Magduśka1719509122 08.12.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Magduśka jeśli Ci chodzi o tę roślinkę na fotce to zerwałam kilka gałązek jesienią w parku z krzaka pnącej róży. Nie wiem co to za gatunek ale była to róża na 100% Dzięki Kasiu. Róża, mówisz? Bo ja właśnie ostatnio widziałam coś podobnego w telewizji i nawet mówili nazwę, ale niestety pierwszy raz słyszałam i nawet nie potrafiłam powtórzyć Głos chętnie oddam , kurczę, tylko dlaczego się trzeba wszędzie rejestrować A widziałyście latarenki w Biedronce??? Czyżby jakieś ładne? Ja chyba przestanę tu zaglądać http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 08.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kasiu, a mogłabyś jeszcze wstawić fotkę jak masz zamontowane te rolety do okna?? Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 08.12.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A widziałyście latarenki w Biedronce??? Ty to kobieto potrafisz budowac napięcie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 08.12.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jutro z rana pędze do biedronki pomacać te latarenki, bo na stronie internet. całkiem fajnie się prezentują. No i jutro oczywiście GIEŁDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.12.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 betib moja choinka ma 160 cm z pieńkiem i doniczką Magduśka może Ty inna roślinkę widziałaś dzięki za głosik Monisiaaa nie mam fotki ale one są mocowane na zwykłe patyczki do zazdrostek. Miałam takie przyklejane haczyki ale one mi się odklejały i mąż mi wkręcił takie cieniutkie i juz nic nie spada. Roletki są praktycznie przy szybie. Któraś z Was prosiła o fotkę tego serwisu z bliska...prosze bardzo. A dzisiaj między szyciem i sprzątaniem upiekłam korzenne muffinki Pachniało w całym mieszkaniu....5 minut roboty i pól godz w piekarniku i pyszne babeczki gotowe A to przepis 2 szklanki mąki 1 łyżeczka soli 1/2 szkalnki brązowego cukru lub miodu 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 jajko 2/3 szklanki mleka 1,3 szklanki oleju 1 opakowanie przyprawy do ciasteczek korzennych (ja dodałam jeszcze łyżkę przyprawy do piernika) 1 jabłko starte na grubej tarce Wszystko wymieszać i wlać do foremek 180 stopni 30 min i gotowe Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 08.12.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jako, że spóźniłam się na konkurs u Ciebie , to teraz "rzucam się" na pierniczki-muffinki i jutro robię Ślinka cieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Babeczki wyglądają super i jaką ładną masz do nich foremkę Może jutro spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 08.12.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kasia muffinki śliczne i pewnie pyszne dzieki za foto serwisu co do rolet to ja zdecydowanie polecam te "karnisze " z ikea, wkreca sie to w okno i jest na stale.........z takimi przyklejanymi to mialam wiecznie cyrk w starym mieszkaniu ....i ramy okien byly brzydkie od kleju ;/ w biedronce sa latarenki po 9.99 ja wczoraj wieczorem pojechalam tylko po szybkie zakupy i wpadla mi w rece 1 biala latarenka............tylko ze wczoraj nie mogli jej sprzedac.......ale pewna mila pani kasjerka odlozyla mi latarenke ( bo na calym stojaku ona jedna biala byla- mowie o metalowej a nie bialej drewnianej z brokatem) no i dzis popedzilam znow do biedronki i latarenke juz mam za tą cene to fajna ona.......przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.12.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ty to kobieto potrafisz budowac napięcie:):) Przepraszam Strony 8/9: http://gazetka.biedronka.pl/g28,wiecej_rodzinnych_chwil.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 09.12.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 o widzę moją latarenkęsłuchajcie te akcesoria sąna takim stojaku- nie w koszach poza latarenkami i mikołajami są jeszcze świąteczne świece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 09.12.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Przecudnie tutaj!! przywędrowałam z wnętrz i oglądanie pochłoneło mnie na dobrych pare h......, najbardziej zauroczyło mnie wszystko to co pomalowałaś na biało!! twoje prace są przecudne-choć nie białe.... bardzo dużo inspiracji które choć trochę wykorzystam.... ja bardzo lubie oglądać taki program gdzie pokazywane są same wnętrza, bez ozdoby najczęściej i tam pogdlądam tendencje, i jak można ew. mieszkać, lub co można zrobić... a program nazywa się : Mieten, wohnen, kaufen (wynająć, sprzedać, mieszać) program leci chyba na VOX, trwa 1godzinkę i zaczyna się zawsze o 18 od poniedziałku do piątku.....- to jest takie moje 1h. jak inni np. na serial KLAN... i tendencją zauważyłam że są białe ściany, białe drzwi, często naturalne kolory drewna na podłodze.... moje klimaty do inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus.z 09.12.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 serwis w kropeczki przecudny !!!!!i równie zachwycona jestem Twoimi świeczkami adwentowymi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.12.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 kasiu dostałas priva? jeju mam nadzieje ze sie nie pogniewałas?....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.12.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Kasiu dostałam dziś serduszko! Jest śliczne i bardzo serdecznie Ci za nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.12.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Justynko bliżej wiosny pewnie znowu coś wymyślę ....może wtedy Ci się uda muffinki polecam betib latarenka śliczna...muszę na nią zapolować z przyklejanymi zazdrostkami to faktycznie pomyłka bo roletki ciągle spadały ale na wkrętach wszystko się trzyma..trzeba tylko trochę ramę okna zniszczyć ANNNJA witaj u mnie dziękuję za miłe słowa i namawiam do działania pędzel w rękę, puszka farby i do dzieła Na program muszę zwrócić uwage bo nigdy go nie widziałam. Sporadycznie oglądam tv jeśli juz to kuchnię.tv lub domo agus.z witam i dziękuję psosin już odpisałam nie gniewam się pysiaczku proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 11.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Gratuluję wygranym. Kasiu mam pytanie: poduszki masz zapinane na suwak czy na zakład. Ja szukałam u nas zamków krytych do poduch, ale nigdzie nie ma takich dłuższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Kasiu, a u mnie (z racji paskudnych brązowych okien) ten drążek na roletki będzie przytwierdzony do ściany a nie do ramy okna. Jak myślisz, będzie to jako-tako wyglądało? Roletki łudząco podobne do Twoich i Betib przykro mi, ale nic innego mi na dwa okna nie pasuje . Muffinki wyglądają pysznie, a kształt skąd? Gdzie? Jak? Byłam na razie w jednej Biedronce i latarenek brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.12.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Susełka większośc mam na zakładkę i czasami wszywam mały kwadracik rzepa, bo przyznaję się bez bicia nie robiłam jeszcze nigdy dziurek na guziki na maszynie, ale muszę się nauczyć bo mam fajny pomysł na poszewkę w brązową kratę z drewnianymi guzikami zapinanymi na wierzchu poszewki. Chowanych zamków musisz szukać w dobrych pasmanteriach lub na allegro yokasta takie mocowanie w ścianie nie utrudni Ci otwierania okna ? Ja chyba dała bym jednak na oknie.... patyczek może być biały bo i tak schowa się w tunelu białej rolietki .... bo domyślam się, ze bedzie biała natomiast końcówki tych patczków można przemalować pod kolor okien bo tylko one są delitaknie widoczne. Ja tak zakładam roletki, ze nie widać ani końcówek ani haczyków, bo wsuwam je w tunel rolety. Chyba, że Ty chcesz roletę, któa przykryje całe ramy okien ? Ja tam sie cieszę, ze uszyłaś podobną, bo jest prosta ale efektowna sama podpatrzyłam ją u betib i już szyłam ją dla kilku osób Foremki na muffinki kupiłam w H&Y a w moich Biedronkach też wymiotło latarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 U mnie w Biedronce też zero jakichkolwiek latarenek i w ogóle mało tych rzeczy z gazetki Za to cyprysika mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.12.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Pysiaczku a gdzie byłas? w Dąbiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts