Liwko 06.04.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 @ liwko sama prawda ukazująca nasz socjalizm A najbardziej socjalistyczną partią jest...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 07.04.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 A najbardziej socjalistyczną partią jest...? PO PIS , SLD, Ruch Palikota , ciężko tak jednoznacznie stwierdzić która bardziej ale obecny płemieł przegonił już gierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annabi 12.04.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam, bardzo proszę o pomoc gdyż mam pewien problem. Ekipa wykonująca mi tynki w domu i garażu pomyliła się i zamiast cementowo-wapiennych w garażu dała gipsowy. Oni proponują że teraz przykleją na to siatkę i pokryją cementowym. Czy to jest dobre rozwiązanie? Czy nie lepiej to skuć i zrobić od nowa?Proszę doradźcie bo ja już zgłupiałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 22.04.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A nie mozesz porostu zostawic tych gipsowych ? Szwagier ma w garazu gipsowe od okolo 8 lat i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 22.04.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam, bardzo proszę o pomoc gdyż mam pewien problem. Ekipa wykonująca mi tynki w domu i garażu pomyliła się i zamiast cementowo-wapiennych w garażu dała gipsowy. Oni proponują że teraz przykleją na to siatkę i pokryją cementowym. Czy to jest dobre rozwiązanie? Czy nie lepiej to skuć i zrobić od nowa? Proszę doradźcie bo ja już zgłupiałam. Pozdrawiam A oświeć mnie proszę dlaczego gipsowy jest zły ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.04.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A oświeć mnie proszę dlaczego gipsowy jest zły ??? Może dlatego, że jest miękki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 23.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Może dlatego, że jest miękki? Co to znaczy że jest miękki ( pytam poważnie)? Czy będą utrudnienia w wieszaniu czegoś na ścianę? Czy może łatwiej o uszkodzenia mechaniczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.04.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Łatwiej o uszkodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 23.04.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.04.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 http://nt.interia.pl/gadzety/news/drukarka-domow,1787431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 23.04.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 http://nt.interia.pl/gadzety/news/drukarka-domow,1787431 Po krótkim namyśle całkiem ciekawe tylko beton do budowy lepszym mógł by być odpowiednio zbrojony plastik na gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.04.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Po krótkim namyśle całkiem ciekawe tylko beton do budowy lepszym mógł by być odpowiednio zbrojony plastik na gorąco Chyba sobie kupię taką drukarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 12.05.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Troszkę na inny temat coś o ekologi:Emisja roczna dwutlenku węgla z rozpadu materiału organicznego w lasach i obszarach trawiastych wynosi 220 miliardów ton[2]. Emisje w wyniku działalności człowieka wynoszą 27 miliardów ton na rok. Wulkany emitują rocznie 130-230 milionów ton atmosferycznego CO2[3].Źródło http://pl.wikipedia.org/wiki/Obieg_w%C4%99gla_w_przyrodzie Zastanawia mnie czy wprowadzą kiedykolwiek podatek od gnijących liści:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 05.06.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 A jeszcze owce i inne przeżuwacze. Emitują metan - też gaz cieplarniany. Wybić stada!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 22.06.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Tak troszkę na pogorszenie humoru. : http://www.pch24.pl/podatek-katastralny-wprowadzony-kuchennymi-drzwiami-,3641,i.html Kiedyś nadmetraż i przydzielano lokatora czy teraz będzie próba grabieży . ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 09.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam.Postanowiłem reanimować mój niegdyś ulubiony wątek.Panowie i Panie. Co z tymi cenami nieruchomości? Działki się nie sprzedają, mieszkania stoją i czekają na kolejne obniżki a ceny materiałów budowlanych jakoś nie chcą spaść. Kiepski moment, żeby sprzedawać nieruchomości i rozpoczynać budowę. Nieprawdaż?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 10.08.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam. Postanowiłem reanimować mój niegdyś ulubiony wątek. Panowie i Panie. Co z tymi cenami nieruchomości? Działki się nie sprzedają, mieszkania stoją i czekają na kolejne obniżki a ceny materiałów budowlanych jakoś nie chcą spaść. Kiepski moment, żeby sprzedawać nieruchomości i rozpoczynać budowę. Nieprawdaż? Pzdr. Ceny są zbyt mocno zawyżone. Ludzie ubożeją. i taka zapaść. Ceny materiałów budowlanych przez to nie spadną. Ponieważ one są ustalane regulacjami i koncesjami. Takimi jak limity kopalniane, i opłaty z tym związane. Lub np ceny energii do ich wytworzenia. Najdroższy mamy gaz możemy się tym chwalić jak Szlachta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 19.08.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 A ja naiwny myślałem, że ceny materiałów budowlanych kształtuje popyt. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 19.08.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam. Postanowiłem reanimować mój niegdyś ulubiony wątek. Panowie i Panie. Co z tymi cenami nieruchomości? Działki się nie sprzedają, mieszkania stoją i czekają na kolejne obniżki a ceny materiałów budowlanych jakoś nie chcą spaść. Kiepski moment, żeby sprzedawać nieruchomości i rozpoczynać budowę. Nieprawdaż? Pzdr. Co Ty gadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 20.08.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 A ja naiwny myślałem, że ceny materiałów budowlanych kształtuje popyt. Pzdr. Po części masz racje. Marża w hurtowni czy składzie jest zależna od popytu ale koszty produkcji reguluje państwo podatkami ZUSem koncesjami akcyzami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts