nemi 01.03.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No wreszcie fotki. Już myślałam, że się nie pojawisz. Fajnie wyszedł ten aneks - myślałam, że kuchnia miała być biała - tak wynikało z wizualki, ale ta też wygląda fajnie. Co do kolorystyki ścian - u nas to samo - kolorki wyszły zupełnie inne niż na testach (testowaliśmy je w poprzednim mieszkaniu), więc to chyba standard, że trzeba będzie poprawiać. Gdzie zamawialiście szafę do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_usuniete_5 02.03.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Szafy zamawialiśmy w komandorze na ul. zakopianskiej.Jakbyście byli zainteresowani to mają teraz dni otwarte ze zniżką 20 %. Dostalismy takiego maila: Szanowni Państwo! Pragniemy podziękować za zaufanie, którym nas Państwo obdarzyli korzystając z naszej oferty i chcemy poinformować iż w dniach 3, 4 i 5 marca, odczwartku do soboty, Komandor organizuje na ekspozycjach firmowych Dni Otwartepodczas których można zapoznać się z nową ofertą po obniżonych cenach i skorzystać zporady projektanta. Jednocześnie przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa wyjątkowy rabat w wysokości20% na wszystko z oferty Komandora. Ponadto dla osób, które odwiedzą nasz salon i złożą zamówienie mamy upominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 18.05.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Cześć, mogłabyś wrzucić plan kuchni z wymiarami? Mam wrażenie, że będę miała coś baaaaardzo podobnego i miło by było porównać do istniejącej, wykończonej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts