa psosin choinki są np tu http://allegro.pl/choinka-sosna-pinus-pien-nowosc-2011-220-230cm-i1959101448.html Dzięki za inspiracje... zostaw ją bo piękna jest pomysłów to ja mam dużo tylko czasu mało mojanio dziękuję tak abażur kupiłam w Tesco dziękuję możesz rozpakowywać może jest troszeczkę za ciemny ale jak dorobiłam kropki nie jest źle w tesco są fajne papierowe serwetki czerwone w białe groszki i w krateczkę...bardzo sie ten sklep poprawił...przynajmniej u nas Katka dziękuję zasłonki z ikei to te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80043171/ yokasta dzięki ja płaciłam 49 zł na 100 % przylesianka dziękuję Diablico kochana z tą Bratnią Duszą to trafiłaś w dziesiątkę myślę podobnie moje drzwi zawsze stoją otworem dla takich gości jak Wy co do szycia gdybym miała więcej czasu to pewnie bym uszyła takie cuda jak ta z inspiracji....w ostatnim numerze werandy country też są piękne poszewki Ale u Was też widzę piękne poduszeczki i coś mi się wydaje że to Twoje dzieło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 08.12.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 o Betib a w jakim kolorze u Ciebie bedzie dekoracja? daj namiary na ta choinke bo nie moge znalesc? w tym roku tylko biel........chyba tu choinka http://allegro.pl/choinka-sztuczna-na-pniu-120cm-nowosc-i1956568826.html Kasiu napisz kochana jaką masz wysokość tej choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.12.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A widziałyście latarenki w Biedronce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.12.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ja nie. A fajne są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts