anita sie nudzi 14.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kasiu czytasz w moich myślach :] na giełdę nie mam co liczyć,ale już od rana suszę małżonkowi głowę o pieniek:p wczoraj czekałam do 23 aż wróci z pracy,żeby mu Diabelską choinkę pokazać -jest szałowa :] no i w sumie żal nie będzie jak się nie przyzwyczaję do tego cudaka,bo uczucia mam mieszane -zwłaszcza do tej w naszej z kwiaciarni,bida jakaś oskubana:p poza tym do tych choinek wczoraj zobaczyłam genialną ozdobę- kule wiklinowe malowane na biało -te mniejsze,robią za bombki.Plus szyte serduszka tkaninowe...dzieci w szkole mają taką choinkę,ma niesamowity domowy klimatpozdrawiam p.s. piękną masz dekorację z domkami na stole,choruję na te lampiony od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 anita sie nudzi tym razem Ty mi podsunęłaś "pomysła" mam takie ozdobne kule wiklinowe z szyszką na górze kupione sto lat temu...przemaluję je na biało Dzisiaj ogarnęłam trochę w mojej pracy...mąż złożył mi regał i zrobiło się już swiątecznie słońce pięknie świeciło i moje śnieżynki z szyby ślicznie odbijały się na scianie Kilka migawek z mojego miejsca pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 14.12.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kasia,no PIKNIEEEE jest!!!!!!!Klientki to po pazurkach pewnie jeszcze ze trzy kawki spijają,bo nie chce im sie do domkow swoich:)))Ja to bym napewno szybko nie wyszła od ciebie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.12.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kasiu ależ Ty masz ŚLicznie w pracy!! Też bym chciała w takich warunkach pracować ps. Przesyłka doszła. Dziękuję Bardzo! za gratisik również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 14.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Cudnie!!!!!!!!!!!!!!! Piękne miejsce pracy!!! Klimatyczne A ten biały wysoki regalik to skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.12.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 alez u ciebie pieknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jak patrzę na moje paznokcie to serce mi się rwie do tego cudnego miejsca w Katowicach! Kasiu, jak się kiedyś z mężem będziemy wybierać do Krakowa to po drodze masz klientkę. Jest po prostu pięknie, a otoczenie sprzyja relaksowi. Kasieńka, czy Ty masz na ścianie jakąś tapetę z fajną fakturką? Martusia, pozwolę sobie odpowiedzieć za Kasię ale nie wiem czy mówię prawdę regały kupił i przesłał nam Diabeł już kilka osób takie ma, pochodzą z jakiegoś tajemniczego dla mnie składziku z cudami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dzięki Kobietki Staram się udomowić to miejsce, bo spędzam w nim dużo czasu i jakoś milej się pracuje w przyjaznym otoczeniu Na kawkę zapraszam kiedy tylko chcecie martaibartek yokasta już odpowiedziała regał mam dzięki uprzejmości Diabełka yokasta dzięki Kochana jak tylko będziesz w Katowicach zapraszam serdecznie na ścianach mam tapetę do malowania...z włókna szkalanego chyba ma fakturę plecionki. Musiałam tam dać coś takiego bo ściany były strasznie krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Fajnie wygląda, jak normalna ściana z delikatną fakturą . Aktualnie udomowienie mojego miejsca pracy = biurka z komputerem zajmuje moją głowę, ale nie mogę sobie w sklepie wystawki zrobić bo branża raczej męska mąż by mnie pogonił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kasiu cudnie masz tam u siebie w pracy! A powiedz co to za wieszaczek ten co na nim wieniec wisi na ścianie? Pięknie - aż chciałoby się przyjść i paznokcie zrobić, a to tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.12.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kasia obecnie mam tą samą tapetę na 2 ścianach w pokoju są różne faktury ale ta plecionka najładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 yokasta ja nie znoszę tapet i unikam ich jak ognia ale tam byłam zmuszona zastosować takie rozwiązanie Biureczko też możesz troszkę udomowić....jeśli oczywiście tylko Ty przy nim pracujesz mąż pewnie przymknie oko pysiaczku wieszaczek lepiej tu widać dostałam go kiedyś w prezencie Właśnie oglądałam program na DOMO o posiadłościach w Miami Beach i doszłam do wniosku, że nadmiar pieniędzy robi z ludzi dziwaków wielkie "domiska"....wszystkie podobne do siebie, przepych, marmury itp właściciel jednego z nich zachwycał się fotelem zrobionym z pluszowych maskotek Śmieszne to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 14.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 :o:jawdrop: Pliz...Mogę zamieszkać w Twoim miejscu pracy??? Chciałbym umieć osiągnąć choć połowę tego klimatu w swoim domu.... (No to mam kolejny powód do depresji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Fotel z maskotek to nie dla mnie ale drugiego bujanego będzie mi brakować . Biurko mam malutkie, mamy trzy obok siebie (moje jest najmniejsze ale przynajmniej wyegzekwowałam białe ). Upchnęłam mężowi jeden stroik świąteczny w witrynie i wsadziłam dwie gałązki za wizytówki i w tle włączyłam świąteczną muzykę. A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kasiu a ten wianek to prawdziwy czy sztuczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Justynko nie przesadzaj i co gorsza nie popadaj w depresję dziękuję za pochwały yokasta no tak własnie myślałam, ze juz przemyciłaś trochę świątecznych ozdób psosin sztuczny niestety ale jak będą mieli na targu prawdziwe....wymienię rok temu kupowałam wianki po 5 zł więc sztuczne z pewnością pójdą w odstawkę Edytowane 14 Grudnia 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 14.12.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kasiu, na prawdę nie przesadzam, jest cudnie i klimatycznie . Ja nie mam jeszcze żadnej "zainstalowanej" ozdoby, ale przytachałam ich dziś trochę. Ale dziś juz nie mam siły na "instalację" . Jest więc nadzieja, że jednak coś sklecę . Przy okazji pożalę się na łódzką ikeę w kwestii ozdób - wybór marny, u Was też już tak wymiecione?? Najbardziej ze wszystkiego chciałam kupić takie filcowe szaro-białe śnieżynki i nie było :(. Za to baaardzo pozytywnie zaskoczył mnie Rossmann - wszystkie ozdoby przecenione, wybór spory. Zakupiłam fajowskie kubki w świąteczne (nomen-omen), skandynawsko-ikeowskie motywy za 2,99 . Jutro lecę po jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 5zł ?? no co ty? oj musze poszukac u nas.... Pysiaczku jak bedziesz widziała dasz cynk? Mi sie kubki tez podobały ale chyba do zmywarki to one nie bardzo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 O tak, rossmann chyba się co nie co nauczył i wprowadza fajne ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 14.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Mi sie kubki tez podobały ale chyba do zmywarki to one nie bardzo co? Jutro wstawię, to dam Wam znać, czy są jednorazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts