Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vesila - trochę klasyki na przedmieściu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej kobietki :bye:

odpowiem zbiorowo, bo mni głowa od wczoraj już trochę dokucza

Maju, Illusjon, Kamilko...

Kinkiet Marksjold Rosa, skoro taki straszny, no to dam sobie z nim spokój, chociaż bardzo mnie korci do takiego podwójnego, cały czas mam wrażenie (kiedy stoję przed lustrem w toalecie), że pojedynczy nad lustrem będzie głupio wyglądał i wolałabym taki na szerokość lustra, ale oprócz tego Rosa nie znalazłam nic w klasycznym stylu i cenie dla zwykłego "Kowalskiego"

Kasiu,

dziękować za pamięć o mnie:hug:, ja codziennie rano przeglądam ofertę na westwing-u , widziałam ta ławę, piękna jest, gdyby była o jednego tysiaka tańsza od razu bym ją kupiła, a tak cena dla mnie za duuuża,

czekam aż w ofercie tego hiszpańskiego sklepu znowu pojawi sie tamta ława na prostokątnej chromowanej podstawie, luby już wyraził zgodę na jej zakup:wiggle:

Natalko

:hug: dziękować za wyręczenie i za głosik na kinkiet

boszzzz, aleście sie napaliły na tą fjallbacka:rolleyes:

ja mam całkiem sporo kinkietów zapisanych na swoim kompie, wkleję wam tu wszystkie

uwaga będzie tego niemało.....

kinkiet-bankers,big.jpg

MASSIVE-BRENNA-34141-11-10.10069.JPG

file_1771.jpg

kinkiet-lambro-plus-305-0634-astro-lighting-.jpg

lampy do łazienki.jpg

Kasiu

ależ ta ława Modern-Times-Stolik-kawowy-„Pino”.jpg bardzo w moim guście i sie podoba, i chętnie bym tą kupiła, ale jej cena :bash::cry:

Ilusjon

jak znajdziesz jakieś podwójne w cenie max 300 zeta, to dawaj mi tu biegusiem, tylko takie do kupienia w pl ;)

a teraz wklejam bossskie łoże, normalnie zachorowałam na takiehttp://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k050.gif

773657_415615281851508_1193023665_o.jpgstąd

Karola,

oświetlenie u mnie to newer ending story , kupuję lampy z częstotliwością: jedna na pół roku

jestem beznadziejna w tych wyborach:sick:

Kasiu

dobrze że chociaż za patrzenie nie trzeba płacić:lol2: to możemy oglądać do woli:rolleyes:

czytałam u Agi o Twoim zdrówku, bidulo :hug: jak sie czujesz?

------------------------------------------------------------------

dzieci dziś wysłałam na takie zimowisko dochodzące, tzn rano zawieźć, odebrać o 16-tej, 50 zł/dzień/osoba, drogo ale jaki błogi spokój mam w domu i najważniejsze: nie muszę gotować obiadu :wave: niecierpie gotowania:-P

natomiast na zewnątrz pada mżawka, temp -3 i na śniegu robi sie szklanka:o pierwszy raz widzę takie zjawisko na żywo:o

tak wygląda kawałek ogrodu

IMG_20130121_114727.jpg

IMG_20130121_114740.jpg