Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "DOM" :))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Justynko ja tak wcześnie wszystko robię, bo tydzień przed świętami pracuje od rana do nocy i na nic czasu nie mam :( moje ozdoby to same starocie nic nowego ;) Też chciałam te kubki z rossmana ale u nas już wykupili ;) wiesz w ikei to najwięcej ozdób było już w październiku ;)

psosin zawsze samemu można zrobić na słomianym wianku...tylko czas trzeba mieć :p

Justynko dziękuję ale nie rób sobie kłoptu ....może kupię jeszcze u nas w innym sklepie. Ja chciałam te większe, bo lubię duże kubki :) Mąż mnie zamorduje jak kupię kolejne, bo mam już całą kolekcję ale nie umiem się oprzeć jak widzę jakieś ładne kubeczki :) W ikei były fajne duze, białe w szare serduszka i śnieżynki....załapałam się na jeden kubek w serduszka :p

Justynko dziękuję ale nie rób sobie kłoptu ....może kupię jeszcze u nas w innym sklepie. Ja chciałam te większe, bo lubię duże kubki :) Mąż mnie zamorduje jak kupię kolejne, bo mam już całą kolekcję ale nie umiem się oprzeć jak widzę jakieś ładne kubeczki :) W ikei były fajne duze, białe w szare serduszka i śnieżynki....załapałam się na jeden kubek w serduszka :p

moj tak samo! KOLEJNE>??? oni nic nie rozumieją, a ja mam swoje ukochane na lato i na zime... eh..

Mi te w Ikei tez baardzo sie pdobały ale juz ich nie było;-(((

a wianek wiem ze mozna samemu, nawet po to kupiłam podkład ze słomy, ale nie mam gałązek;-(musiałabym kupic albo ogołocic choinke która kupimy, bo moje jeszcze za małe zeby podcinac ....

Edytowane przez psosin

Biało, biało i jeszcze raz biało. Czasem się łapię na tym, że chętnie przemalowałabym salon na biało/baaaaaaaaardzo jasny krem/zimny beż jak na zdjęciu. Trzeba być w takich wnętrzach okropnie i do bólu konsekwentnym - tylko wtedy osiągnie się TAKI efekt. Cudnie to wygląda, ale nie umiem odpowiedzieć sobie na pytanie czy dobrze bym się tam czuła na co dzień.

A salon i tak do przemalowania :rotfl: jeszcze nie wiem na jaki kolor :).

Kasiu, jakby co, to na prawdę żaden problem :). Jakby co , to w święta będę się widzieć z rodzinką z Katowic, to w najgorszym wypadku zabiorą Ci i będziesz miała na przyszły rok :lol2::lol2::lol2:

Yokasta, ja zamierzam przemalować mój "salon" z ze złamanej bieli na śnieżną biel i zakładam, że wyjdzie mu to tylko na lepsze :D

Swoją drogą choruję na to http://www.azedesign.pl/produkty/35,NODUS-#2 do "salonu"... :rolleyes: Może któraś z Was się podejmie szydelkowania? :lol2::lol2:

Edytowane przez Justynka

psosin oj ja mam to samo :) mam swoje ulubione kubki i takie za którymi nie przepadam i w których np herbata nie smakuje tak samo :)

Wianek z pewnością zrobisz ładny :)

yokasta w samej bieli chyba też bym nie mogła żyć, bo bardzo lubię drewno i kilka kolorów, ale lubię oglądać takie wnętrza :)

Kasiu też lubię :yes: no czemu nie mogę mieć kilku domów :(. Mój mąż na to zdjęcie wyżej powiedział, że kolor ścian rewelacja :yes:.

Justynko dzięki za zdjęcie :hug: te białe kubeczki fajne, pasowałyby mi do miseczek i talerzyków z reniferami :D muszę zobaczyć czy jeszcze są u mnie :).

Nasz salon będzie przemalowany bo zamierzonym kolorem była baaaaaaaardzo jasna niemal biała szarość a wyszedł ciemny chłodny błękit :sick: na wiosnę w domu mamy wielkie malowanie - okna, ściany, drzwi zewnętrzne :D. Nie mogę się doczekać :).

Justynko :rotfl: można i Yokasiu i Aniu (tak nauczyłam do siebie mówić większość nauczycieli w liceum :D nienawidziłam kiedy mówili po nazwisku albo Anka.....i poprawiałam poprawiałam póki się nie nauczyli :rotfl:).

O tak, dzieci potrafią narozrabiać, ale i to jest w nich wspaniałe :). Co innego gdyby mi mąż buszował :rotfl:.

Kasiu dzięki za zbliżenie wieszaczka :D

Piękny blog - w wolnej chwili obejrzę :yes:

psosin oczywiście jak gdzieś znajdę wieńce dam znać :) Na chwilę obecną jedyne co przychodzi mi do głowy to cmentarz :o

A ja sobie kupiłam te kubeczki w Ikei jak byliśmy ostatnio :p Widocznie już była dostawa :) Szkoda, że nie dałaś znać, że je chciałaś bo bym Ci kupiła :)

yokasiu fajnie, że przemyciłaś sobie choć kawałek świąt do pracy :yes:

U mnie lipa w tym temacie.