monika44 12.11.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 witam, jestem na etapie remontu i wykańczania wnętrz w moim mieszkanku. W związku z brakiem pieniędzy na nowe chciałabym podrasować moje stare lampy. Słyszałam że podobno gdzieś można kupić kable w kolorowym oplocie ale nie mogę nic takiego znaleźć. Czy ktoś może mi pomóc? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza78 13.11.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witam,widać że nie było Ciebie na festiwalu designu w Łodzi;) Wystawiała się tam firma CablePower, która posiada kable w oplotach w bardzo fajnych kolorach.Kupiłam od nich kabel z oprawką (boski żółty) ale można też zamówić sam kabel na metry. Wydaje mi się że to idealne rozwiązanie dla Ciebie. Ich strona to http://www.cablepower.cba.plpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crab 13.11.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Jaki super by to nie był produkt to już nawet trudno napisać, że pachnie reklamą.... to śmierdzi na tysiąc kilometrów dwa nicki założone tego samego dnia z jednego pytanie z drugiego odpowiedź? Czy tak trudno wykupić reklamę w muratorze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika44 15.11.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Dzięki Iza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 21.03.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jest jeszcze kolorowekable.pl Ja kupowałam na allegro. Wpisz w wyszukwiarkę allegro "kolorowe kable" i wyskoczy Ci sporo ofert. Praktycznie o połowę taniej niż z Cable Power. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.03.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 u mojego starszego syna wiszą lampy z Cablepower , do dzis niektorzy myślą,z e to rozwiązanie tymczasowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaal 28.01.2014 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Dzień dobry, faktycznie lampy wiszące wyglądają na "tymczasowe" - taki juz ich urok i wartość designerska. Duże żarówki bardzo ładnie wyglądają np. nad stołem - wiadomo że nie jest to główne światło używane w pokoju - to ma być design. Najtańsze kolorowe kable w oplocie i żarówki dekoracyjne dostałem na www.kablewoplocie.pl Poniżej zdjęcie z mojego domu - polecam. admin - ja nie spamuje :-/ Edytowane 24 Lutego 2014 przez kubaal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrianna82 07.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Kolorowe kable w oplocie znalazłam również na stronie Norla Design. Fajne kolory i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts