Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasz dom salsa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

ba - sia3 Witam po przerwie zimowej.

Ale poszłaś do przodu.Ja spałam snem zimowym,

a Ty już wykończenie.

Kuchnia bardzo ładna,schody,klatka schodowa również.

Tylko ten kolor czerwony i gdzieś widziałam zielony

nie bardzo.Ale to dopiero będzie efekt później,bo

narazie to mało widać.

Pozdrawiam KG:yes:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

ba-sia witam się ślicznie u Ciebie. Nie wiem czemu, ale przeoczyłam jakość Twój wątek.

Domek wygląda super. Masz b.fajne łazienki - podoba mi się rozwiązanie z szafką na pralkę (ja w ogóle mam jakąś manię w tej kwestii).

Będę zaglądać i kibicować.

dzięki Nemi za miłe słowo Ja Ciebie podglądfam bardzo często i chyba raz się nawet wpisałam, ale nigdy nie mam czasu na rozpisywanie się, więc chyba dlatego pozostaję w jakby w ukryciu

Mamy z mężem swój plan w głowie, mniej więcej wszystko ułożone co ma być i jak w domu, dlatego nie proszę o porady a jedyne przedstawiam gotowce.

ba-sia mam jedno pytanko, nazwijmy to praktyczne... :) Nie chciałabym się wtrącać w Wasze koncepcje, ale zastanawia mnie "garderoba" przedpokoju. Jest tam szafa, szafka i wieszaki. Czy planujecie coś między szafką a wieszakami? Bo obawiam się, że przy takim rozwiązaniu jak teraz wiszące (a właściwie wieszane) kurtki itp. będą Wam wycierać ścianę...

A tak w ogóle to zazdroszczę, że macie już pełną koncepcję. U mnie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie... Najgorsze jest to, że elementy już wykonane przestają mi się podobać. Teraz niemal wszystko zrobiłabym inaczej. :)

• 3 weeks później...

ale śliczny domek!!!

zazdoszczę bardzo, bo ja dopiero niedawno zaczęłam budowę więc o zamieszkaniu nie ma jeszcze mowy...

kolory sliczne - przedpokój rewelacja

bardzo podobają mi sie Twoje drzwi z dre - możesz napisać w jakiej cenie kupiłaś tak w przybliżeniu...

Pozdrawiam ciepło i bedę zaglądać baaaaaardzo czesto

safikey