Andrzej.K 05.01.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Teoretycznie ceny niektórych rzeczy (gaz, ewentualnie benzyna) mogą nieco spaść, ale przecież jest coś takiego jak inflacja. Starczy, że coś się sypnie, a obniżek tych nawet nie poczujemy. Inflacja ukryty podatek spowodowany nadwyżką emisji pieniądza lub innym regulacjami. Ciekaw jestem co by było gdyby nagle wszyscy oddali swoje długi i chcieli je wypłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grasowy 06.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 no to wtedy byśmy mieli koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowadama 07.01.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ponoć zapowiadali koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 07.01.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ponoć zapowiadali koniec świata Jak zwykle nic nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.01.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 My Polacy potrafimy wszystko spieprzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 07.01.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 My Polacy potrafimy wszystko spieprzyć Nawet koniec świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.01.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nawet koniec świata? Nawet Na pocieszenie, to nie tylko nam się nie udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.01.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nawet Na pocieszenie, to nie tylko nam się nie udał Tiaaa , ludzie gnuśnieją i tak to wszystko wychodzi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 11.01.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam. Postanowiłem reanimować mój niegdyś ulubiony wątek. Panowie i Panie. Co z tymi cenami nieruchomości? Działki się nie sprzedają, mieszkania stoją i czekają na kolejne obniżki a ceny materiałów budowlanych jakoś nie chcą spaść. Kiepski moment, żeby sprzedawać nieruchomości i rozpoczynać budowę. Nieprawdaż? Pzdr. mieszkania stoją, bo jak mam kupić dwupokojowe w moim mieście za taką sama lub podobna cenę do tej za jaką moja kuzynka zbudowała sobie dom w innym województwie to mnie aż serce zaczyna boleć, niestety w tym roku będe musiała już konkretnie się na coś zdecydować...domu nie wybuduję, bo to na tą chwilę absurd, jedyne co mi pozostaje to mieszkanie, modle się o spadek cen i duże możliwości negocjacji ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 11.01.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Mieszkania są za drogie dla tego się nie sprzedają. Powinny być tańsze od domów a nie są. Patrząc na cenę za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatki2 04.02.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 co powiecie na to: moi rodzice 9 lat temu kupli działke w okolicach ciechocinka za 8 zł za m2, teraz chcę kupić działkę w tej samej miejscowości i chodzą za 50 zł ! 42 zł różnicy tj 500 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 04.02.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 9 LAT TEMU PALIWO BYŁO TAŃSZE O 50% to się nazywa inflacja lub jak ktoś chce prawidłową nazwę podatek inflacyjny poprzez regulowanie gospodarki i emisję pieniądza. A ceny gruntów podskoczyły w 2007 roku drastycznie dzięki emisji pieniądza pod nazwą kredyty hipoteczne. Każdy kto wpłaca na swoje konto 1 tyś zł to ten bank może na podstawie tego pożyczyć komuś 7 tyś zł. I tak 80 % pieniędzy w obiegu jest tylko w zapisie elektronicznym. Śmiać mi się chce jaka nagonka była na Amber Gold że udało się tylko odzyskać 30% wkładu. hehe a w każdym banku bank gwarantuje 7 % wkładu i to jest ok. Oczywiście bank nie ma odpowiedzialności gdy ktoś mu powierza swoje oszczędności. No bo widział ktoś kiedyś by bank dał mu coś w zastaw jak wpłacamy na lokatę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatki2 05.02.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 w 2009 tankowałam gaz za 1,60upłynęły ledwie 4 lata, to za kolejne 4 gaz będzie za 5 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 06.02.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 wcale mnie nie zdziwi jak za parę lat historia sie powtórzy i bedziemy zarabiać w mln ale wpierw muszą zlikwidowac 1,2 i 5 groszówki następnie zlikwidują wg grosze i tak to się chyba potoczy więc chyba warto brac kredyty na długi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatki2 07.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 no właśnie chyba warto . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 10.02.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Czytam ostatnia stronę, a tu Francja-elegancja, żadnej pyskówki nie ma, hehe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.02.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Czytam ostatnia stronę, a tu Francja-elegancja, żadnej pyskówki nie ma, hehe! Ale że co? Fikasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 10.02.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Wiesz co? Wiesz co? Ty nic nie wiesz! Ty ze wsi jesteś : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.02.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Wiesz co? Wiesz co? Ty nic nie wiesz! Ty ze wsi jesteś : D O rzesz kurna, w twarz? w twarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 10.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ino nie w twarz, ino nie w twarz jak ze wsi to co najsampierw w MORDE , w MORDE PS taki durny jokes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts