Puffy 11.11.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam serdecznie. Postanowiłem przekleić maila z działu "Domy drewniane" bo niestety częstotliwoś wchodzenia tam była zbyt mała, żeby uzyskać poradę Otóż "powołałem do życia" drewniany domek letniskowy ok.22 m2 na działce i wpadłem na pomysł ogrzania go małą kozą. Pomysł szybko zacząłem wcielać w życie i kupiłem śliczną, małą kózkę ale poza kozą potrzebuję niestety jeszcze zorganizować jakiś do niej komin. I tu chciałbym Waszej porady jak się do tego zabrać bo nie ukrywam, że będę chciał zrobić go jak najtaniej i własnymi siłami. Co do kozy (ok 4kW) to ma wyjście kominowe z tyłu i co gorsza średnica to 90mm :/ Pytanie brzmi: czy taki komin może być z rury stalowej nie izolowanej? Jakie fi polecacie? Jak taki komin najlepiej mocować na zewnątrz do drewnianej ściany? Będę wdzięczny za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts