dexter74 13.11.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Jaką fugę (rodzaj, nie kolor) zastosować do łazienki, zwłaszcza na ścianę prysznicową?Jakąś specjalną, czy normalną + jakiś impregnat? Jakiej firmy fugi są OK, a jakich unikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 13.11.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Moim zdaniem , najlepsze fugi , wiec takie ktore trzymaja kolor to Mapei Ultracolor . Sa to fugi cementowe . W naroznikach nalezy zastosowac fuge w silikonie , np.Mapesil .Natomiast najlepszy impregnat do fug , robi firma Ceresit . Tak to dziwnie sie uklada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.11.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Pod płytki w prysznicu dobrze jest nanieść izolację (folia w płynie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dexter74 14.11.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Pod płytki w prysznicu dobrze jest nanieść izolację (folia w płynie) To wiem. Pytałem o fugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.11.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 To wiem. Pytałem o fugi... My daliśmy epoksydowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts