pysiaczek 12.12.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 psosin nie, na Warszewie . W sumie to tylko jedna Biedronka z wielu, więc może gdzieś coś będzie, ale nie miałam czasu już podjechać do kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.12.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 bo ja mam po drodze w Dąbiu i chyba zajrze dzisiaj bo jade znowu na Pomorzany... a jak nie to mam w Goleniowie.. a one chociaz warte zachodu? bo nie moge dopatrzec sie w tej gazetce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 psosin wrzuciłam Ci w wątku jak na żywo prezentuje się ta latarenka (betib zamieszczała u siebie na wątku zdjęcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.12.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.12.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 psosin jak byś gdzieś na nie trafiła to miej mnie na uwadze, ale nie żebyś specjalnie jakoś ich szukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.12.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 kasia a ile? hehhe jak wogole beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.12.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.12.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 oki pojade zaraz;-) i o netto zachacze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 psosin daj znać potem co tam w Netto słychać PS. Jak w Netto będziesz to Ci pomachać mogę praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A jakbyś jakimś cudem znalazła jeszcze jedną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.12.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 ani jednej, niestety... ale mam jeszcze jedna biedronke na jutro;-) a z Netto pomachałam;-)) gdzie ty pracujesz Pysiaczku?? w Pepco kupiłam pare rzeczy za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Pochwalisz się ? Będę wiedziała czy warto jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.12.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Yokasia a jaka choinke bedziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Psosin....zieloną a ozdoby zeszłoroczne drewniane, szyszki, pomarańcze, białe lampki i trochę czerwieni . W przyszłym roku biało-srebrną bo w tym już nie zdążę kupić ozdób od zera . I koniecznie z lampkami w kształcie świeczek. W tym roku jeszcze te malutkie rządzą pewnie dokupimy kilka kompletów żeby rozświetlić schody i kuchnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.12.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 psosin dzięki, że zerknęłaś na latarenki nie trać do mnie cierpliwości najdalej w środę wszystko do Ciebie wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kasiu spoko;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 13.12.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Kasiu Twoja choinka robi furrorę,nie powiem,bo i ja odkąd Cię podczytuje pałam do niej miłością wielką-a teraz okazuje się,ze ona do zdobycia jest! podałaś link do aukcji,wyczytałam,ze nie kupowałaś u tej osoby-ale mam pytanie,twoja ma dosyć długi i proporcjonalny ten element iglasty w stosunku do nogi.Na allegro chyba są rożne prawda-taki mis ie wydaje,ze niektóre mają dziwnie małe te korony.Nawet w moim osiedlowym kramiku się pojawiła i tez dziwnie krótka ta korona się wydaje..może ot moje wrażenie po latach choinki z gałęziami od góry do dołu może ktoś jeszcze kupił i podpowie coś w temacie wyboru "gatunku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.12.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 psosin jutro wszystko wysyłam anita sie nudzi proporcje mojej choinki to tak pół na pół pieniek ma wysokośc iglastej części A może zrób ją sama jak zdolny Diabel moze masz jakąś starą sztuczną choinkę a jeszcze lepiej wetknąć w pieniek żywą...pieniek z pewnością gdzieś znajdziesz i gotowe. Jak ja kupowałam moją na giełdzie w Tychach...było ich dużo...różnej wielkości i wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.12.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 psosin oczywiście pokażesz co tam pięknego od Kasi dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.12.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 psosin jutro wszystko wysyłam :rotfl:hura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts