psosin 15.12.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Pysiaczku no szkoda, bo piekne były te wysokie z szarymi gwiazdkami.. Maszenka serio?? a jakos ten nadruk taki lipny mi sie wydawał.....ale skoro mówisz to chyba jednak sie skusze, Pysiaczku tak wiesz gdzie rzut beretem od ciebie to były.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 16.12.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Fajne literki są w Tchibo i latarenka w Jysku Trzeba zapolować na przecenę latarenki Witam! Uprzejmie donoszę że w Jysku od wczoraj jest promocja na latarenkę z 99 zł przecenili na 50 zł Ups chyba najpierw powinnam się przywitać wątek Twój śledzę od dawna ale tak po cichu, czerpię z niego garściami, niektóre pomysły wcielam w życie do innych wzdycham i podziwiam. Postanowiłam odkopać maszynę i popróbować trochę swoich sił, na razie uszyłam tildowe kwiatki i okazało się że nie taki diabeł straszny Pozdrawiam i dziękuję za wiele inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.12.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Kasiu jak przewrócic wąski długi tunel na drugą stronę ? masz jakiś patent na to ? Mój tunel ma 150cm długości i właśnie przewróciłam 15 cm i dostaję szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.12.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 melduje Kasienko ze dostałam... awizo :cry: juz od dawna mam teorie ze pocztyliony stoją za rogiem i czekają az wyjdzie sie z domu i wtedy ida dostarczyc przesyłkę!! no nic musze przezyc do jutra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 16.12.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Kasia co za klimat w tym Twoim salonie!!! Pamietam zdjecia przed i po remoncie ale teraz to tam jst dopiero cudnie. Przepięknie A korzystając z okazji chciałam poinformowac ze biedronkowe latarenki były dziś u mnie w Kauflandzie po 9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.12.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 IwoBW witam Cie serdecznie w moich skromnych progach cieszę się bardzo, że dzięki mnie i Ty przeprosiłaś się z maszyną do szycia dzięki Tobie latarenka z Jyska jest już u mnie mam 3 w podobnym stylu i wszystkie muszę przemalować na biało tzn taki był wstępny plan ale teraz myślę, żeby je potraktować pastą wybielającą, żeby były szarawe....to dopiero po świętach bo teraz już się z tym nie wyrobię mugatka najlepiej jeden koniec tunelu zaszyć i wepchnąć ze 2 cm do środka....wtedy ja wkładam tam patyczek i naciągam na ten patyczek cały tunel, tak żeby przez niezaszyty koniec wyszła zaszyta końcówka....łapiesz za nią i przewracasz na drugą stronę mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi ważne, żeby tunel nie był za wąski. Na moje wianki szyję tunele z pasków 10 cm/100cm i z przewracaniem nie ma problemów psosin daj znać czy to paczka ode mnie przylesianka dziękuję Ci bardzo teraz lubię tam pracować, bo na początku było trochę pusto i zimno. Muszę jeszcze przerobić komodę i biurko dzięki za info o latarenkach W pracy dodałam jeszcze gwiazdę i mój wianek Na stojaku serduszka dla moich klientek Miałam pokazać gotową lampkę, którą wymodziłam ze znalezionego kiedyś żyrandola. Od początku do końca zrobiłam go sama zaczynając od rozbrojenia żyrandola co nie było proste, bo był posklejany jakimś diabelnie mocnym klejem mąż mi nie mógł pomóc bo miał operowaną dłoń a ja z takimi pracami czekać nie mogę Potrzebowałam też podstawę do lamy....znalazłam u mojej mamy jakiś stary kwietnik...również rozebrałam go na części pierwsze....przy okazji rodził się pomysł na świecznik Zaczęło się od tego....na ostatniej fotce widać jeszcze górę od świecznika, który czeka na przerobienie na lampkę do kuchni A to efekt końcowy ....lampa Świecznik ten najmniejszy na pierwszym planie Proszę nie zwracać uwagi na brudne szyby....właśnie idę je myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 17.12.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Jakie szyby,Kasiu,ja na zdjęciu widzę tylko cudne,cudnej urody lampkę i świecznik!!! Przepięknie Ci wyszły zbieram szczękę z podłogi. Udowadniasz,że nie trzeba wydać majątku na piękną lampę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 17.12.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Kasiu,czy ten czarny stoliczek to IKEA? I widzę katalog CLARENY Też używam tych kosmetyków, fajne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 17.12.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 czarujesz kochana !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.12.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) O matko i córko!!!!!!!!!!!!! cudnie ci to wyszło! cudnie!!!! czym malowałaś podstawy? a te kule bukszpanowe to żywe?a i jeszcze mam pytanko: jakiej pasty wybielającej chcesz użyć do poszarzenia latarenek? Edytowane 17 Grudnia 2011 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 17.12.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 nie wierzę, pewnie kupiłas i chcesz nas nabrac Kasia niesamowite, kolejny raz chylę czoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czym malujesz powiedz, farba i przyrząd (pędzel czy wałeczek)? Ja narazie wszystko traktuje białym sprayem ale nie wychodzi zawsze tak idealnie jak u ciebie. Jestes moją idolką Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 17.12.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 :jawdrop: Kasiu....powaliłaś mnie tą metamorfozą. Ja też proszę o "tutorial" Pięknie na tym Twoim parapecie...jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 fantastyczne DIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 17.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ja też chcę taką lampkę! I świeczniki! Kasiu, no znowu słów brak. Nie przestajesz czarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Kasiu cudnie wyszła Ci i ta lampka i ten świecznik!!! I w ogóle jaka piękna atmosfera u Ciebie!!! Ja dziś w końcu też wystawiłam moje świąteczne świece, ale u Ciebie jakoś tak zawsze ładniej i ciekawej te wszystkie aranżacje wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.12.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Bardzo Wam dziękuję cieszę się, ze lampka się Wam podoba Zawsze chciałam taką mieć, niestety ceny tych dostępnych w sklepach mnie odstraszały koszt mojej lampki to cena abażura 8 zł i trochę farby Kabel miałam od starej lampy. Takie przedmioty zrobione z niczego najbardziej mnie cieszą Kasiu stolik jest z ikei a Clarenę stosowałam w gabinecie gdy miałam jeszcze kosmetykę....teraz używam prywatnie i też lubie ich kosmetyki martaibartek lampę i świecznik pomalowałam farbą akrylową Tikkurila....bardzo ją lubię, bo łatwo się nakłada i szybko wysycha. Bukszpany sztuczne....w dolną kulę wbiłam patyczek nasadziłam na niego mniejszą, patyk owinęłam mchem i gotowe Pasty jeszcze nie mam ....sama muszę czegoś poszukać. przylesianka tak jak pisałam farba Tikkurila....maluję wałeczkiem takim z gąbki. Farbą w sprayu maluję nap wiklinę lub jakieś małe przedmioty...np szyszki dzisiaj pysiaczku a jak Twoje świeczniki ? przemalowane ?? Edytowane 17 Grudnia 2011 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 17.12.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Kasiu ty to jesteś taki McGywer w spódnic :)tu przykręci tu odkręci i lampeczka jak się. patrzy ;)niemożliwa. z ciebie babeczka!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 17.12.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 ....ale kropeczki chyba sama wydziergałaś,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 pysiaczku a jak Twoje świeczniki ? przemalowane ?? Robią się Wiem, że to tylko dwa świeczniki i że ich przemalowanie powinno zająć góra dzień (z oczekiwaniem na wyschnięcie poszczególnych warstw), ale tak naprawdę dopiero wczoraj mąż się za nie zabrał no i dziś widzę, że jeszcze jedna warstwa będzie konieczna. Ale jest szansa, że na święta zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 18.12.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Pysiaczekoczekujemy w napieciu i trzymamy kciuki za męża:) Edytowane 18 Grudnia 2011 przez Diabełkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts