ermarcin 09.05.2002 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 Poszukuje taniego wykonawcy domkow letniskowych.Metraz max. 40-50m2Dotychczas udalo mi sie znalezc oferty w granicach 12-15tys.Sa to domy letniskowych z bala płaskiego o wymiarach 4.5 cm x 13.5 cm. "Materiałem używanym do produkcji jest naturalny, polski surowiec - drewno iglaste (sosna, świerk). Jest to wysokiej klasy surowiec ekologiczny, odpowiednio przygotowany do produkcji.Inwestor ma wpływ na kształt i cenę domu. Przy domach parterowych 1 m2 zabudowy kosztuje 420 zł zaś piętrowych 260 złnetto" - cytat z folderuCZY KTOŚ MA MOŻE COŚ CIEKAWSZEGO ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ermarcin 10.05.2002 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 To jeszcze raz ja. Jestem "nowy" na forum. Zastanawiam sie,czy dobrze umiescilem swoj watek ??? Czyzby nikt nie budowal domku letniskowego ?W koncu zbliza sie lato.Licze na jakies wskazowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz40 24.09.2002 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 jeżeli z instalacją wodną i elektryczną to tani domek.podaj mi kontakt z tą firmą.mam również pytanie do ciebie czy potrzebne jest pozwolenie na budowę takiego domku letniskowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts