Puffy 11.11.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam serdecznie. Postanowiłem przekleić maila z działu "Domy drewniane" bo niestety częstotliwoś wchodzenia tam była zbyt mała, żeby uzyskać poradę Otóż "powołałem do życia" drewniany domek letniskowy ok.22 m2 na działce i wpadłem na pomysł ogrzania go małą kozą. Pomysł szybko zacząłem wcielać w życie i kupiłem śliczną, małą kózkę ale poza kozą potrzebuję niestety jeszcze zorganizować jakiś do niej komin. I tu chciałbym Waszej porady jak się do tego zabrać bo nie ukrywam, że będę chciał zrobić go jak najtaniej i własnymi siłami. Co do kozy (ok 4kW) to ma wyjście kominowe z tyłu i co gorsza średnica to 90mm :/ Pytanie brzmi: czy taki komin może być z rury stalowej nie izolowanej? Jakie fi polecacie? Jak taki komin najlepiej mocować na zewnątrz do drewnianej ściany? Będę wdzięczny za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/150133-koza-monta%C5%BC-w-domku-drewnianym/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts