ba-sia3 14.01.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 tata nadal działa idzie jak burza dwa dni i trzy ściany już prawie że... na dowód wstawiam zdjęcie http://lh6.ggpht.com/_bySjcBIOHMo/TTCtdlvXSJI/AAAAAAAAWA0/dfpqOgpnnx8/s640/ppp.JPG http://lh6.ggpht.com/_bySjcBIOHMo/TTCtn3AKdmI/AAAAAAAAWBo/yoSjhUu_3UU/s512/pp.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 15.01.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witam, bardzo ładne wnętrza, mój typ, kolory itd.!będę podglądać postępy,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 16.01.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 łazienka pięknie się zapowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 17.01.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 torcik bardzo ładny! ( ja też nie przepadam za pieczeniem!)a meble-cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.01.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Torcik fajny Meble ciemniejsze są ciekawsze i moim zdaniem - ładniejsze, bardziej eleganckie. Zależy od dodatków, ścian itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 No... torcik wygląda wspaniale, na wierzchu jest masa plastyczna? Meble ładne, ja lubię takie kolory jak ten drugi , bez żadnych pstrokatków , bo ten trzeci mebel to mi się z dawnymi kalwaryjskimi kojarzy... Ale to pewnie za to teraz najmodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Użytkowałam już taką masę, ale słodka to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Widać, ładne te płytki ,delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 25.02.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 ba - sia3 Witam po przerwie zimowej.Ale poszłaś do przodu.Ja spałam snem zimowym,a Ty już wykończenie.Kuchnia bardzo ładna,schody,klatka schodowa również.Tylko ten kolor czerwony i gdzieś widziałam zielonynie bardzo.Ale to dopiero będzie efekt później,bonarazie to mało widać.Pozdrawiam KG:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 25.02.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Łazienka ładna,a te ostatnie meble super. KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiula1 10.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Super narożnik. Możesz napisać jakiej firmy?? I ten pierwszy kompet mebelków boski. Też bym chciała wiedzieć jakiej firmy. Lampy tez mi się podobają. Ja póki co nie mam u siebie jeszcze żądnej lampy poza łazienkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 ba-sia daj namiary na te firanę na 3 zdjęciu, bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 na allegro urzytkownik justyna06061 dzięki, już lecę na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 mogłabyś dać jakis link bo w ten sposób nie moge znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.03.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 ba-sia witam się ślicznie u Ciebie. Nie wiem czemu, ale przeoczyłam jakość Twój wątek. Domek wygląda super. Masz b.fajne łazienki - podoba mi się rozwiązanie z szafką na pralkę (ja w ogóle mam jakąś manię w tej kwestii). Będę zaglądać i kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 27.03.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 dzięki Nemi za miłe słowo Ja Ciebie podglądfam bardzo często i chyba raz się nawet wpisałam, ale nigdy nie mam czasu na rozpisywanie się, więc chyba dlatego pozostaję w jakby w ukryciu Mamy z mężem swój plan w głowie, mniej więcej wszystko ułożone co ma być i jak w domu, dlatego nie proszę o porady a jedyne przedstawiam gotowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 ba-sia mam jedno pytanko, nazwijmy to praktyczne... Nie chciałabym się wtrącać w Wasze koncepcje, ale zastanawia mnie "garderoba" przedpokoju. Jest tam szafa, szafka i wieszaki. Czy planujecie coś między szafką a wieszakami? Bo obawiam się, że przy takim rozwiązaniu jak teraz wiszące (a właściwie wieszane) kurtki itp. będą Wam wycierać ścianę... A tak w ogóle to zazdroszczę, że macie już pełną koncepcję. U mnie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie... Najgorsze jest to, że elementy już wykonane przestają mi się podobać. Teraz niemal wszystko zrobiłabym inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.03.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 ba-sia a może zielony lacobel dać na tę ścianę? Mąż będzie happy (bo nie będzie tapety), ściana nie będzie się brudzić, a szybę łatwo wyczyścić. Lacobel ma tyle kolorów, że bez problemu powinniście dobrać coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 27.03.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witaj Jak sprawuje się kinkiet nad telewizor? Polecałabyś go do lazienki na lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 14.04.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ale śliczny domek!!!zazdoszczę bardzo, bo ja dopiero niedawno zaczęłam budowę więc o zamieszkaniu nie ma jeszcze mowy...kolory sliczne - przedpokój rewelacja bardzo podobają mi sie Twoje drzwi z dre - możesz napisać w jakiej cenie kupiłaś tak w przybliżeniu... Pozdrawiam ciepło i bedę zaglądać baaaaaardzo czestosafikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts