Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogólnoforumowa pyskówka na tematy związane z domem - przyłączysz się?

Liwko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 699
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dla mnie tu jest jak "wsiąść do pociągu byle jakiego....."

tak na prawdę biorę się za łby na innych wątkach - raczej merytorycznie

z trollem nie chcesz ponawijać.Toż to siok.Zaraz z letargu wybudzą się pozostałe i się zacznie.Czy ty wiesz w jakim pozytywnym % udzielasz się na FM?

z trollem nie chcesz ponawijać.Toż to siok.Zaraz z letargu wybudzą się pozostałe i się zacznie.Czy ty wiesz w jakim pozytywnym % udzielasz się na FM?

1.Prawde mówiąc mam to w.......(te %)

2.ale z drugiej strony pare pytań już do mnie jest

3.z Trollem zawsze chętnie...

Pewnie ,że interesi .....

od grudnia jesteś a postów już nawaliłeś pińcet.Jak ty to robisz .....ściemniasz???Średnia 250 /miesiąc.Po roku wleziesz już na 3000a po 5 latachmając 15000, dadzą ci medal boś nagadał aż cie garło boli.Ty eniu może trollem zostaniesz????????

Edytowane przez niktspecjalny
a

od grudnia jesteś a postów już nawaliłeś pińcet.Jak ty to robisz .....ściemniasz???Średnia 250 /miesiąc.Po roku wleziesz już na 3000a po 5 latachmając 15000, dadzą ci medal boś nagadał aż cie garło boli.Ty eniu może trollem zostaniesz????????

Nikt , usiądź wygodnie ..... data mojej rejestracji to 31.12.2010.

Twoje obliczenia szlag trafił.

Co do trolowania :) ,hm .....pilnie Cię obserwuję ......

Nikt , usiądź wygodnie ..... data mojej rejestracji to 31.12.2010.

Twoje obliczenia szlag trafił.

Co do trolowania :) ,hm .....pilnie Cię obserwuję ......

Nie pyszcz..........Tyle dobrego wniosłeś w to FM ,że chylę czoła ,ale ,że w tak krótkim czasie to swojego rodzaju rekordzik.

Właśnie odkryłem ten genialny wątek:)

Jest on zaprzeczeniem tego co panuje w dziale "PROJEKTOWANIE WNĘTRZ". Tam nie można normalnie się dopisywać bo redakcja zamyka wątki. Wkleja jeden w drugi. Po poznańsku powiem, że tam to nie forum a penerstwo. Zajrzyjcie tam tak na przkład do wątku zatytułowanego: "Sala kinowa w domu, pomysły, realizacje itp" Chciałem się dopisać ale kompletnie zgubiłem trop. Bo że zamknięty wątek to kapuję, ale przeklejony to już za wiele. Ktoś to ogarnia? Tam panuje mania sprzątania. Niech żyje wolność!:) Chociaż tu:)