vesila 27.01.2013 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Dropi Dziękuję kochana mężowi Twemu też bardzo dziękuję jeśli pozwolisz zapiszę sobie na kompie to zdjęcie mi sie bardzo podoba, kurka, do lusterka by nawet pasował, ale do plafonu massive brenna juz mniej:confused: ...........osiwieję przez te lampy ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.01.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ilu, ja Ci mówię, pokombinuj z kroplami Vesi, jasne, cieszę się, że pomogłam chociaż trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.01.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Mnie się te krople (i to przez Ciebie, bo niepamietasz...) po nocach śnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.01.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Vesi lustro piękne sobie strzeliłaś bardzo pasuję powiem ci ze podoba mi się ten kinkiecik Dropkowy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Vesilko zapisalam sobie ta lampke z I. w inspiracjach bo bardzo mi sie podoba, a dodatkowo jak pisalas jest dobrze wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.01.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Vesi lustro piękne sobie strzeliłaś bardzo pasuję powiem ci ze podoba mi się ten kinkiecik Dropkowy:wiggle: Hej Karolka dziękuję cieszę się najbardziej z tego, że kolejną rzecz mam z głowy kinkiecik U dropi, mi tez bardzo sie podoba, nie wiem jak u mnie;) Vesilko zapisalam sobie ta lampke z I. w inspiracjach bo bardzo mi sie podoba, a dodatkowo jak pisalas jest dobrze wykonana Hej Kasiu, ja w każdym razie z tych lampek jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.01.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Vesi, Jeszcze 2 kinkiety nad lustro z UK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.01.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Vesi piękne to lustro:yes: pokaż które kinkiety są teraz na prowadzeniu pozdrawiam że świata wirusów z ograniczonym netem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej vesi ale poszalałaś z tym oświetleniem:o Lustro super- bardzo u Ciebie pasuje:wiggle: lampeczka tez śliczna- skąd ona? szukam podobnej do gabinetu, ale póki co znajduję tylko takie po 1-1,5 zł:sick: buziaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.01.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Agus jak masz na mysli ta ostatnia lampke Vesilki to ona jest z Ikei i dodatkowo ma super cene http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00146776/?query=forsa#/80146763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.01.2013 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 boszzzz, nadrabiałam pewien watek, ale tam sie działo:rolleyes: nie udzielam sie tam już, bo dawno sobie zdanie wyrobiłam o właścicielce:roll:, ale czytanie tamtego wątku to jak najlepszy serial:lol2: Vesi, Jeszcze 2 kinkiety nad lustro z UK: [ATTACH=CONFIG]165705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]165706[/ATTACH] Kochana, dzięki wielkie:hug: ten kinkiet z kulkami to jak w pysk szczelił by mi pasował do wc-eciku nad lusterko, gdyby był w pl to bym brała, a tak tylko se powzdycham http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g065.gif Vesi piękne to lustro:yes: pokaż które kinkiety są teraz na prowadzeniu pozdrawiam że świata wirusów z ograniczonym netem Hej Admete, dzięki za lustro:hug: tanie było to brałam od razu, bo w tikeju, to wiadomo, jednego dnia jest drugiego nie ma, niie wiedziałam czy będzie pasowało, ale chyba już moge zacząć sie nim cieszyć skoro nikt nie zaprotestował i mówisz, że z wirusami walczycie i do tego z net ograniczony, oj biedactwa:hug: teraz mróz odpuścił, pewnie znowu będzie jazda z chorobami:( z kinkietami dostałam już takiego kołowrotku, że sama nie wiem na czym stanęło, muszę chyba za radą narendil jakąś kostką porzucać ale te ostatnie wklejone przez illu bardzo by mi pasowały Hej vesi ale poszalałaś z tym oświetleniem:o Lustro super- bardzo u Ciebie pasuje:wiggle: lampeczka tez śliczna- skąd ona? szukam podobnej do gabinetu, ale póki co znajduję tylko takie po 1-1,5 zł:sick: buziaki:D Aguś, gdzieś ty była, jak cie nie było? taaak, mam problem, taki pożal sie - żaden problem w sumie, ale nie umiem nadal na nic sie zdecydować, tyyyyyyle....... lamp sie mi podoba:bash: kochana, jak masz takie lampki biurkowe za złotówkę to dawaj pierunem ale jak za tysiaka, to ja też podziękuję - nie wezmę cieszę sie i ulgę odczuwam ogromną ,że lustro pasuję, dziękuję Agus jak masz na mysli ta ostatnia lampke Vesilki to ona jest z Ikei i dodatkowo ma super cene http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00146776/?query=forsa#/80146763 "Oto Kasia" wyręczyła mnie z odpowiedzi, dziękuję pięknie ---------------------------------------------------------------- Moje drogie kobietki, bardzo mi miło jak piszecie vesilka, ale vesi jest szybciej i mi pasi, jeśli kto ma ochotę, śmiało proszę sobie skracać mój nick, coby było łatwiej i szybciej:lol: lecę ponadrabiac u Washttp://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/s030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.01.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Chyba wiem o jakim watku piszesz Jak cos to ja lustro przygarne moge wyslac adres mialam nadzieje ze nie bedziesz zla ze podalam namiar na lampke Tak patrze na Twoja emotke i mam ogromna nadzieje ze nigdy nie bede musiala tak konczyc podrozy samolotem:p:rolleyes: bo chyba padne na zawal:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.01.2013 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Tak patrze na Twoja emotke i mam ogromna nadzieje ze nigdy nie bede musiala tak konczyc podrozy samolotem:p:rolleyes: bo chyba padne na zawal:sick: :rotfl: nie wiem czemu, ale uśmiałam sie do łez z twojej wypowiedzi http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c040.gif nie życzę ci kochana takich ekstremalnych podróży, sama bym na zawał padła, albo z zwałem spadła:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.01.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 :rotfl: nie wiem czemu, ale uśmiałam sie do łez z twojej wypowiedzi http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c040.gif nie życzę ci kochana takich ekstremalnych podróży, sama bym na zawał padła, albo z zwałem spadła:sick: Ladnie to sie tak z biednej kolezanki smiac ;D Nie boje sie latac samolotem ale ostatnio mielismy takie zdarzenie ze wpadlismy w (nie wiem jak sie to nazywa fachowo:p) w kazdym badz razie to taki jakby tunel ktory zostawia za soba samolot i wtdey jak wleci w to drugi to traci gwaltownie wysokosc:o az nam maski wypadly:o:o maly sie cieszyl, ja nie wiedzialam co robic a starsza Pani na siedzeniu obok malo nie padla.... to byla chwilka ale mialam wrazenie ze to byly godziny... od tej pory bardzo uwaznie slucham co Panie stewardessy mowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Vesi, Widzę, ze zobaczyłaś te kinkiety. One są w kilku sklepach internetowych, które wysyłają towar do Polski. Ten kinkiet z okrągłymi kloszami - Burlington Edwardian Double Round Light With Pull Cord - widziałam chyba w którymś sklepie za 74 GBP. Nie pamiętam dobrze, ale jak wrzucisz w Google nazwę to znajdziesz. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.01.2013 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Kasiu, jak ostatnio leciałam z dziećmi do Belgii, to też na chwilę wpadliśmy w turbulencję, matko kochana:o, ciśnienie mi chyba do 200 skoczyło w dwie sekundy. Ja sie bardzo boję latać samolotami, luby mnie pytał juz parę razy o wypad do znajomych w Peru, to mu powiedziałam, tylu godzin w samolocie nie przeżyję Illu, ja juz oczywiście nie omieszkałam sprawdzić ile kosztuje, ale z przesyłką to jednak za dużo, luby dałby mi szlaban na wszelkie zakupy wykończeniowe, zresztą juz nie raz sie odgrażał, że więcej kasy mi nie przeleje, a on jest jedyny sponsor tego naszego majdanu, motto lubego takie: byle tanio i do przodu, wygląd dla niego nieistotny;) 3stówy max mogę na kinkiet dać, coby fory potem nie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Vesi, Słuchaj a może my mamy wspólnego chłopa.... To nie dziwota... Na 2 remonty nie wyrabia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.01.2013 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Vesi, Słuchaj a może my mamy wspólnego chłopa.... To nie dziwota... Na 2 remonty nie wyrabia... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif hmmm ja powiesz że twój blondyn, to skonam http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e015.gif .........:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Tak blondyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.01.2013 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 no to.. no to... mnie zatkało ..... a twierdzi, ze na wygnaniu jest, skubany jeden, a on w w-wie siedzi ok uciekam do wanny, bo oczy moje już niedowidzą dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts