narendil 22.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 vesi, uruchomili prund? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Zamarzła nam Vesi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.01.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jest prund i wsjo jesthttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k040.gif muszę odmarznąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.01.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Vesi niestety parkujemy na zewnątrz, bo garaż będzie ostatnim pomieszczeniem jakie MM zrobią . A lampa - ten plafon massive OMG, bidulo, mieć garaż i nie móc w nim parkować, zwłaszcza w taka pogodę, współczuje:hug: u nas garaż poszedł na pierwszy strzał, ale to chyba dlatego za tam kotłownia jest, która była w stanie koszmarnym i musiała byc zrobiona. a tam, będziesz gośćmi się przejmować, wybieraj na spokojnie a u nas dzisiaj we Wro zamieć okropna, na drogach z 30cm brei:sick: Natalio, ja wybieram na spokojnie juz przeszło rok:bash: czas sie zdecydować no pogoda daje nam wszystkim nieźle popalić Vesila, I jeszcze takie coś mi się znalazło. Nie wiem, czy się przyda. Jak nie mogę skasować. [ATTACH=CONFIG]163355[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]163356[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]163357[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]163358[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]163359[/ATTACH] Ten w środku to też kinkiet (polskie sklepy) illu... powtarzasz sie kochana z niektórymi lampami:P ale ciesze sie ogromnie, ze mi tu wklejasz te kinkiety, nic nie usuwaj:no: bardzo mi sie ta podoba, ale niezbyt chyba pasuje nad lusterko w toalecie, co? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=163357&d=1358797764 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 No przepraszam bardzo, ale przy tej ilości lamp się gubię... Dzisiaj u mnie jest dzień kinkietowy - drzwi otwarte - wejście wolne... - ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Jeszcze kilka kinkietów mi wpadło do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Kochana, kup kostkę bardzo wielościenną i rzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Wczoraj byłam z siostrą w Krk na szopingu:lol: Z tikeja wytaszczyłam pokaźne lustro do wiatrołapu, kolejna rzecz odhaczona chyba... muszę poznać waszą opinie, jeśli okaże sie porażką to oddam:p w Tchibo wieszaczek-haczyk nakładany na drzwi przymusowo musiałam kupić nową deskę do prasowania, bo stara 13-letnia sie ułamała, nawet nie wiedziałam, że to to takie drogie jest:x no i zaliczyłyśmy Ikeę, kupiłam parę przydasi kuchennych, na próbę jeden komplet karniszy KVARTAL na zasłony do salonu, karnisze będą ukryte za gzymsami kolejne osłonki na doniczki KARDEMUMMA, mam ich juz w sumie kilkanaście:rolleyes: dwie lampki na biurko FORSÅ: czarną do pokoju młodych, a sobie niklowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Kochana, kup kostkę bardzo wielościenną i rzuć ze co pani gada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ze co pani gada?? Męża swojego cytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Lustereczko, lustereczko powiedz przecie......... pasujesz do mojego wiatrołapu?? no i co szanowne grono kuleżanek i kulegów na to??? lustro stoi na taborecie , który został zamalowany w paint, coby ogólnego look-u nie zakłócał pod lustrem planuję ławeczkę a gdzieś przy grzejniku nabyty już wieszak stojący, na który czekam ponad miesiąc takie wstępne wizu zrobiłam a tu siedzę i surfuję po forum, teraz mam lampeckę uprasza się nie krytykować mojego ulubionego kubka:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Moim zdaniem pasuje.Lubię lustra w lustrzanych ramach. A lampeckę mam taką samą ino czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Męża swojego cytuję takiej kostki, która pomieściłaby moje ulubione lampecki, to chyba nie sprzedają nawet w kosmosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 To trzeba je pogrupować. Wylosować z każdej grupy. I znowu pogrupować. I znowu wylosować. Powtórzyć powyższe czynności kilka tysięcy razy I tak dojdziemy do tej jednej jedynej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Moim zdaniem pasuje. Lubię lustra w lustrzanych ramach. A lampeckę mam taką samą ino czarną. fajnie pasuje super lustro lampeczki tez takie planuje, teraz mają lepszą cenę wiec tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Moim zdaniem pasuje. Lubię lustra w lustrzanych ramach. ja też, dlatego takie kupiłam http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif A lampeckę mam taką samą ino czarną. taką samą ino czarną mają moje dziecia na swoim biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 fajnie pasuje super lustro uff.. coraz większa ulga... lampeczki tez takie planuje, teraz mają lepszą cenę wiec tym bardziej głównie nowa, lepsza cena tych lampek mnie bardzo zmotywowała do ich zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 To trzeba je pogrupować. Wylosować z każdej grupy. I znowu pogrupować. I znowu wylosować. Powtórzyć powyższe czynności kilka tysięcy razy I tak dojdziemy do tej jednej jedynej mato jedyna http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g040.gif toć to zadanie równie trudne jak bez kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Vesilko lustro i lampecka zajebiaszcze powiedz mi czy ta lampecka jest dobrze wykonana czy jakis badziew (jak mowi moj Synus )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts