pysiaczek 18.12.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 No jest szansa, że może taka publiczna mobilizacja mu pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.12.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Diabełkowa kochana....jak to mówią potrzeba matką wynalazków abażur potraktowałam farbką do tkanin i kropeczki gotowe Wspominałam kiedyś, że szukam wieszaka na moje woreczki i inne 'niezbędne' rzeczy do przedpokoju, ale 100 zł za wieszak to dla mnie za dużo...kupiłam więc na allegro drewniany za 9 zł...dodałam dekor....muszę go tylko pomalować i będzie ok pysiaczku czekamy z niecierpliowścią na twoje świeczniki U mnie już koniec dekorowania mieszkania....jest miło i świątecznie jutro kupię tylko świeże gałązki i może jemiołę....będzie ładnie pachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.12.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Pięknie, pięknie, pięknie!!!! Kasiu może ty znasz fachową nazwę takich drewnianych dekorów, ornamentów co można np na meble przykleić...Szukam tego na allegro i znaleźć nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.12.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 dzięki Ja szukam pod rzeźby meblowe http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=rze%C5%BAby+meblowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 o dzięki ci Kochana! a ja się tyle naszukałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Kasia... no tak pięknie u Ciebie, i znowu widzę ten stolik, którego szukam i szukam... Wątpię,żeby znowu pojawił się w netto, zresztą u nas i tak nie ma tego sklepu... Ale przynajmniej mogę go podziwiać u Ciebie kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.12.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Kasiu dziękuję stolik jest faktycznie fajny jak gdzieś go spotkam dam Ci znać. Może w netto kiedyś będzie bo takie sklepy mają czasami ten sam towar po jakimś czasie. Jak będzie mogę Ci kupić bo mam niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Kasiu dziękuję stolik jest faktycznie fajny jak gdzieś go spotkam dam Ci znać. Może w netto kiedyś będzie bo takie sklepy mają czasami ten sam towar po jakimś czasie. Jak będzie mogę Ci kupić bo mam niedaleko Kasieńko,jakby był to bierz od razu! Będę Ci mega wdzięczna! A Ty miałaś mi mówić jakbyś coś chciała z nanu nana Dziś byłam i sporo fajnych rzeczy mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 kasia a podzielisz się linkiem do tego wieszaczka? bo ja właśnie też jestem na etapie poszukiwań czegoś do wiatrołapu na różnego rodzaju zawieszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.12.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Kasiu będę pamiętać a z nanu-nana na tę chwilę nic nie chcę, bo nie wiem co mają martaibartek u tego sprzedawcy kupowałam http://allegro.pl/wieszak-wieszaczek-lite-drewno-sosna-shabby-style-i1986317282.html ja wygrałam za 9 zł widzę, że teraz jest 12 zł i już się kończy więc licytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.12.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 pięknie Kasiu, pięknie:)klimat już jest:) i te cudowności:)))))))))ymmmmmmmmmmm...powzdycham sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.12.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kasiu o mnie też pamiętaj jakby te białe stoliki pojawily się znów w Netto Śledzę gazetki na bieżąco, ale wiadomo jak to jest Dekoracje jak zwykle piękne Mam podobnie przewiązane wstążeczką świeczki na świecznikach - mówię od razu żeby nie było, że zgapiam Witrynka super się prezentuje z tym świątecznym przybraniem A takie jakby otoczki z mlecznego szkła na niej to zawsze były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.12.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Asiu dziękuję pysiaczku rzecz jasna o Tobie też będę pamiętać jak je namierzycie dajcie znać na szybach witryny zawsze były te mleczne pasy, co mi trochę przeszkadza, bo chętnie bym sobie szprosy zrobiła a tak to chyba nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 19.12.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kasiu, goszczę u Ciebie od dawna. Podziwiam Twoje wnętrza i uczę się. Też jestem zainteresowana białym stolikiem. Byłabym bardzo wdzięczna za informację. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.12.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kasiu wychodzi na to, że ja ślepa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.12.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kasia, okropna jest ta lampka.....na pewno nie zrobiłaś jej sama . Żartuję, jest fantastyczna! Zazdroszczę Ci części składowych do lampki to też jest wyczyn - mieć koncepcję, dokupić lub dorobić kilka brakujących elementów, potem małe czary-mary (tego jestem najbardziej ciekawa) i przepiękna lampka gotowa! Gratulacje! Dużo u Ciebie czerwieni, właśnie tak mi się to widziało nawet serwetki są w kropeczki (skąd?) i świetne puszki z reniferami (skąd?) i inne cuda. Chyba już nie będę zaglądać bo kompleksy, kompleksy i jeszcze raz kompleksy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 19.12.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ja chyba takie metalowe pudełka z reniferami widziałam w Lidlu i teraz żałuję, że nie kupiłam, bo komplet 3 szt. był w bardzo korzystnej cenie. Tylko to było na pewno już niesiąc temu.A mnie ciekawią foremki (chodzi mi o tę czerwoną, ale chyba kiedyś widziałam u Ciebie Kasiu też różową). One są ceramiczne? Zdradzisz Kasiu skąd są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.12.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Olszynka witaj i dziękuję jak gdzieś znajdę te stoliki kupię hurtową ilość yokasta lamkę robiłam na przysłowiowym kolenie sprawa była ułatwiona, bo z żyrandola ją robiłam więc dziura w toczonym elemencie juz była a do tego była taka rurka metalowa nagwintowana z obu stron, w niej idzie kabel...na dole przykręciłam nakrętkę, która trzyma podstawę lampy...dodatkowo podstawa przyklejona jest klejem do drewna. Na górny gwint idealnie nakręciła się oprawka na zarówkę. W podstawie wypiłowałam z boku mały prostokąt na kabel, który jest płaski a pod spodem na szczęcie był taki uskok, że podstawa nie była całkiem płaska tam idealnie wpasował się kabel, który przymocowałam zszywkami tapicerskimi Mam nadzieję, ze wiesz o co chodzi, bo trudno to wytłumaczyć może fotki trochę wyjaśnią Od spodu może kiedyś pomaluję Serwetki z tesco... mam jeszcze w krateczkę u nas są po niecałe 5 zł a puszki faktycznie z Lidla jak zauważyła Magduśka O kompleksach nic nie czytałam powinnaś sie ich pozbyć raz na zawsze....mając tak piękny dom Magduśka foremki są ceramiczne z zewnątrz czerwone w środku białe...słodkie są i bardzo je lubię. Kupiłam w Duce....mają jeszcze czarne matowe też ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.12.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kasiulku, pokazałam mężowi wreszcie, że takie świeczniki i lampę chcę i ma mi je wygrzebać na jakimś szrocie, albo gdziekolwiek:))) Nigdy nie umiałam mu wyjaśnić ich "budowy". Dziękuję za zdjęcia:) i jak w netto tace wyczaisz to dawaj mega wiadomość, ja do swojego mam ponad 30km, ale pojadę, bo zajefajne są pozdrawiam i sił na ten przedświąteczny tydzień życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.12.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Asiu ja właśnie wróciłam z pracy i wizyta na forum to moje pół godziny odpoczynku...teraz muszę szyć zamówione rzeczy tak więc Twoje życzenia bardzo mi się przydadzą dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts