Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

Kasiu czytasz w moich myślach :] na giełdę nie mam co liczyć,ale już od rana suszę małżonkowi głowę o pieniek:p wczoraj czekałam do 23 aż wróci z pracy,żeby mu Diabelską choinkę pokazać -jest szałowa :] no i w sumie żal nie będzie jak się nie przyzwyczaję do tego cudaka,bo uczucia mam mieszane -zwłaszcza do tej w naszej z kwiaciarni,bida jakaś oskubana:p

poza tym do tych choinek wczoraj zobaczyłam genialną ozdobę- kule wiklinowe malowane na biało -te mniejsze,robią za bombki.Plus szyte serduszka tkaninowe...dzieci w szkole mają taką choinkę,ma niesamowity domowy klimat

pozdrawiam

p.s. piękną masz dekorację z domkami na stole,choruję na te lampiony od dawna

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

anita sie nudzi tym razem Ty mi podsunęłaś "pomysła" :D mam takie ozdobne kule wiklinowe z szyszką na górze kupione sto lat temu...przemaluję je na biało :wiggle:

Dzisiaj ogarnęłam trochę w mojej pracy...mąż złożył mi regał i zrobiło się już swiątecznie :) słońce pięknie świeciło i moje śnieżynki z szyby ślicznie odbijały się na scianie :) Kilka migawek z mojego miejsca pracy ;)

DSC03353.JPG

DSC03351.JPG

DSC03354.JPG

DSC03363.JPG

DSC03365.JPG

DSC03357.JPG

Jak patrzę na moje paznokcie to serce mi się rwie do tego cudnego miejsca w Katowicach! Kasiu, jak się kiedyś z mężem będziemy wybierać do Krakowa to po drodze masz klientkę.

Jest po prostu pięknie, a otoczenie sprzyja relaksowi. Kasieńka, czy Ty masz na ścianie jakąś tapetę z fajną fakturką?

Martusia, pozwolę sobie odpowiedzieć za Kasię ale nie wiem czy mówię prawdę :D regały kupił i przesłał nam Diabeł :) już kilka osób takie ma, pochodzą z jakiegoś tajemniczego dla mnie składziku z cudami :rotfl:.

Dzięki Kobietki :)

Staram się udomowić to miejsce, bo spędzam w nim dużo czasu i jakoś milej się pracuje w przyjaznym otoczeniu :)

Na kawkę zapraszam kiedy tylko chcecie :wiggle:

martaibartek yokasta już odpowiedziała :) regał mam dzięki uprzejmości Diabełka :)

yokasta dzięki Kochana :) jak tylko będziesz w Katowicach zapraszam serdecznie :wiggle:

na ścianach mam tapetę do malowania...z włókna szkalanego chyba :) ma fakturę plecionki. Musiałam tam dać coś takiego bo ściany były strasznie krzywe ;)

yokasta ja nie znoszę tapet i unikam ich jak ognia ale tam byłam zmuszona zastosować takie rozwiązanie ;)

Biureczko też możesz troszkę udomowić....jeśli oczywiście tylko Ty przy nim pracujesz ;) mąż pewnie przymknie oko :)

pysiaczku wieszaczek lepiej tu widać ;) dostałam go kiedyś w prezencie ;)

DSC03343.JPG

Właśnie oglądałam program na DOMO o posiadłościach w Miami Beach i doszłam do wniosku, że nadmiar pieniędzy robi z ludzi dziwaków :D wielkie "domiska"....wszystkie podobne do siebie, przepych, marmury itp właściciel jednego z nich zachwycał się fotelem zrobionym z pluszowych maskotek :D Śmieszne to wszystko :)

Fotel z maskotek to nie dla mnie :D ale drugiego bujanego będzie mi brakować :yes:.

Biurko mam malutkie, mamy trzy obok siebie :yes: (moje jest najmniejsze :rotfl: ale przynajmniej wyegzekwowałam białe :)). Upchnęłam mężowi jeden stroik świąteczny w witrynie :D i wsadziłam dwie gałązki za wizytówki :oops: i w tle włączyłam świąteczną muzykę. A co!

Justynko nie przesadzaj i co gorsza nie popadaj w depresję :) dziękuję za pochwały :)

yokasta no tak własnie myślałam, ze juz przemyciłaś trochę świątecznych ozdób :)

psosin sztuczny niestety ale jak będą mieli na targu prawdziwe....wymienię ;) rok temu kupowałam wianki po 5 zł więc sztuczne z pewnością pójdą w odstawkę :)

Edytowane przez kasia_sw

Kasiu, na prawdę nie przesadzam, jest cudnie i klimatycznie :).

Ja nie mam jeszcze żadnej "zainstalowanej" ozdoby, ale przytachałam ich dziś trochę. Ale dziś juz nie mam siły na "instalację" :p. Jest więc nadzieja, że jednak coś sklecę ;). Przy okazji pożalę się na łódzką ikeę w kwestii ozdób - wybór marny, u Was też już tak wymiecione?? Najbardziej ze wszystkiego chciałam kupić takie filcowe szaro-białe śnieżynki i nie było :( :(.

Za to baaardzo pozytywnie zaskoczył mnie Rossmann - wszystkie ozdoby przecenione, wybór spory. Zakupiłam fajowskie kubki w świąteczne (nomen-omen), skandynawsko-ikeowskie motywy za 2,99 :D. Jutro lecę po jeszcze :D.