eniu 01.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ns jest caly czas dostepny, uwielbia strzepic klawiature:p Przemyślę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawgar 02.02.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A te bawole oczy to ci nie przeciekają ? Jak mają przeciekać jak "profesjonalnie" dyktą zabite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.02.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jak mają przeciekać jak "profesjonalnie" dyktą zabite O coś nowego ! Dawaj namiary na producenta - lubię nowości ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawgar 02.02.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 O coś nowego ! Dawaj namiary na producenta - lubię nowości ..... http://www.odpadypobudowiecietewyzynarką.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geopartner 02.02.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 nie wiem czy dobrze trafiłam ale znajomy prosił mnie o zostawienie kontaktu jakby ktoś potrzebował geologa: http://geolog.dl.pl/pozdrawiamanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.02.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 http://www.odpadypobudowiecietewyzynarką.pl No , dzięki , wrzucam do archiwum . Geologa nie potrzebujesz , znam jednego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawgar 02.02.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Geologa nie potrzebujesz , znam jednego ? uśmiałem się. ale ten spamerski geolog on jest zajmuje się szukaniem wody - metoda elektrooporową. A ja nie mam żadnych oporów przed szukaniem wody. Zresztą nie muszę poszukiwać-wodę mam w łazience i kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.02.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 uśmiałem się. ale ten spamerski geolog on jest zajmuje się szukaniem wody - metoda elektrooporową. A ja nie mam żadnych oporów przed szukaniem wody. Zresztą nie muszę poszukiwać-wodę mam w łazience i kuchni. Całe szczęście że nie w piwnicy , bo to modne ostatnio PS chyba przegiąłem , ale to przecież pyskówa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jak mają przeciekać jak "profesjonalnie" dyktą zabite Mie nie chodzi o dykte,,,chodzi mi o słome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ns jest caly czas dostepny, uwielbia strzepic klawiature:p a ty od juna-czerwca na strzępiłeś 1000 postów to łapki cie nie swędzą???????Oj swędzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 03.02.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ten wątek jest "przyklejony". Nasza wolność jest kontrolowana. Po prostu zoo. Niktspecjalny - masz dorodne futerko zimowe na fotce w logo. Mój kot, gdy włazi mi na laptopa, łapą Cię paca na ekranie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 03.02.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 a ty od juna-czerwca na strzępiłeś 1000 postów to łapki cie nie swędzą???????Oj swędzą. no.... a wiekszosc dzieki Tobie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.02.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 no.... a wiekszosc dzieki Tobie:p No to ja se strzele posta , będę miał tyle co Ty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.02.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 no.... a wiekszosc dzieki Tobie:p A jakiś flakon za nakręcanie postów?????Nic za darmochę.........Chcesz się karmić moimi niepowodzeniami????Nie ładnie.Zbuduj swoją rzeczywistość.Taką co ludzie chwycą.manekinku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 03.02.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A jakiś flakon za nakręcanie postów?????Nic za darmochę.........Chcesz się karmić moimi niepowodzeniami????Nie ładnie.Zbuduj swoją rzeczywistość.Taką co ludzie chwycą.manekinku.... sie mi rozbil w drodze...nioslem finke i dwa wilkowyje... w czym Ci sie nie wiedzie??az tak zle z Twoja rzeczywistoscia??kurna psychiatry trza czy psychologa....a tu forum o budowaniu podobno.... scieminiasz wiewiora zdrowo:p like'a plastic is fantastic:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 no.... a wiekszosc dzieki Tobie sie mi rozbil w drodze...nioslem finke i dwa wilkowyje... w czym Ci sie nie wiedzie??az tak zle z Twoja rzeczywistoscia??kurna psychiatry trza czy psychologa....a tu forum o budowaniu podobno.... scieminiasz wiewiora zdrowo:p like'a plastic is fantastic:p Piszesz ,że większość postów dzięki mnie ....to powiem ci żeś hultaj i pasożyt.Na mojej krzywdzie swoja fortunę budujesz manekinku????????????? O twojej rzeczywistości gadłem manekinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ten wątek jest "przyklejony". Nasza wolność jest kontrolowana. Po prostu zoo. Niktspecjalny - masz dorodne futerko zimowe na fotce w logo. Mój kot, gdy włazi mi na laptopa, łapą Cię paca na ekranie:) To zapewne z miłości.................do. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.02.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 No, to mi się podoba .Taki klimat tu powinien być zawsze. A już nudą wiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 No, to mi się podoba .Taki klimat tu powinien być zawsze. A już nudą wiało 28 i będziesz pękala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 No, to mi się podoba .Taki klimat tu powinien być zawsze. A już nudą wiało Jak się postarasz to będziesz rekordzista i ci wcześniej "pękala" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts