rakomax 14.11.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Ile kosztuje m2 ułożenia tej maleńkiej, 4/6 cm? Czy mozecie polecić jakąś dobrą ekipę z Dolnego Śląska? Jesli dysponujecie jakimiś stronami www z instruktażem, jak sie taka kostkę układa, proszę o link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 15.11.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Samo układanie jest proste, ale żeby to było płaskie jak stół to już sztuka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 20.11.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 U mnie kosztuje 40 zł za m kw. Jak się układa: http://kamien-granit.pl/ukladanie.html http://www.dobrakostka.pl/kostka_brukowa_realizacje.html Dolny Śląsk jest duży, a skąd konkretnie jesteś? Ja też z Dolnego Śląska Mam namiar na pana z Lubomierza. P.S. U mnie właśnie układają, ale tę większą 9/11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 21.11.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 A co myślicie o nieregularnej kostce granitowej? Dużo taniej- ale czy tym się kierować? W zasadzie cierpię na duży niedostatek kasy więc muszę się 'inspirować' ceną... czy walnąć bloczki ażuru i mieć to wszystko w nosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 24.11.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A co myślicie o nieregularnej kostce granitowej? Dużo taniej- ale czy tym się kierować? W zasadzie cierpię na duży niedostatek kasy więc muszę się 'inspirować' ceną... czy walnąć bloczki ażuru i mieć to wszystko w nosie? Odradzam ażury. Moim zdaniem są nie za ładne i trudne do chodzenia. Tanio i ładnie jest np. wykorytować, zrobić podbudowę a na górę luzem otoczaki we frakcji 3-6cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splester 13.12.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Jeśli chcesz taniej to ażurowe ale na pewno trwalej i estetycznie to granit łupek no od kostki tańszy ale robocizna droższa Odradzam ażury. Moim zdaniem są nie za ładne i trudne do chodzenia. Tanio i ładnie jest np. wykorytować, zrobić podbudowę a na górę luzem otoczaki we frakcji 3-6cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twister718 17.02.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 brukarze stosuja zasade im mniejsza i nieregularniejsza kostka granitowa tym wiecej czasu schodzi zeby ja polozyc rowno i estetycznie a co za tym idzie cena jest wieksza, w woj. lodzkim ceny od 55 do 65zl/m2pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 21.02.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 bruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts