Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Psosin....zieloną :rotfl: a ozdoby zeszłoroczne :oops: drewniane, szyszki, pomarańcze, białe lampki i trochę czerwieni :). W przyszłym roku biało-srebrną bo w tym już nie zdążę kupić ozdób od zera :). I koniecznie z lampkami w kształcie świeczek. W tym roku jeszcze te malutkie rządzą :) pewnie dokupimy kilka kompletów żeby rozświetlić schody i kuchnię :wiggle:.

Kasiu Twoja choinka robi furrorę,nie powiem,bo i ja odkąd Cię podczytuje pałam do niej miłością wielką-a teraz okazuje się,ze ona do zdobycia jest! podałaś link do aukcji,wyczytałam,ze nie kupowałaś u tej osoby-ale mam pytanie,twoja ma dosyć długi i proporcjonalny ten element iglasty w stosunku do nogi.Na allegro chyba są rożne prawda-taki mis ie wydaje,ze niektóre mają dziwnie małe te korony.Nawet w moim osiedlowym kramiku się pojawiła i tez dziwnie krótka ta korona się wydaje..może ot moje wrażenie po latach choinki z gałęziami od góry do dołu :confused: może ktoś jeszcze kupił i podpowie coś w temacie wyboru "gatunku"

psosin jutro wszystko wysyłam ;)

anita sie nudzi proporcje mojej choinki to tak pół na pół :) pieniek ma wysokośc iglastej części :) A może zrób ją sama jak zdolny Diabel moze masz jakąś starą sztuczną choinkę a jeszcze lepiej wetknąć w pieniek żywą...pieniek z pewnością gdzieś znajdziesz i gotowe. Jak ja kupowałam moją na giełdzie w Tychach...było ich dużo...różnej wielkości i wysokości.