niktspecjalny 03.01.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 No to mamy pierwszego zagotowanego:D Jak tam panie nikt, przygotowany na każdą ewentualność, wojna nie straszna? W przeciwieństwie do ciebie gotowanie mi nie straszne.I nie powiem troszku o tym wiem .O tobie niestety powiedzieć tego nie można.Wiesz może to i lepiej bo co ty kur...wiesz o solarach i gotowaniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.01.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Solary nie są dla głupich, są dla mądrych mieszkających w Hiszpanii, Grecji czy Chorwacji Ale ty jesteś ętęligętny inaczej.Czegóż to tylko w tych krajach???To może PC tylko w Afryce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ale ty jesteś ętęligętny inaczej.Czegóż to tylko w tych krajach???To może PC tylko w Afryce??? do schładzania , czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.01.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 do schładzania , czemu nie... Do schładzania???Nie za ciepło dajesz z kominka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Do schładzania???Nie za ciepło dajesz z kominka??? nie załapałeś - a może ja ? pompa ciepła u nas grzeje to może w Afryce chłodzi ? Słońce dla Eskimosa to luxus i ciepełko a murzynek Bambo sie poci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.01.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Dla przykładu panie nikt, dla przykładu. U nas próbuje się je ludziom wciskać za pomocą pseudo dofinansowań.Jak ktoś mógł wpaść na tak durnowaty pomysł by mając gaz zamontować i solary i kopciucha??? Lekarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Dla przykładu panie nikt, dla przykładu. U nas próbuje się je ludziom wciskać za pomocą pseudo dofinansowań. Jak ktoś mógł wpaść na tak durnowaty pomysł by mając gaz zamontować i solary i kopciucha??? Lekarza! kurka wodna, dobrze wam idzie i we właściwym miejscu... Liwko- oskar (lub piwko) za wątek pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.01.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 No my Wielkopolanie musimy się trzymać razem, nie eniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.01.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Dla przykładu panie nikt, dla przykładu. U nas próbuje się je ludziom wciskać za pomocą pseudo dofinansowań. Jak ktoś mógł wpaść na tak durnowaty pomysł by mając gaz zamontować i solary i kopciucha??? Lekarza! Wiesz co "paliwko" gdzie ty widzisz ten błąd........Weź tak ęteligętnie po swojemu łopatologicznie wyjedź z wykładem większej przydatności jednego ze źródeł ciepełka względem drugiego.To jak ty paliwko masz PC to po grzyba ci kominek???Wspomagasz się a PC w przyszłym schronie zrogowacieje i się skiepści.Wytłumaczę ci tak "człowieku z czarnego lądu".Solary które ktosiek ma w domu według ciebie do dupy przy dobrym szczęściu podgrzewają w okresie letnim(wyjdę ci na przeciw)dwa miesiące CWU.!0 miesięcy milczą.Nadanrzasz.....KZPŁW wpięty w układ CO i CWU przy złych warunkach na zewn potrafi obsłużyć bardzo pokaźny dom przez cały rok nawet w lecie.Piec gazowy założyłem bo przeciwieństwie do ciebie miałem go w zasięgu ręki.Nadal nadanrzasz???Paliwko PC nie lekarzuj mi tu "świń z tobą nie pasałem"jakby to powiedział Pawlak. czy jeszcze można ci jakoś pomóc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.01.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 To jak ty paliwko masz PC to po grzyba ci kominek??? Dla przyjemności panie nikt, dla przyjemności. Słyszałeś o czymś takim siedząc w kotłowni i srając się z kopciuchem chociaż gaz podpięty i przesyłowe i tak trzeba zapłacić a latem gdy solarki wodę zapewniają to przesyłowe i tak trzeba zapłacić? Panie nikt, trzeba było jeszcze kominek z płaszczem sobie lajsnąć, a co jek szaleć to szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.01.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 (edytowane) Dla przyjemności panie nikt, dla przyjemności. Słyszałeś o czymś takim siedząc w kotłowni i srając się z kopciuchem chociaż gaz podpięty i przesyłowe i tak trzeba zapłacić a latem gdy solarki wodę zapewniają to przesyłowe i tak trzeba zapłacić? Panie nikt, trzeba było jeszcze kominek z płaszczem sobie lajsnąć, a co jek szaleć to szaleć. Czy ty mnie czytasz??Może ni pij tyle przy PC.KZPŁW mam i drugiego mi nie trza.A ty to kur...masz ojca dyrektora w ZTE bo za PC to nijakiego przesyłu nie płacisz???doktora.Silnik pompy masz wpięty do AP? W KZPŁW jadę zawsze dla przyjemności a dla drugiej przyjemności to naucz się liczyć przesyłowe ...tylko nie to stałe ,to drugie,które u mnie jest bardzo hepi. Edytowane 3 Stycznia 2011 przez niktspecjalny paliwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.01.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 To ty masz faktycznie jeszcze kominek z płaszczem:D O la Boga:D Czyli masz gaz+solary+kopciucha+kominek z płaszczem? Czy nie tak?:D:D A ty panie nikt nie płacisz za przesyłowe prądu? Powiem ci jeszcze coś, mam taryfę weekendową i średnia za kWh dla całego domu wychodzi nawet w miesiącach letnich 40gr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 To ty masz faktycznie jeszcze kominek z płaszczem:D O la Boga:D Czyli masz gaz+solary+kopciucha+kominek z płaszczem? Czy nie tak?:D:D A ty panie nikt nie płacisz za przesyłowe prądu? Powiem ci jeszcze coś, mam taryfę weekendową i średnia za kWh dla całego domu wychodzi nawet w miesiącach letnich 40gr:) A fe ,40 gr - toż to wstyd sie przyznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.01.2011 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A fe ,40 gr - toż to wstyd sie przyznać... No faktycznie bo pan nikt ma prawdopodobnie około 55gr:D Nie ma go tutaj? Pewnie w kotłowni siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 No faktycznie bo pan nikt ma prawdopodobnie około 55gr:D Nie ma go tutaj? Pewnie w kotłowni siedzi. Nieżle poszło ,ładna strona ,przed przejściem na 18 przydałby się jakiś mocniejszy akcent ,albo świeża krew - dalej pierdoły ,co ?,ani be ,ani me ino czytjo za frico ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Nieżle poszło ,ładna strona ,przed przejściem na 18 przydałby się jakiś mocniejszy akcent ,albo świeża krew - dalej pierdoły ,co ?,ani be ,ani me ino czytjo za frico ... sam se popisze JAK PISZESZ ĆWOKU ? Pisze sie czytajum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.01.2011 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A to prawdziwa rzadkość tego forum aby ktoś sam siebie opindolił. Ale z sobą pojechałeś, no, no pełen szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 nudno bez nikta ...człowiek na łeb dostaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 05.01.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 (edytowane) NA BUDOWIE: http://www.youtube.com/watch?v=avXkvWDXFg0 Edytowane 8 Stycznia 2011 przez fenix2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.01.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=avXkvWDXFg0 feniks to trzeba po wszystkich wątkach rozesłać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts