Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

tomek131 nie masz wrażenia, że każdy post tej firmy, będący próbą wyjaśnienia coraz bardziej ją pogrąża ? „Kończ waść wstydu oszczędź” jak to Kmicic powiedział.

Przyznaj sam, że ta wymiana zdań do niczego nie prowadzi a jej finał można przewidzieć.

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kuba Dąb nie dali sobie spokoju a nawet zaczęli zakładać nowe profile :)

Jednopostowców proszę o nie przesyłanie na moją skrzynkę pytań czy znam kogoś z Praefy.

Nie znam i nie chcę znać tej firmy. Interesują mnie tylko opinie forumowiczów bezpośrednio zainteresowanych w w/w zakresie.

ja juz sobie dalem z nimi spokoj,

brak tu przemyslanych zagran marketingowych bo pogrywac im kazdy nie radzil, jak widac maja swoja droge aby zaistniec na forum, "niewazne jak wazne aby mowili o nas"

Kuba Dąb nie dali sobie spokoju a nawet zaczęli zakładać nowe profile :)

A to już jest najlepsza część. Zakładać profil na forum i pisać jeden jedyny post tylko po to żeby złożyć hołd jakieś firmie budowlanej. Absolutnie nie jest to podejrzane :)

ja juz sobie dalem z nimi spokoj,

brak tu przemyslanych zagran marketingowych bo pogrywac im kazdy nie radzil, jak widac maja swoja droge aby zaistniec na forum, "niewazne jak wazne aby mowili o nas"

no właśnie, nie ważne jak byleby mówili. Jest to jakaś metoda na rozreklamowanie, więc na waszym miejscu bym po prostu urywał tematy, bo to prowokuje do tworzenia nowych profili, nowych tematów itd. A potem przeciętny człowiek stojący przd wyborem firmy nie pamięta czy mówiono dobrze czy źle, ważne że mu się kojarzy, ktoś mu jeszcze zamydli oczka i firma wybrana - a potem płacz i lament po jakimś czasie:) a firma p się cieszy. Namawiam do bojkotu:) Coś na zasadzie bycia mądrzejszym i ustąpienia. niech sami sobie posty piszą.

Jak będą sobie pisać sami to wyjdą na super świetnych, wykreują to sobie nie ma strachu i tematy też sobie napędzą. Trzeba powrzucać coś oświecającego żeby ludzie wiedzieli co i jak.