tano 11.11.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam. Czy jest możliwość uruchomienia opcji furtki w Faccu 414 z pilota bez utraty otwierania bramy normalnie. Proszę również o podpowiedź czym najlepiej smarować siłowniki i jak często: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magicc 12.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 nie wiem co z funkcją furtki, powinno się dać zajrzyj do instrukcji obsługi ( z reguły jest tak, że krótkie naciśnięcie ti furtka, długie- brama), a smarowanie- jeśli już musisz to koniecznie przed umyj naftą śrubę, a potem z umiarem smarem teflonowym ( do łańcuchów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doal1719506259 12.11.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Ile przycisków masz w pilocie i jakie radio masz zainstalowane w centralce?Przeważnie montowany jest moduł fix2, pierwszy kanał jest uruchamiany przez złącze na płycie, a drugi kanał z dodatkowych wyjść.Częściowe otwarcie jest na zaciskach 10-14 w centrali 452. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tano 13.11.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 nie wiem co z funkcją furtki, powinno się dać zajrzyj do instrukcji obsługi ( z reguły jest tak, że krótkie naciśnięcie ti furtka, długie- brama), a smarowanie- jeśli już musisz to koniecznie przed umyj naftą śrubę, a potem z umiarem smarem teflonowym ( do łańcuchów). Witam. Dzieki za odpowiedź , ale bardziej mi chodzi o smarowanie zewnątrz rury a nie silownika w środku. Czy WD 40 będzie dobry bo niechciałbym zniszczyć uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tano 13.11.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witam. Mam pilota 3-przyciski , 1-do bramy , 2-do garażu 3-jest wolny. Funkcję furtki uruchomiłem ręcznie łącząc jak wspomniałeś piny 10-14 centrali mps 452 poprzez zwykły przełącznik działa. Programowałem 3-wolny ale mi się nie udało . Czy jest to możliwe , w instrukcji nic nie ma na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.w 19.05.2019 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Podobny temat. Brama panelowa zagęszczona 380x160cm już zamontowana -jaki napęd proponujecie? FAAC 740 będzie OK?No i chciałbym zrobić niestandardową konfigurację na wspólnego pilota. Mam 4-drogowy Wiśniowskiego (Brama garażowa z napędem MIDO): 1. -Brama garażowa, 2- brama przesuwna, 3- Furtka, 4 - oświetlenie frontowe (tzn. wymuszenie dla cz. ruchu).Jakie radio polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts