nazwa12 18.07.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam...będę tu do Ciebie zaglądala,życzę wytrwalości i samych pogodnych dni:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 18.07.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam Cię nazwa12 i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 30.09.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Rany 7 strona, no cóż trudno się dziwić...u mnie z tym pisaniem to straszny problem jest. Codziennie po pracy jadę po córcię do szkoły i na budowę. Lekcje podczas szlifowania ścian odrabiamy- ale to jeszcze potrwa tylko chwilkę , mam nadzieję że w końcu przeprowadzimy się choćby w same ściany , bo te dojazdy mnie wykończą. Poza tym ogrzewać dwa domy to zdecydowanie za dużo jak na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 30.09.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Do sukcesów tegorocznych zaliczyć mogę:- sama z G. położyliśmy styropian na 220m2 ścian- sami zrobiliśmy tynki suche w całym domu- sama! zaznaczam z naciskiem na liczbę pojedynczą położyłam na owych ścianach gładzie- sama wytynkowałam garaż(częściowo)- nauczyłam się kłaść płytki Straty- naderwany bark od przenoszenia złożonego rusztowania- brak totalny czasu na wszystko- chroniczne zmęczenie Fotosy kiedyś , bo należy je w końcu zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.09.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Czekamy na zdjęcia . Nie tak trudno kładzie się płytki, prawda? Zdolna kobita z Ciebie . Zaoszczędziliście na pewno sporo pieniążków. Zdrowia tylko szkoda. Najfajniejsza po takiej robocie jest satysfakcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.09.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Azalka,czytam, czytam, i dociera do mnie, ILE Ty sama zrobiłaś, to jest niewyobrażalne!!!!Szacun wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 11.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Do mnie też to dociera, tym bardziej, ze autopsji wiem co to samodzielne zacieranie gładzi - szczęściem suche tynki mnie ominęły... Jesteś niesamowita... Z całej siły zaciskam za Was i Wasz dom kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 12.10.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Również podziwiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 02.11.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Wszystkim dziewczynom bbb dziękuję za wsparcie. O tak jest ciężko. Cały weekend babrałam się z oczyszczalnią. W piątek przyjechał pan koparkowy, wykopał parowy , doły i czeluście... no cóż raz się żyje- skrzyknęłam 2 dodatkowe głowy (ręce) do pomocy i szaleliśmy z łopatami. Masakra do dziś się ruszać nie mogę. Ale "gówniany" interes zakopany i mam nadzieję że będzie działał bez zarzutu. http://images49.fotosik.pl/1160/8288d8faa389c842m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 02.11.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Ale moja największa duma to ocieplenie domu. Jakby nie było 230m2 ścian moimi i przyjaciela rękoma zrobione. Przyznam szczerze że znajomi pukali się w głowę dziś przecierają oczy ze zdziwienia- można... do czego mobilizuje ograniczenie budżetu. W końcu parę tysięcy zaoszczędzone. Jak się nie ma co się lubi to się szanuje co się ma:p.Zdjęcia kiedyś jak chałupkę pomaluję na zimę i wstawię parapety- bo teraz straszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Oj tam, oj tam... My już nie takie rzeczy widziałyśmy. Pokaż fotki... prosimy ładnie... Podziwiam za ogrom pracy, którą zrobiłaś sama i raz jeszcze trzymam kciuki, żeby dalej już było tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Azalko, podziwiam cały ogrom pracy wykonanej własnoręcznie bo doskonale wiem jaki to chleb. Pozostaje mi pogratulować i czekać na zdjęcia jest na co czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.11.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 i pomyśleć, że ja taaka dumna z siebie jak pomalowałam parę desek:D postawiłaś mnie do pionu:) gratulacje i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 11.12.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Dziękuję dziewczyny za wsparcie. No troszkę z tym "sama" to przesadziłam, bo pomaga mi przyjaciel i ojczulek( w kwestii glazury np.) Ale to prawda ja sama z Grześkiem praktycznie wykańczam dom a on mnie. Po miesiącu walki z wełną mineralną mamy skończone poddasze (a było tego 250m2), namachaliśmy się strasznie ale teraz ciepło z dołu nie będzie uciekać przez dach. Jeszcze folia i do przyszłego roku czeka na GK. Musimy się spieszyć, bo latem po raz drugi( w końcu) zostanę mamą i pokój na górze będzie potrzebny dla starszej córy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 11.12.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Podziwiam i dopinguję w budowie domu I GRATULUJĘ serdecznie :) Dbaj o siebie i o maleństwo, a wykończeniówką pozwól zająć się innym. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 11.12.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 11.12.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 http://i2.fmix.pl/fmi705/4ec6eb1b00189bfc4ee4c444/zdjecie.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 11.12.2011 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 udało się - oto początki kotłowni. Kolor nieco basenowy- ale promocyjna cena płytek przeważyła, a nie względy estetyczne. Ale po wstawieniu wszystkich elementów grzejnych czyli pieca i zasobnika okazało się że jest OK bo wszystko szaro- granatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 11.12.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi1578/c3a3a23c001c4b954ee4c42c' alt='c3a3a23c001c4b954ee4c42c'>aby nie było gołosłownie- coś się dzieje ale to były początki, na szczęście większość już w tym temacie za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.12.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Azalko, po pierwsze gratuluję lokatora Po drugie, jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twojego przyjaciela! Kolor płytek w kotłowni nastraja optymistycznie. Jeszcze jakaś palemka (zmieści się obok pieca?) i wakacje gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts