yokasta 14.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Justynko, chyba trochę szkoda, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Justynko ja tak wcześnie wszystko robię, bo tydzień przed świętami pracuje od rana do nocy i na nic czasu nie mam moje ozdoby to same starocie nic nowego Też chciałam te kubki z rossmana ale u nas już wykupili wiesz w ikei to najwięcej ozdób było już w październiku psosin zawsze samemu można zrobić na słomianym wianku...tylko czas trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 14.12.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kasiu, jak chcesz, to daj znać, kupię Ci jutro Tylko napisz jakie rozmiary, jeśli je widziałaś. Jesli nie, to mogę Ci wysłać zdjęcia moich (ja mam 2 rozmiary) komórkowcem . Nie wiem tylko, czy poczta da radę do Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Justynko, a czy ja też mogę prosić o zdjęcia ? Nie wiem czy u nas jeszcze są i kubków mam sporo ale jestem ciekawa, bo nie zwróciłam uwagi na nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Zerknijcie na tego bloga http://decodreamscometrue.blogspot.com/ Takie wnętrza można tam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Justynko dziękuję ale nie rób sobie kłoptu ....może kupię jeszcze u nas w innym sklepie. Ja chciałam te większe, bo lubię duże kubki Mąż mnie zamorduje jak kupię kolejne, bo mam już całą kolekcję ale nie umiem się oprzeć jak widzę jakieś ładne kubeczki W ikei były fajne duze, białe w szare serduszka i śnieżynki....załapałam się na jeden kubek w serduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.12.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Justynko dziękuję ale nie rób sobie kłoptu ....może kupię jeszcze u nas w innym sklepie. Ja chciałam te większe, bo lubię duże kubki Mąż mnie zamorduje jak kupię kolejne, bo mam już całą kolekcję ale nie umiem się oprzeć jak widzę jakieś ładne kubeczki W ikei były fajne duze, białe w szare serduszka i śnieżynki....załapałam się na jeden kubek w serduszka moj tak samo! KOLEJNE>??? oni nic nie rozumieją, a ja mam swoje ukochane na lato i na zime... eh.. Mi te w Ikei tez baardzo sie pdobały ale juz ich nie było;-((( a wianek wiem ze mozna samemu, nawet po to kupiłam podkład ze słomy, ale nie mam gałązek;-(musiałabym kupic albo ogołocic choinke która kupimy, bo moje jeszcze za małe zeby podcinac .... Edytowane 14 Grudnia 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Biało, biało i jeszcze raz biało. Czasem się łapię na tym, że chętnie przemalowałabym salon na biało/baaaaaaaaardzo jasny krem/zimny beż jak na zdjęciu. Trzeba być w takich wnętrzach okropnie i do bólu konsekwentnym - tylko wtedy osiągnie się TAKI efekt. Cudnie to wygląda, ale nie umiem odpowiedzieć sobie na pytanie czy dobrze bym się tam czuła na co dzień. A salon i tak do przemalowania jeszcze nie wiem na jaki kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 14.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Trochę to trwało, bo sto lat nie wstawiałam zdjęć i nie wiem, czy się uda. Z góry pardon za jakość . http://images50.fotosik.pl/1278/6435ce1ff874c937med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 14.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Kasiu, jakby co, to na prawdę żaden problem . Jakby co , to w święta będę się widzieć z rodzinką z Katowic, to w najgorszym wypadku zabiorą Ci i będziesz miała na przyszły rok :lol2: Yokasta, ja zamierzam przemalować mój "salon" z ze złamanej bieli na śnieżną biel i zakładam, że wyjdzie mu to tylko na lepsze Swoją drogą choruję na to http://www.azedesign.pl/produkty/35,NODUS-#2 do "salonu"... Może któraś z Was się podejmie szydelkowania? :lol2: Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Justynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 psosin oj ja mam to samo mam swoje ulubione kubki i takie za którymi nie przepadam i w których np herbata nie smakuje tak samo Wianek z pewnością zrobisz ładny yokasta w samej bieli chyba też bym nie mogła żyć, bo bardzo lubię drewno i kilka kolorów, ale lubię oglądać takie wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.12.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Justynko jak jutro ich nie kupię to dam Ci znać najbardziej chciałam ten ostatni ze śnieżynką mam takie puszki na ciastka....chyba będzie u mnie za czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 14.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Zatem będę czekać na znak Tylko pamiętaj, że te kubki z lewej są mniejsze. Co do drewna, to ja też lubię i mam na podłodze, co aboslutnie nie przeszkadza mi przemalować pokoju - biały- szary-teak . P.S. Jakby co, to daj znać, usunę zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kasiu też lubię no czemu nie mogę mieć kilku domów . Mój mąż na to zdjęcie wyżej powiedział, że kolor ścian rewelacja . Justynko dzięki za zdjęcie te białe kubeczki fajne, pasowałyby mi do miseczek i talerzyków z reniferami muszę zobaczyć czy jeszcze są u mnie . Nasz salon będzie przemalowany bo zamierzonym kolorem była baaaaaaaardzo jasna niemal biała szarość a wyszedł ciemny chłodny błękit na wiosnę w domu mamy wielkie malowanie - okna, ściany, drzwi zewnętrzne . Nie mogę się doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.12.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kasiu, Twoje miejsce pracy .... WOW !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 14.12.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Yokasiu (mogę??, czuję jakbym Cię znała , bo na forum jestem codziennie ) - nie za ma co . Ten biały salon jest boski, ale już go widzę oczyma wyobraźni, po dniu buszowania mojego dziecięcia - to se ne uda:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Justynko można i Yokasiu i Aniu (tak nauczyłam do siebie mówić większość nauczycieli w liceum nienawidziłam kiedy mówili po nazwisku albo Anka.....i poprawiałam poprawiałam póki się nie nauczyli ). O tak, dzieci potrafią narozrabiać, ale i to jest w nich wspaniałe . Co innego gdyby mi mąż buszował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.12.2011 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Oznajmiam wszem i wobec, że ja moje rossmanowe kubki (mam ich z 10, w tym i takie wilgaśne) wrzucam do zmywarki i w żaden znaczący lub mniej znaczący sposób nie ucierpiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.12.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kasiu dzięki za zbliżenie wieszaczka Piękny blog - w wolnej chwili obejrzę psosin oczywiście jak gdzieś znajdę wieńce dam znać Na chwilę obecną jedyne co przychodzi mi do głowy to cmentarz A ja sobie kupiłam te kubeczki w Ikei jak byliśmy ostatnio Widocznie już była dostawa Szkoda, że nie dałaś znać, że je chciałaś bo bym Ci kupiła yokasiu fajnie, że przemyciłaś sobie choć kawałek świąt do pracy U mnie lipa w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.12.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kasiu ależ Ty masz fajnie w pracy...zazdroszczę...a białe totalnie wnętrza uwielbiam ale też bym nie mogła w nich mieszkać...są piekne do pooglądania, przy niektórych aż mi cisnienie skacze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts