szkuter 13.11.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witam!Planuję budowę domu, http://www.studioatrium.pl/projekty-domow/wszystkie-projekty/S-GL-49-Mikolaj,61.html , w okolicach Olkusz-Dąbrowa Górnicza. W przyszłym roku roboty ziemne i piwnica do stanu 0 a w kolejnym SSZ. Najchętniej współpracowałbym z jedną ekipą, która ma doświadczenie w budowaniu domów podpiwniczonych. Jeżeli ten etap będzie wykonany prawidłowo będę zlecać kolejne. Proszę o wstępne oferty oraz wstępny kosztorys - bazując na swoich doświadczeniach.Pozdrawiam.Szkuter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert bartosz 28.11.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 witam proszę o kontaktzobaczyłem projekt prosty domek mało skomplikowanychciałbym wiedzieć czy były robione jakieś zmiany w projekcieproszę o kilka danychz czego ścianystrop monolit czy teriwafundament murowany czy monolitczym bedzie kryty dachproszę o kontakt na meila [email protected] tel.507157570pozdrawiam robert bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszsz13579 15.12.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam jestem piecio osobowa brygada z okolic Myślenic budujemy od podstaw po dach potrzebuje projektu do wyceny mój nr 798045019 i im-mail [email protected] pozdrawiam MARIUSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts