glacjusz 14.11.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 WitamMam pytanie odnośnie wykorzystania desek szalunkowych: czy można je wykorzystać do wybicia podłogi nad poddaszem użytkowym( stryszek nad poddaszem)? Wcześniej powyciągać gwoździe, przeszlifować szlifierką oscylacyjną ze starej zaprawy i pomalować sadolinem czy drewnochronem. Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielw 14.11.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ja tak wlasnie robie, pozbylem sie gwozdzi ale szlifowac nie zamierzam, obtłukłem tylko z wiekszych resztek betonu i zaimpregnowalem środkiem na owady i grzyby takim jak do wieźby. Nie wiem co tam zamierzasz trzymac ale chyba nie warto przejmowac sie pomieszczeniem gdzie zaglada sie raz na ruski rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafek11 14.11.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Ja tak mam, taściowa tak ma. Po co kupować płyty osb lub nowe dechy jak masz full używanych. Jeżeli ich nie wykorzystasz to będziesz musiał je spalić, bo w końcu zaczną być zawalidrogą na działce. Wystarczy je opukać z betonu i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 My mamy tak samo - odbity beton z dech, oskrobany szpachelką i na strych jako podłoga jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacjusz 14.11.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Dziękuję za pomoc!!! I pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts