helixwroclaw2005 07.12.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 tomek131 nie masz wrażenia, że każdy post tej firmy, będący próbą wyjaśnienia coraz bardziej ją pogrąża ? „Kończ waść wstydu oszczędź” jak to Kmicic powiedział.Przyznaj sam, że ta wymiana zdań do niczego nie prowadzi a jej finał można przewidzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 09.12.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ale my już im mówiliśmy żeby dali sobie sposób albo zaczęli gadać z sensem. Jeszcze brakuje żeby ich niańczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 10.12.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Kuba Dąb nie dali sobie spokoju a nawet zaczęli zakładać nowe profile Jednopostowców proszę o nie przesyłanie na moją skrzynkę pytań czy znam kogoś z Praefy. Nie znam i nie chcę znać tej firmy. Interesują mnie tylko opinie forumowiczów bezpośrednio zainteresowanych w w/w zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 10.12.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 ja juz sobie dalem z nimi spokoj, brak tu przemyslanych zagran marketingowych bo pogrywac im kazdy nie radzil, jak widac maja swoja droge aby zaistniec na forum, "niewazne jak wazne aby mowili o nas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 10.12.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 oj coś forum staje się samą reklamą.. na "wymianie doświadczeń ogólnie" zaczyna szaleć "olampa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.12.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 oj coś forum staje się samą reklamą.. na "wymianie doświadczeń ogólnie" zaczyna szaleć "olampa" A w temacie Dom czy mieszkanie "FHU KS". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 13.12.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Kuba Dąb nie dali sobie spokoju a nawet zaczęli zakładać nowe profile A to już jest najlepsza część. Zakładać profil na forum i pisać jeden jedyny post tylko po to żeby złożyć hołd jakieś firmie budowlanej. Absolutnie nie jest to podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 16.12.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 ja juz sobie dalem z nimi spokoj, brak tu przemyslanych zagran marketingowych bo pogrywac im kazdy nie radzil, jak widac maja swoja droge aby zaistniec na forum, "niewazne jak wazne aby mowili o nas" no właśnie, nie ważne jak byleby mówili. Jest to jakaś metoda na rozreklamowanie, więc na waszym miejscu bym po prostu urywał tematy, bo to prowokuje do tworzenia nowych profili, nowych tematów itd. A potem przeciętny człowiek stojący przd wyborem firmy nie pamięta czy mówiono dobrze czy źle, ważne że mu się kojarzy, ktoś mu jeszcze zamydli oczka i firma wybrana - a potem płacz i lament po jakimś czasie:) a firma p się cieszy. Namawiam do bojkotu:) Coś na zasadzie bycia mądrzejszym i ustąpienia. niech sami sobie posty piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 16.12.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Jak będą sobie pisać sami to wyjdą na super świetnych, wykreują to sobie nie ma strachu i tematy też sobie napędzą. Trzeba powrzucać coś oświecającego żeby ludzie wiedzieli co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts