Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogólnoforumowa pyskówka na tematy związane z domem - przyłączysz się?

Liwko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 699
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

TY NIE DODAWAJ MI ..........Tylko w trzech topikach.pompiarzu.

Ja rozumiem dom ocieplić, pozaklejać szczeliny i wentylować reku, okna 3-szybowe, zrozumiem nawet PC, GWC, DGP i kominek.

Ale żeby jeszcze do tego przy kominku w płaszczu siedzieć, to się w normach unijnych nie mieści. :bash:

Czy Wam przypadkiem nie jest za zimno?:confused:

Pzdr.

Oni nie w płaszczu ino na płaszczu ....

I nie siedzieć ,ino zjeżdżać ...

Bo Liwko ma kryzys i na dechy zabrakło....

Uzytkownik kominka ze zdjęć to brudas - to ma brudna szybę albo pali byle iglastym gównem to mu się osmala szyba i tyle.

Paliłby liściastym drzewem to nie byłoby problemu.

Zmienię trochę ten płaszczowo-kominkowy temat bo nie wiem o co wam chodzi.

Dostałem od admina taki spam - ups. tzn. e-mail

*************************************************************************************************

http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon1.gif Specjalna oferta dla użytkowników Forum Muratora

Dla użytkowników Forum przygotowaliśmy specjalny serwis z pełnymi wersjami artykułów miesięcznika Murator. Przeglądy, porady, rozmowy o budowaniu, wymiana instalacji, łazienkowe abc, prawo i pieniądze, urządzanie i projektowanie ogrodów... i wiele innych zagadnień dostępnych w pojedynczych artykułach w formacie PDF. Mamy szybkie, bezpieczne i proste metody płatności.

Skorzystaj z wiedzy specjalistów i doświadczenia najpopularniejszego poradnika o tematyce budowlano-remontowej: BIBLIOTEKA MURATORA (
http://muratordom.pl/biblioteka-muratora/
)

Pozdrawiamy

Redakcja Forum

*************************************************************************************************

Wszedłem sobie na tą specjalna ofertę a tu zwykła ściema.

Kazdy artykuł jest dostępny ale płatny. W sumie za każdy artykuł płacisz osobno.

Jak sobie zsumowałem to mi wyszło że specjalny dla forumowiczów murator online kosztuje 3x tyle co w kiosku.

Co więcej nie wiem na czym polega ściema marketingowa o specjalenj ofercie dla forumowiczów. Bo po wylogowaniu się z forum i wejściu "anonimowo" na podany wyżej link mam dokładnie takie same ceny.

I tak wkoło jesteśmy robieni w bambuko. Przez redakcję muratora także.

witam jestem tu nowa, potrzebuje pomocy , dostałam w spadu działke i chce postawic mały domek, ale nie wiem od czego zacząć, co trzeba w pierwszej kolejności załatwic aby dostać zezwolenie na budowe. prosze o pomoc:)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?11748-Kompletny-harmonogram-prac

Witam dziekuje za ten harmonogram , bardzo ciekawy.ale brakuje mi tam informacji na temat mapki wysokosciowej, czyli staram sie o nia jak juz mam dziłke, i warunki zabudowy, a potem kupuje projekt domku?. Słyszałam ze taka mapka (wysokosciowa) szybko ulega przedawnieniu. Prosze o odp.:)