eniu 23.01.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Tak beznadziejne pyskowanie zniechęca mnie by tu zaglądać . Nikt -ten to by potrafił ! Eh..... rozmarzyłem się ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 eniu a w czom rzycz??Aby pyskować musi być klan-klon mystera li. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.01.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 eniu a w czom rzycz??Aby pyskować musi być klan-klon mystera li. za wcześnie ,"wszystkie śpiom jeszcze ".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jak lubisz takie klymaty to se dajmy prawdy mordom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.01.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jak lubisz takie klymaty to se dajmy prawdy mordom. dla mnie tu jest jak "wsiąść do pociągu byle jakiego....." tak na prawdę biorę się za łby na innych wątkach - raczej merytorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 dla mnie tu jest jak "wsiąść do pociągu byle jakiego....." tak na prawdę biorę się za łby na innych wątkach - raczej merytorycznie z trollem nie chcesz ponawijać.Toż to siok.Zaraz z letargu wybudzą się pozostałe i się zacznie.Czy ty wiesz w jakim pozytywnym % udzielasz się na FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.01.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 z trollem nie chcesz ponawijać.Toż to siok.Zaraz z letargu wybudzą się pozostałe i się zacznie.Czy ty wiesz w jakim pozytywnym % udzielasz się na FM? 1.Prawde mówiąc mam to w.......(te %) 2.ale z drugiej strony pare pytań już do mnie jest 3.z Trollem zawsze chętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 1.Prawde mówiąc mam to w.......(te %) 2.ale z drugiej strony pare pytań już do mnie jest 3.z Trollem zawsze chętnie... Nie interesi cie jak cie widzą?Jak dla mnie jest cie pełno.Jakiś taki wypełniacz jezdeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.01.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nie interesi cie jak cie widzą?Jak dla mnie jest cie pełno.Jakiś taki wypełniacz jezdeś. Pewnie ,że interesi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Pewnie ,że interesi ..... od grudnia jesteś a postów już nawaliłeś pińcet.Jak ty to robisz .....ściemniasz???Średnia 250 /miesiąc.Po roku wleziesz już na 3000a po 5 latachmając 15000, dadzą ci medal boś nagadał aż cie garło boli.Ty eniu może trollem zostaniesz???????? Edytowane 23 Stycznia 2011 przez niktspecjalny a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.01.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 od grudnia jesteś a postów już nawaliłeś pińcet.Jak ty to robisz .....ściemniasz???Średnia 250 /miesiąc.Po roku wleziesz już na 3000a po 5 latachmając 15000, dadzą ci medal boś nagadał aż cie garło boli.Ty eniu może trollem zostaniesz???????? Nikt , usiądź wygodnie ..... data mojej rejestracji to 31.12.2010. Twoje obliczenia szlag trafił. Co do trolowania ,hm .....pilnie Cię obserwuję ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nikt , usiądź wygodnie ..... data mojej rejestracji to 31.12.2010. Twoje obliczenia szlag trafił. Co do trolowania ,hm .....pilnie Cię obserwuję ...... Nie pyszcz..........Tyle dobrego wniosłeś w to FM ,że chylę czoła ,ale ,że w tak krótkim czasie to swojego rodzaju rekordzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Co do trolowania ,hm .....pilnie Cię obserwuję ...... zmieniasz się jak kamelełoooon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawgar 27.01.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ale słodko gruchacie, a tu rzeź niewiniątek ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.01.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ale słodko gruchacie, a tu rzeź niewiniątek ma być. A te bawole oczy to ci nie przeciekają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 27.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Właśnie odkryłem ten genialny wątek:) Jest on zaprzeczeniem tego co panuje w dziale "PROJEKTOWANIE WNĘTRZ". Tam nie można normalnie się dopisywać bo redakcja zamyka wątki. Wkleja jeden w drugi. Po poznańsku powiem, że tam to nie forum a penerstwo. Zajrzyjcie tam tak na przkład do wątku zatytułowanego: "Sala kinowa w domu, pomysły, realizacje itp" Chciałem się dopisać ale kompletnie zgubiłem trop. Bo że zamknięty wątek to kapuję, ale przeklejony to już za wiele. Ktoś to ogarnia? Tam panuje mania sprzątania. Niech żyje wolność! Chociaż tu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.01.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A może Ty w tą salę kinową kostką brukową naparzałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 28.01.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A może Ty w tą salę kinową kostką brukową naparzałeś ? Dopiero miałem taką chętkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.02.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Liwko na wakacjach , nie ma komu "nawtykać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 01.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Liwko na wakacjach , nie ma komu "nawtykać" ns jest caly czas dostepny, uwielbia strzepic klawiature:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts