Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kobieta buduje dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 248
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Bardzo bym chciała w tym roku się wprowadzić. Nawet kosztem mieszkania w remontach,bo jak pomyślę o kolejnej zimie w moim mieszkaniu ... nawet nie chcę wspominać . Poza tym czynsz na poziomie 1200 zł miesięcznie dobija. Mam nadzieję że się uda zrealizować to co założyłam sobie na ten rok.

Bardzo bym chciała w tym roku się wprowadzić. Nawet kosztem mieszkania w remontach,bo jak pomyślę o kolejnej zimie w moim mieszkaniu ... nawet nie chcę wspominać . Poza tym czynsz na poziomie 1200 zł miesięcznie dobija. Mam nadzieję że się uda zrealizować to co założyłam sobie na ten rok.

Też trzymam kciuki.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Przyda się.

Tymczasem mała niespodzianka- pierwszy raz zamówiłam coś do domu na etap wykończeniowy. Przyznam bardzo ważny to element każdego domu z kanalizacją;)

http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0511/wce2e2.jpg

Czarne wiem trudne do utrzymania w czystości ale nie mogłam się oprzeć. To zestaw do malutkiego(naprawdę mini) kibelka na dole.

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

W czwartek zalewają podłogę na finisz , a tymczasem ja jutro znów na kolana i dokończyć muszę po pracy górę- 80m2 podłogi, na szczęście już tylko jedna warstwa więc jakoś pójdzie.

Ale mam już całkiem fajne pomieszczenie nad garażem z którego wyszedł fajny pokój- u mnie będzie moją pracowniąhttp://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0611/stryszekfba0.jpg