Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogólnoforumowa pyskówka na tematy związane z domem - przyłączysz się?

Liwko

Recommended Posts

No to mamy pierwszego zagotowanego:D Jak tam panie nikt, przygotowany na każdą ewentualność, wojna nie straszna?

W przeciwieństwie do ciebie gotowanie mi nie straszne.I nie powiem troszku o tym wiem .O tobie niestety powiedzieć tego nie można.Wiesz może to i lepiej bo co ty kur...wiesz o solarach i gotowaniu :D ???

• Odpowiedzi 699
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla przykładu panie nikt, dla przykładu. U nas próbuje się je ludziom wciskać za pomocą pseudo dofinansowań.

Jak ktoś mógł wpaść na tak durnowaty pomysł by mając gaz zamontować i solary i kopciucha??? Lekarza!

kurka wodna,

dobrze wam idzie i we właściwym miejscu...

Liwko- oskar (lub piwko) za wątek

pozdro

Dla przykładu panie nikt, dla przykładu. U nas próbuje się je ludziom wciskać za pomocą pseudo dofinansowań.

Jak ktoś mógł wpaść na tak durnowaty pomysł by mając gaz zamontować i solary i kopciucha??? Lekarza!

Wiesz co "paliwko" gdzie ty widzisz ten błąd........Weź tak ęteligętnie po swojemu łopatologicznie wyjedź z wykładem większej przydatności jednego ze źródeł ciepełka względem drugiego.To jak ty paliwko masz PC to po grzyba ci kominek???Wspomagasz się a PC w przyszłym schronie zrogowacieje i się skiepści.Wytłumaczę ci tak "człowieku z czarnego lądu".Solary które ktosiek ma w domu według ciebie do dupy przy dobrym szczęściu podgrzewają w okresie letnim(wyjdę ci na przeciw)dwa miesiące CWU.!0 miesięcy milczą.Nadanrzasz.....KZPŁW wpięty w układ CO i CWU przy złych warunkach na zewn potrafi obsłużyć bardzo pokaźny dom przez cały rok nawet w lecie.Piec gazowy założyłem bo przeciwieństwie do ciebie miałem go w zasięgu ręki.Nadal nadanrzasz???Paliwko PC nie lekarzuj mi tu "świń z tobą nie pasałem"jakby to powiedział Pawlak.

czy jeszcze można ci jakoś pomóc???

To jak ty paliwko masz PC to po grzyba ci kominek???

Dla przyjemności panie nikt, dla przyjemności. Słyszałeś o czymś takim siedząc w kotłowni i srając się z kopciuchem chociaż gaz podpięty i przesyłowe i tak trzeba zapłacić a latem gdy solarki wodę zapewniają to przesyłowe i tak trzeba zapłacić?

Panie nikt, trzeba było jeszcze kominek z płaszczem sobie lajsnąć, a co jek szaleć to szaleć.:D

Dla przyjemności panie nikt, dla przyjemności. Słyszałeś o czymś takim siedząc w kotłowni i srając się z kopciuchem chociaż gaz podpięty i przesyłowe i tak trzeba zapłacić a latem gdy solarki wodę zapewniają to przesyłowe i tak trzeba zapłacić?

Panie nikt, trzeba było jeszcze kominek z płaszczem sobie lajsnąć, a co jek szaleć to szaleć.:D

Czy ty mnie czytasz??Może ni pij tyle przy PC.KZPŁW mam i drugiego mi nie trza.A ty to kur...masz ojca dyrektora w ZTE bo za PC to nijakiego przesyłu nie płacisz???doktora.Silnik pompy masz wpięty do AP?

W KZPŁW jadę zawsze dla przyjemności a dla drugiej przyjemności to naucz się liczyć przesyłowe ...tylko nie to stałe ,to drugie,które u mnie jest bardzo hepi.

Edytowane przez niktspecjalny
paliwko

To ty masz faktycznie jeszcze kominek z płaszczem:D O la Boga:D

Czyli masz gaz+solary+kopciucha+kominek z płaszczem? Czy nie tak?:D:D:D

A ty panie nikt nie płacisz za przesyłowe prądu? Powiem ci jeszcze coś, mam taryfę weekendową i średnia za kWh dla całego domu wychodzi nawet w miesiącach letnich 40gr:)

To ty masz faktycznie jeszcze kominek z płaszczem:D O la Boga:D

Czyli masz gaz+solary+kopciucha+kominek z płaszczem? Czy nie tak?:D:D:D

A ty panie nikt nie płacisz za przesyłowe prądu? Powiem ci jeszcze coś, mam taryfę weekendową i średnia za kWh dla całego domu wychodzi nawet w miesiącach letnich 40gr:)

A fe ,40 gr - toż to wstyd sie przyznać...

No faktycznie bo pan nikt ma prawdopodobnie około 55gr:D

Nie ma go tutaj? Pewnie w kotłowni siedzi.

Nieżle poszło ,ładna strona ,przed przejściem na 18 przydałby się jakiś mocniejszy akcent ,albo świeża krew - dalej pierdoły ,co ?,ani be ,ani me ino czytjo za frico ...